Οδηγός αγοραστή υπολογιστή παιχνιδιών

Πώς να Συγκρίνετε Επιτραπέζιους και Φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών βάσει των προδιαγραφών

Εάν αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο σύστημα τυχερών παιχνιδιών ή αναβαθμίζετε μια υπάρχουσα επιφάνεια εργασίας, είναι σημαντικό να αξιολογείτε τα εξαρτήματα βάσει της απόδοσης για να έχετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας. Αυτό το άρθρο εξηγεί τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών για να κάνετε μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς. Είτε ψωνίζετε desktop ή φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, ορισμένα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Κάρτα βίντεο

Η κάρτα γραφικών ενός υπολογιστή είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό στοιχείο για την απόδοση του παιχνιδιού. Η πλειοψηφία του προϋπολογισμού σας θα πρέπει να δαπανηθεί στην κάρτα γραφικών του συστήματος για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Το ρολόι πυρήνα μιας κάρτας βίντεο δεν είναι όλα. Θα πρέπει να αναζητήσετε τον αριθμό των μονάδων shader, καθώς και την ταχύτητα ρολογιού μνήμης και τη μνήμη GPU. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εάν θα χρησιμοποιήσετε την κάρτα σε διαμόρφωση SLI ( πολλαπλές κάρτες ) ή εάν θέλετε να δοκιμάσετε 3D παιχνίδια. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές κάρτες και παιχνίδια NVIDIA 3D Vision που κυκλοφορούν στην αγορά και ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται.

Μνήμη

Η μνήμη δεν είναι τόσο σημαντική όσο διαθέτει μια εξαιρετική GPU (δεδομένου ότι οι κάρτες γραφικών σήμερα διαθέτουν αφθονία μνήμης γραφικών), αλλά εξακολουθεί να αποτελεί ένα ουσιαστικό στοιχείο για μια πλατφόρμα παιχνιδιών. Είναι καλή ιδέα να έχετε τουλάχιστον 4GB μνήμης αν είστε casual gamer για να υποστηρίξετε το λειτουργικό σύστημα και άλλες εργασίες. Για τους έντονους παίκτες, είναι ιδανικό να έχετε τουλάχιστον 8 GB DDR3 RAM. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με περισσότερη μνήμη, καθώς οι μελλοντικές εφαρμογές γίνονται ολοένα και πιο έντονες στη μνήμη.

Απεικόνιση

Καθώς το 3D gaming μεγαλώνει σε δημοτικότητα, μια οθόνη 120Hz είναι απαραίτητη για να απολαύσετε αυτή τη νέα τεχνολογία . Για μια πλήρη λίστα του συμβατού υλικού NVIDIA 3D, κάντε κλικ εδώ . Αν αγοράζετε μια οθόνη παιχνιδιών , μελετήστε τη μέγιστη ανάλυση, την αναλογία αντίθεσης και το ρυθμό ανανέωσης. Για τους παίκτες με προϋπολογισμό, η ανάλυση 1680x1050 είναι επαρκής, αλλά πολλά οικονομικά μοντέλα υποστηρίζουν ανάλυση 1920x1080 ή ακόμα και ανάλυση 2560x1440. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά κατά τη διάρκεια παιχνιδιών για μεγάλες χρονικές περιόδους, ειδικά σε μεγαλύτερες οθόνες. Βεβαιωθείτε ότι τόσο η οθόνη όσο και η πλατφόρμα παιχνιδιών σας προσφέρουν ενημερωμένες θύρες, όπως HDMI, DVI διπλής σύνδεσης ή DisplayPort. Αυτός ο οδηγός αγοραστή περιγράφει χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν πίνακα LCD.

Αποθήκευση

Παρόλο που τα τυχερά παιχνίδια συνήθως δεν απαιτούν τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, είναι ωραίο να έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο για πολλαπλές εγκαταστάσεις και αρχεία. Αναζητήστε έναν σκληρό δίσκο 7200RPM για να επιταχύνετε τις βασικές λειτουργίες με τουλάχιστον 500GB χώρο στο δίσκο. Εάν ο προϋπολογισμός επιτρέπει και δεν έχετε εκατοντάδες gigabytes δεδομένων, μια μικρότερη μονάδα SSD είναι επίσης μια αξιόλογη επιλογή.

Επεξεργαστής

Ειλικρινά, ένας επεξεργαστής high-end δεν είναι τόσο σημαντικός όσο μια καλή κάρτα γραφικών και άφθονη μνήμη. Πολλά παιχνίδια σήμερα δεν μπορούν να επωφεληθούν από επεξεργαστές quad-core και hex-core. Ένας επεξεργαστής διπλού πυρήνα είναι επαρκής, αλλά για μελλοντική επεκτασιμότητα, ένας επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα είναι μια καλή επένδυση. Και καθώς οι τιμές συνεχίζουν να μειώνονται, γίνεται πιο προσιτή η αναβάθμιση σε επεξεργαστή Intel Core i7 ή AMD Phenom II .

Ήχος

Για να προσθέσετε στην εμπειρία τυχερού παιχνιδιού, είναι καλό να επενδύσετε σε ένα καλό σύνολο επιτραπέζιων ομιλητών και μια κάρτα ήχου. Τίποτα δεν χτυπάει το μπάσο κατά τη διάρκεια μιας επικής διαδρομής μπουντρουμιών. Ο ενσωματωμένος ήχος με ακουστικά που συνδέονται στην υποδοχή δεν μπορεί να παράγει το ίδιο αποτέλεσμα με τη ρύθμιση ήχου πολλαπλών καναλιών. Τα Creative Labs κάνουν αξιοπρεπείς κάρτες ήχου και ένα σύνολο ηχείων με υπογούφερ δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα.

Υπόθεση

Πολλά χαρτονομίσματα στην αγορά σήμερα συνδυάζουν φανταχτερά φώτα με τολμηρό, επιθετικό βλέμμα για να απεικονίζουν μια έντονη αίσθηση παιχνιδιού. Ωστόσο, μια περίπτωση που διατίθεται στο εμπόριο για παιχνίδια δεν είναι απολύτως απαραίτητη. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί ότι το πλαίσιο προσφέρει εξαιρετική ψύξη για ακριβά εξαρτήματα. Ψάξτε για ένα πλήθος ανεμιστήρων που προσφέρουν καλά σχεδιασμένη ροή αέρα. Οι κορυφαίες θήκες τυχερών παιχνιδιών διαθέτουν μονάδες δίσκου με δυνατότητα εναλλαγής καυσαερίων, πλήθος θυρών και εύκολη πρόσβαση σε τμήματα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Περιφερειακά

Τα περιφερειακά παιχνιδιών ολοκληρώνουν τη λίστα των χαρακτηριστικών που αναζητούν σε ένα σύστημα παιχνιδιών. Υπάρχουν ολόκληρες σειρές προϊόντων αφιερωμένα σε κορυφαία πληκτρολόγια , ποντίκια και ακουστικά. Η αγορά αυτών των αντικειμένων αμέσως δεν είναι απολύτως απαραίτητη, αλλά υπάρχουν μερικά προϊόντα που είναι υποχρεωτικά . Πρώτα επάνω είναι ένα πληκτρολόγιο. Αναζητήστε ένα που προσφέρει προγραμματιζόμενα πλήκτρα για δράση τυχερού παιχνιδιού με ένα πάτημα. Ένα άνετο ποντίκι με ακρίβεια λέιζερ είναι επίσης ωραίο να έχετε. Και αν κάνετε πολλές επικοινωνίες μέσα στο παιχνίδι, ελέγξτε αυτή τη λίστα με τα καλύτερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών που είναι άνετα και πρακτικά.