Θα πρέπει να γράψετε για ένα άλλο ιστολόγιο ή να το πάτε μόνος του;

Τα υπέρ και τα κατά τα αποκαλυπτήρια

Η απόφαση να γράψει για το blog ενός άλλου ατόμου ως πληρωμένο blogger έναντι του να πάει μόνος του ως ανεξάρτητος blogger μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στις δύο διαδρομές και κάθε μεμονωμένος blogger πρέπει να αξιολογήσει αυτά τα θέματα για να καθορίσει την καλύτερη επιλογή.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που σχετίζονται με την επιλογή ανάμεσα στο γράψιμο για ένα άλλο blog και τη μετάβαση μόνο του σχετίζεται με τα χρήματα . Όταν γράφετε για το blog ενός άλλου προσώπου, μπορεί να επωφεληθείτε από τα υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας σε αυτό το ιστολόγιο αμέσως, πράγμα που ισοδυναμεί με μεγαλύτερη έκθεση για εσάς. Αν πληρώσετε για να γράψετε για το άλλο ιστολόγιο, τότε θα δημιουργήσετε άμεσα ένα εισόδημα από τις προσπάθειές σας. Ωστόσο, επενδύοντας όλο τον χρόνο σας στο blog ενός άλλου προσώπου, θα έχετε τύχη εάν ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου αποφασίσει να τον κλείσει ή να το πουλήσει μία ημέρα. Εάν είχατε περάσει εκείνο το χρονικό διάστημα δημιουργώντας το δικό σας blog , θα βρίσκεστε στη θέση του οδηγού.

Παρακάτω είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ανάμεσα στο γράψιμο για ένα άλλο ιστολόγιο ή την επένδυση εκείνου του χρόνου στην οικοδόμηση του δικού σας ιστολογίου.

Πλεονεκτήματα της γραφής για ένα άλλο ιστολόγιο

Τα εγκατεστημένα blogs προσφέρουν τα ακόλουθα οφέλη στους bloggers:

Μειονεκτήματα της γραφής για ένα άλλο ιστολόγιο

Γράφοντας για blogs που ανήκουν σε άλλους ανθρώπους και όχι εστιάζοντας στην ανάπτυξη του δικού σας blog, μπορεί να προβληθεί αρνητικά με βάση τους παρακάτω παράγοντες:

Ανάλυση

Θα πρέπει να γράψετε για ένα άλλο ιστολόγιο ή να εστιάσετε στην ανάπτυξη του δικού σας ιστολογίου; Η απόφαση αυτή εξαρτάται από κάθε μεμονωμένο blogger. Κατ 'αρχάς, καθορίστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας για το ιστολόγιό σας. Στη συνέχεια, αναθεωρήστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της γραφής για κάποιον άλλο.

Θυμηθείτε, ενώ γράφοντας για ένα άλλο blog μπορεί να φέρει ένα σταθερό εισόδημα και περισσότερη κίνηση, θα πρέπει να παραιτηθεί από ένα μεγάλο μέρος του ελέγχου. Σκεφτείτε τους νομισματικούς στόχους σας καθώς και τους μη χρηματικούς στόχους σας για το ιστολόγιό σας προτού αποφασίσετε ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε.