Δεξιότητες για να ψάξει κατά την πρόσληψη Bloggers

Οι επιτυχημένοι μπλόγκερ θα φέρουν αυτές τις δεξιότητες στο ιστολόγιό σας

Όταν έρθει η ώρα να προσλάβει κάποιον άλλο για να γράψει το blog σας για εσάς, θυμηθείτε τις ακόλουθες πέντε βασικές δεξιότητες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα blogger για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση να κάνει το blog σας επιτυχημένο .

Εμπειρία Blogging

Το blogging είναι ένας μοναδικός τύπος γραφής. Ενώ μπορείτε να μάθετε, όταν προσλαμβάνετε κάποιον για να γράψετε το ιστολόγιό σας για εσάς, θέλετε να έρθει με προϋπάρχουσα εμπειρία. Αναζητήστε έναν blogger που μπορεί να αποδείξει ότι έχει οδηγήσει επιτυχώς την επισκεψιμότητα σε άλλο ιστολόγιο και συχνά ενημερώνει αυτό το ιστολόγιο με σημαντικές αναρτήσεις. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι ο blogger που θέλετε να νοικιάσετε ανταποκρίνεται στα σχόλια στο υπάρχον ιστολόγιό του, το οποίο θα σας δείξει την ικανότητά του να δημιουργεί και να διατηρεί μια αμφίδρομη συζήτηση που οδηγεί σε μια αίσθηση κοινότητας και αφοσίωσης στον αναγνώστη.

Εξαιρετικές δεξιότητες γραμματικής και διόρθωσης

Τίποτα δεν κάνει ένα blog να φαίνεται πιο ερασιτεχνικό από την κακή ορθογραφία και γραμματική. Ρίξτε μια ματιά στα δείγματα γραφής των υποψηφίων του blogger και στα υπάρχοντα ιστολόγια για να προσδιορίσετε αν διαθέτουν επαρκές επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια και τις αστρικές ικανότητες διόρθωσης.

Μπορεί να αποδείξει πού να βρει αναγνώστες και πώς να οδηγεί την κυκλοφορία

Ένας καλός υποψήφιος του blogger θα έχει ήδη μια καλή κατανόηση του πώς λειτουργεί η μπλογκόσφαιρα. Αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση να απαντήσει στην ερώτηση, "Τι θα κάνετε για να οδηγήσετε την κυκλοφορία στο blog μου και πού θα βρείτε αναγνώστες;"

Έχει λογαριασμούς με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και κοινωνικής προβολής

Ένας έμπειρος μπλόγκερ θα καταλάβει τη σημασία της κοινωνικής δικτύωσης και του κοινωνικού bookmarking και θα έχει ήδη ενεργούς λογαριασμούς σε ιστοσελίδες όπως το Digg, το StumbleUpon και το Facebook. Θέλετε να προσλάβετε έναν blogger που γνωρίζει την αξία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ήδη ξέρει πώς να το αξιοποιήσει για να προωθήσει το ιστολόγιό σας.

Κατανοεί τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Ένα εξειδικευμένο blogger ξέρει πώς να γράψει θέσεις blog με SEO στο μυαλό, προκειμένου να πάρει το blog σας παρατηρήσει από μηχανές αναζήτησης όπως το Google. SEO είναι κρίσιμη για την οδήγηση της κυκλοφορίας στο ιστολόγιό σας. Ως εκ τούτου, είναι εξίσου σημαντικό να προσλάβετε έναν blogger που έχει μια σαφή κατανόηση της γραφής με SEO στο μυαλό.