Είναι το Google Talk δωρεάν;

Είναι το Google Talk δωρεάν;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτηριστικό γνώρισμα που μιλάτε, αλλά συνολικά, το Google Talk είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα για χρήση. Μια μικρή εξήγηση:

Το Google Talk , το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Gtalk , είναι το πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων της επιφάνειας εργασίας του γίγαντα αναζήτησης στο διαδίκτυο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με άλλους στο δίκτυο της Google. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν. Μπορείτε να κατεβάσετε το Google Talk με βοήθεια από τον εικονογραφημένο οδηγό μας.

Το Gtalk μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενσωματωμένος, web-based instant messenger μέσα στο λογαριασμό σας στο Gmail. Μπορείτε να μάθετε πώς να στέλνετε τους ΔΥ με το Gmail εδώ, επίσης δωρεάν.

Επίσης, η Google παρέχει στους χρήστες δωρεάν προσθήκη ήχου / βίντεο για την πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων βίντεο σε άλλους χρήστες του Gmail .

Το νεότερο παιδί στο μπλοκ, το Google Plus , είναι το δικό του κοινωνικό δίκτυο της εταιρείας αναζήτησης Ιστού. Εκεί όπου φυσάει το Facebook μακριά είναι με το Google Plus Hangouts , το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μέσω βίντεο με πολλούς φίλους ταυτόχρονα και να προσθέτουν φίλους τηλεφωνικά από τις ΗΠΑ και τον Καναδά δωρεάν. Αυτό είναι σωστό - δωρεάν, δωρεάν - ή, στα αγγλικά, δωρεάν.

Έτσι, πότε σας κοστίζει το "Google Talk"; Η απάντηση: Όταν πηγαίνετε διεθνής.

Όσο χρησιμοποιείτε αυτές τις λειτουργίες στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, ιδιαίτερα εκείνες στις οποίες καλείτε τηλέφωνο κάποιου από τον υπολογιστή σας, είναι δωρεάν. Αλλά, μόνο όταν χρησιμοποιείτε τα εργαλεία για να καλέσετε κάποιον στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Αν θέλετε να καλέσετε κάποιον στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία ή το Μεξικό, θα πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις χρησιμοποιώντας το Πορτοφόλι Google . Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες διεθνείς τιμές που προσφέρει η Google στον ιστότοπό τους.