Ξεχάσατε τους σειριακούς αριθμούς ή τα κλειδιά εγγραφής

Αν χάσετε τον αύξοντα αριθμό ενός παιχνιδιού, ίσως μπορείτε να το πάρετε πίσω

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνετε κατά την εγκατάσταση ενός παιχνιδιού στον υπολογιστή σας είναι να εισάγετε έναν αύξοντα αριθμό ή έναν κωδικό κλειδιού. Χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι. Εάν είστε θετικοί έχετε χάσει τον αύξοντα αριθμό ή τον κωδικό κλειδιού σας δεν είστε εντελώς τυχεροί-ακόμα. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το εντοπίσετε.

Ελέγξτε το μητρώο του υπολογιστή σας

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να βρείτε έναν αποθηκευμένο σειριακό αριθμό στο μητρώο των Windows , οπότε ελέγξτε αν ο κωδικός κλειδιού εξακολουθεί να υπάρχει. Ακόμα και αν καταργήσετε την εγκατάσταση του παιχνιδιού, ενδέχεται να υπάρχει στο μητρώο μια καταχώρηση με τον σειριακό αριθμό. Προσέξτε να μην διαγράψετε καταχωρήσεις ενώ βρίσκεστε στο μητρώο ή ενδέχεται να έχετε προβλήματα με την εκτέλεση των άλλων προγραμμάτων.

Μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη και κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση . Πληκτρολογήστε regedit και κάντε κλικ στο OK για να ανοίξετε το μητρώο. Αναζητήστε τον τίτλο του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας CTRL + F και κάντε κλικ στο κουμπί F3 για να συνεχίσετε την αναζήτηση, εάν ο τίτλος δεν εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων. Αναζητήστε στη στήλη δεδομένων μια μεγάλη σειρά αριθμών και γραμμάτων που μοιάζουν με αύξοντα αριθμό. Γράψτε το ή αντιγράψτε και αποθηκεύστε το.

Λήψη λογισμικού εύρεσης κλειδιών

Εάν δεν βρείτε τον αύξοντα αριθμό στο μητρώο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους πολλούς ελεύθερους κλειδούς εύρεσης . Αυτό θα λύσει το πρόβλημά σας εάν κάνατε το παιχνίδι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σε κάποιο σημείο.

Συμβουλές για την αποθήκευση σειριακών αριθμών

Προετοιμαστείτε για την επόμενη φορά που θα χάσετε έναν σειριακό αριθμό δοκιμάζοντας μία από αυτές τις συμβουλές για την αποθήκευση των σειριακών αριθμών σας.