Δίκτυα παροχής περιεχομένου

CDNs για βίντεο ροής

Αν πρόκειται να κάνετε streaming πολλών βίντεο , θα χρειαστείτε ένα δίκτυο προβολής περιεχομένου. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω. εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές.

01 από 08

Brightcove

Το Brightcove είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παροχής περιεχομένου στην επιχείρηση. Με έδρα εκτός της Βοστώνης, η τεχνολογία του Brightcove εξουσιώνει πολλούς από τους σημαντικότερους δικτυακούς τόπους βίντεο στο διαδίκτυο.

02 από 08

Ακάμαϊ

Όταν πρόκειται για δίκτυα παροχής περιεχομένου, το Akamai είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παιχνιδιού. Οι υπηρεσίες τους προορίζονται μόνο για τους μεγαλύτερους διανομείς βίντεο, αλλά αξίζει να δούμε αν θέλετε να δείτε τους απόλυτους φορείς παροχής βίντεο φιλοξενίας.

03 του 08

Streaming Media Hosting

Streaming Media Hosting είναι ένα δίκτυο διανομής περιεχομένου που εξυπηρετεί πολλούς μεγάλους πελάτες με μια ποικιλία λύσεων streaming media. Το Streaming Media Hosting λειτουργεί με σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο και διαθέτει ειδικά πακέτα για χώρους λατρείας που αναζητούν να ζουν μέσω των υπηρεσιών τους.

04 του 08

Onstream Media

Το Onstream Media είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών streaming video. Όχι μόνο μπορείτε να διαχειριστείτε και να μεταδώσετε το περιεχόμενο του βίντεο σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να προσφέρετε webcasts, video conferencing και ζωντανή ροή ανά εκπομπή.

05 του 08

AudioVideoweb

Το AudioVideoweb προσφέρει επίσης μια ποικιλία πακέτων, τα μικρότερα ξεκινώντας από λίγο κάτω από $ 10 το μήνα. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης άλλες υπηρεσίες και πρόσθετα, όπως ζωντανές λήψεις βίντεο, λήψεις πληρωμής ανά προβολή και δυνατότητα εισαγωγής διαφημίσεων στα βίντεό σας. Περισσότερο "

06 του 08

Daily Cloud

Με ένα απλό περιβάλλον εργασίας και απλή τιμολόγηση, το Dailymotion σύννεφο είναι μια μεγάλη λύση CDN για bloggers και προγραμματιστές ιστοσελίδων που δεν χρειάζονται τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες μεγαλύτερων CDNs. Το DM Cloud σάς επιτρέπει να φροντίζετε για όλες τις ανάγκες σας σε ροή βίντεο σε προσιτές τιμές βάσει των συνολικών ωρών προβολής.

07 του 08

VBrick

Το VBrick είναι ένα επαγγελματικό CDN υψηλής ισχύος. Παρόλο που η VBrick εξυπηρετεί πελάτες μεγάλης ονομασίας όπως η Ford, η Shell και η NASA, η VBrick παρέχει τιμολόγια και σχέδια για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών βάσει των συγκεκριμένων αναγκών σε ροές μέσων. Περισσότερο "

08 από 08

Edgecast

Με πελάτες όπως το LinkedIn, το Wordpress, το Tumblr και το Soundcloud, το Edgecast είναι μια ισχυρή λύση για μεγάλες εταιρείες που χρειάζονται να μεταφέρουν πολλά δεδομένα. Το Edgecast δεν είναι ένα CDN για τους καταναλωτές - αν κοιτάζετε τη σύναψη σύμβασης με την Edgecast, είστε πιθανώς μια μεγάλη εταιρία μάρκας με χιλιάδες πελάτες και ανάγκες σε πλούσια μέσα.