Εργαλεία για να προσθέσετε ένα φόρουμ στο ιστολόγιό σας

Δωρεάν και αμειβόμενοι τρόποι δημιουργίας μιας κοινότητας ιστολογίου με ένα φόρουμ

Ένα online φόρουμ είναι ένα είδος πίνακα μηνυμάτων, χωρισμένο σε φακέλους θέματος, όπου τα μέλη μπορούν να δημοσιεύουν αναρτήσεις και να απαντούν σε δημοσιεύσεις από άλλα μέλη. Προσθέτοντας ένα φόρουμ στο blog σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την αίσθηση της κοινότητας και της πίστης των επισκεπτών. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά δωρεάν και πληρωμένα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εύκολα ένα φόρουμ και να το ενσωματώσετε απλά στο ιστολόγιό σας. Αυτά τα εργαλεία δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν και παρέχουν ποικίλα χαρακτηριστικά.

vBulletin

Αναψυχή ως φορέα του λογότυπου στην περιοχή τους από το Craigbrass / Public Domain

Το vBulletin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία φόρουμ, επειδή είναι γεμάτο από λειτουργίες και λειτουργίες. Έχει μια τιμή, αλλά αν θέλετε ένα κορυφαίο φόρουμ, μπορείτε να το πάρετε με το vBulletin, το οποίο προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά. Περάστε λίγο χρόνο σε έναν ιστότοπο που διαθέτει ένα φόρουμ που υποστηρίζεται από το vBulletin, όπως το φόρουμ υποστήριξης vBulletin ή το φόρουμ StudioPress, για να δείτε πώς λειτουργεί. Περισσότερο "

phpbb

phpbb είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία δωρεάν φόρουμ, διότι προσφέρει μια ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών, παρόλο που είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να επισκεφθείτε το πραγματικό φόρουμ phpbb ή το φόρουμ Elegant Themes για να δείτε πώς λειτουργεί το εργαλείο. Περισσότερο "

bbPress

Παρόλο που το δωρεάν εργαλείο bbPress forum δημιουργήθηκε από τους κατασκευαστές των WordPress και Akismet, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο φόρουμ bbPress. Είναι ένα αυτόνομο εργαλείο που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε ιστολόγιο ή ιστότοπο. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε το WordPress.org που φιλοξενείτε ως εφαρμογή blogging, τότε θα διαπιστώσετε ότι το bbPress ενσωματώνεται άψογα στο blog ή στον ιστότοπό σας στο WordPress. Το bbPress εργαλείο δεν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά όπως ένα εργαλείο όπως το vBulletin, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό, δωρεάν εργαλείο φόρουμ. Μπορείτε να το δείτε σε δράση στο πραγματικό φόρουμ bbPress ή στο UK Nissan Cube Owners Club Forum. Περισσότερο "

Φόρουμ βανίλιας

Το Vanilla Forums είναι ένα δωρεάν εργαλείο φόρουμ ανοιχτού κώδικα το οποίο προσφέρει κάποιες επιλογές προσαρμογής αλλά όχι και μερικές από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας. Ωστόσο, αυτό είναι το πιο εύκολο εργαλείο για χρήση. Απλά αντιγράψτε μια μοναδική σειρά κώδικα HTML από τον ιστότοπο του Forum Vanilla στο ιστολόγιό σας και προσθέστε αμέσως ένα φόρουμ γυμνών οστών. Πρόσθετα προσφέρονται για την ενίσχυση του πίνακα συζητήσεων του Forum Vanilla. Μπορείτε να δώσετε σε ένα φόρουμ Vanilla Forums μια δοκιμαστική μονάδα μεταβαίνοντας στο κάτω μέρος της σελίδας των δυνατοτήτων των Φόρουμ Βανίλια για να δείτε πώς ένα πραγματικό ενσωματωμένο φόρουμ εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα (χρησιμοποιώντας αυτή τη μοναδική γραμμή κώδικα HTML που αναφέρθηκε προηγουμένως για την ενσωμάτωσή του) ζουν Φόρουμ Wufoo. Περισσότερο "

Simple-Press

Το Simple-Press είναι ένα δωρεάν plugin του WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα προσαρμόσιμο φόρουμ στο blog ή στην ιστοσελίδα σας που φιλοξενεί το WordPress.org. Μπορείτε να επιλέξετε το Simple-Press skin forum (σχέδιο), τα εικονίδια και πολλά άλλα. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση μόλις εγκαταστήσετε το plugin. Μπορείτε να δείτε ένα φόρουμ που έχει δημιουργηθεί από την εφαρμογή Simple-Press με την επίσκεψη στο φόρουμ iThemes ή στο φόρουμ υποστήριξης του Simple-Press. Περισσότερο "

XenForo

Το XenForo προσφέρει εύκολο στυλ, ενσωματωμένη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , πρόσφατες ροές δραστηριότητας, ειδοποιήσεις και πολλά πρόσθετα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία του φόρουμ σας. Η κοινωνική εμπλοκή συμπεριλαμβάνεται στην ενσωμάτωση του Facebook και ένα σύστημα για την ανταμοιβή της συμμετοχής μέλους χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τροπαίων. Μια άδεια 12 μηνών, που περιλαμβάνει υποστήριξη εισιτηρίων και αναβαθμίσεις, ξεκινά από $ 140. Ένα δωρεάν demo είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα XenForo και μπορείτε να βρείτε μια επίδειξη συνδέσμων σε ζωντανές τοποθεσίες που χρησιμοποιούν το XenForo στην κοινότητα XenForo. Περισσότερο "