Κορυφαίοι συντάκτες του Blog εκτός σύνδεσης

Βρείτε τους καλύτερους επεξεργαστές ιστολογίου εκτός σύνδεσης για Windows και Mac

Ένας offline επεξεργαστής ιστολογίου είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για τους bloggers επειδή σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις ιστολογίου χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, αντί να περιμένετε να περιμένετε να φορτωθεί ένας διαδικτυακός συντάκτης και, στη συνέχεια, να ανησυχείτε ότι ένας λόφος στο δίκτυο μπορεί να ακυρώσει όλη την εργασία σας, μπορείτε απλά να εργαστείτε εκτός σύνδεσης.

Οι συντάκτες εκτός σύνδεσης σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να διαμορφώνετε το περιεχόμενό σας προτού το ανεβάσετε στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, αν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις απευθείας στο ιστολόγιό σας.

Ακολουθούν οι εννέα καλύτεροι επεξεργαστές ιστολογίου εκτός σύνδεσης για Windows και Mac. Ωστόσο, πριν επιλέξετε ένα, εξετάστε τους πολλούς λόγους που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης και ανακαλύψτε τις λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή ενός.

01 από 09

Windows Live Writer (Windows)

Geber86 / Getty Images

Ο Windows Live Writer είναι, όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομά του, συμβατό με τα Windows και ανήκει στη Microsoft. Είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

Ο Windows Live Writer είναι πλούσιος σε λειτουργίες και πολύ εύκολο στη χρήση και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε βελτιωμένες λειτουργίες με τις δωρεάν προσθήκες του Windows Live Writer.

Υποστηρίζει: Wordpress, Blogger, TypePad, Κινητό Τύπο, LiveJournal και άλλα Περισσότερα »

02 του 09

BlogDesk (Windows)

Το BlogDesk είναι επίσης δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows ως επεξεργαστής ιστολογίου εκτός σύνδεσης.

Επειδή το BlogDesk είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG, μπορείτε να δείτε με σαφήνεια ποια θα είναι η θέση σας όταν τελειώσετε την επεξεργασία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επεξεργασία του περιεχομένου HTML, καθώς οι εικόνες μπορούν να εισαχθούν απευθείας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας το BlogDesk με την πλατφόρμα blogging σας, ανατρέξτε σε αυτό το σεμινάριο στο BlogDesk στο wikiHow.

Υποστηρίζει: Wordpress, κινητό τύπο, Drupal, ExpressionEngine, και Serendipity Περισσότερα »

03 του 09

Qumana (Windows & Mac)

Το Qumana προορίζεται για υπολογιστές με Windows και Mac και λειτουργεί με τις περισσότερες κοινές εφαρμογές blogging.

Αυτό που θέτει το Qumana εκτός από τα περισσότερα άλλα λογισμικά blogging εκτός σύνδεσης είναι το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που καθιστά πολύ εύκολο να προσθέσετε διαφημίσεις στις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Υποστηρίζει: Wordpress, Blogger, TypePad, MovableType, LiveJournal και άλλα Περισσότερα »

04 του 09

MarsEdit (Mac)

Για τους υπολογιστές Mac, το MarsEdit είναι ένας άλλος επεξεργαστής ιστολογίου για χρήση εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν, αλλά διαθέτει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, μετά την οποία θα πρέπει να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το MarsEdit.

Η τιμή δεν πρόκειται να σπάσει την τράπεζα, αλλά δοκιμάστε MarsEdit καθώς και μια ελεύθερη εναλλακτική λύση προτού δεσμευθείτε να πληρώσετε τίποτα.

Γενικά, το MarsEdit είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους επεξεργαστές ιστολόγιων εκτός σύνδεσης για χρήστες Mac.

Υποστηρίζει: WordPress, Blogger, Tumblr, TypePad, Κινητό Τύπο και άλλα (οποιοδήποτε blog που υποστηρίζει τη διασύνδεση MetaWeblog ή AtomPub) Περισσότερα »

05 του 09

Ecto (Mac)

Το Ecto for Macs είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά η τιμή αποθαρρύνει μερικούς bloggers από τη χρήση του, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν λιγότερο δαπανηρές διαθέσιμες επιλογές που προσφέρουν παρόμοια λειτουργικότητα.

Ωστόσο, το Ecto είναι ένα καλό και αξιόπιστο εργαλείο που λειτουργεί με αρκετές δημοφιλείς και ακόμα και μερικές ασυνήθιστες πλατφόρμες blogging.

Υποστηρίζει: Blogger, Blojsom, Drupal, Κινητό Τύπο, Nucleus, SquareSpace, WordPress, TypePad και πολλά άλλα »

06 του 09

BlogJet (Windows)

Ένας άλλος επεξεργαστής ιστολογίων των Windows με πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης είναι το BlogJet.

Εάν διαθέτετε blog WordPress, Movable Type ή TypePad, το BlogJet σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε σελίδες για το ιστολόγιό σας απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.

Το πρόγραμμα είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG έτσι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε HTML. Έχει επίσης έναν ορθογραφικό έλεγχο, πλήρη υποστήριξη Unicode, υποστήριξη Flickr και YouTube, δυνατότητες αυτόματης εκτύπωσης, μετρητές λέξεων και άλλα στατιστικά στοιχεία και πολλές άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με το blog, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην αρχική σελίδα του BlogJet.

Υποστηρίζει: WordPress, TypePad, Κινητό Τύπο, Blogger, MSN Live Spaces, Blogware, BlogHarbor, SquareSpace, Drupal, Community Server και πολλά άλλα (εφόσον υποστηρίζονται API MetaWeblog, API Blogger ή API Movable Type).

07 του 09

Bits (Mac)

Τα bits δεν υποστηρίζουν μια ευρεία ποικιλία πλατφορμών blogging όπως τα άλλα προγράμματα από αυτήν τη λίστα, αλλά σας επιτρέπει να γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου εκτός σύνδεσης από το Mac σας.

Για μερικές οδηγίες, ανατρέξτε στη σελίδα βοήθειας Bits αν χρειάζεστε βοήθεια για να λειτουργήσει με το ιστολόγιό σας.

Υποστηρίζει: WordPress και Tumblr Περισσότερα »

08 από 09

Blogo (Mac)

Η επεξεργασία εκτός blog στο Mac σας μπορεί να γίνει και με το Blogo. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα φοβερή εφαρμογή εκτός σύνδεσης για blogging, επειδή η διεπαφή καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Blogo για να προγραμματίσετε και να οργανώσετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου, τις σελίδες και τα σχέδια και ακόμα να απαντήσετε στους σχολιαστές.

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που σας επιτρέπει να εργαστείτε ελεύθερα από περισπασμούς, αυτό μπορεί να είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Επισημαίνει επίσης τη σύνταξη για εσάς και σας επιτρέπει να ενσωματώσετε κώδικα HTML.

Υποστηρίζει: WordPress, Medium και Blogger Περισσότερα »

09 του 09

Microsoft Word (Windows & Mac)

Όλοι γνωρίζουν ότι το Microsoft Word μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός σύνδεσης, οπότε είναι δεδομένο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου. Ωστόσο, ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Word για να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας απευθείας στο ιστολόγιό σας;

Μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Office εδώ, το οποίο περιλαμβάνει το Word και άλλα προγράμματα MS Office όπως το Excel και το PowerPoint. Αν έχετε ήδη MS Word στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στη σελίδα βοήθειας της Microsoft σχετικά με τον τρόπο χρήσης του με το ιστολόγιό σας.

Ωστόσο, δεν συνιστώ να αγοράζετε το MS Word μόνο για να το χρησιμοποιήσετε ως πρόγραμμα επεξεργασίας blogging χωρίς σύνδεση. Αν έχετε ήδη Word, προχωρήστε και δοκιμάστε τον για τον εαυτό σας, αλλά αν όχι, πηγαίνετε με μία από τις παραπάνω δωρεάν / φτηνότερες επιλογές.

Υποστηρίζει: SharePoint, WordPress, Blogger, Telligent Κοινότητα, TypePad και περισσότερα Περισσότερα »