Οι 7 καλύτερες κάρτες βίντεο που αγοράζουν για τυχερά παιχνίδια υπολογιστών το 2017

Από VR και 4K Screamers έως Solid Bargain Buys

Το PC gaming έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή δόξας, με ισχυρούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών που ωθούν τα όρια του τι μπορεί να μοιάζει και να παίζει ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή οι κάρτες γραφικών, γνωστές και ως κάρτες γραφικών ή GPU, σχεδιάζονται από δύο εταιρείες: AMD και Nvidia. Και οι δύο έχουν πρόσφατα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα αρχιτεκτονικής που καθιστούν τα high-end gaming προσιτά, χάρη στην προηγμένη ψύξη και άλλες βελτιστοποιήσεις. Με το παιχνίδι 4K και την εικονική πραγματικότητα (VR) να γίνει ένα μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια από τις πιο πρόσφατες κάρτες.

Το Nvidia GTX 1080 Ti είναι η πιο αναμενόμενη GPU για gamers το 2017, έρχεται στα τακούνια του ισχυρού και ακριβού Titan X. Παρόλο που καθυστερεί λίγο σε video RAM σε σύγκριση με τον Titan, το GGDR5X VRAM είναι ακόμα πιο γρήγορο 11Gbps. Η κάρτα βασίζεται στην αρχιτεκτονική Pascal, κάνοντας αλματώδεις λύσεις ψύξης και αριθμό πυρήνων. Η κάρτα έχει αφαιρέσει τη θύρα DVI, η οποία δίνει περισσότερο χώρο για μια υψηλή θερμική λύση ροής αέρα για να συμπληρώσει το σύστημα ψύξης, συμπληρώνοντας τους 75 βαθμούς Κελσίου.

Η κάρτα έχει ένα ρολόι βάσης 1.480MHz και αυξάνει στα 1.582MHz. Αυτή η κάρτα κάνει πραγματικότητα 4K παιχνίδια σε 60fps με μία μόνο κάρτα. Ενώ μερικοί χρήστες αναφέρουν μια ελαφρά πτώση στο framerate στα συστήματα και τις ρυθμίσεις, τα βελτιστοποιημένα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε UHD σε εξαιρετικά υψηλά framerates. Αυτή η εντυπωσιακή τεχνολογία έχει υψηλό δυναμικό overclocking, είναι ήδη πιο προσιτή από άλλες κορυφαίες κάρτες και μόνο θα συνεχίσει να μειώνει την τιμή μόλις η ζήτηση συναντήσει την προσφορά.

Από την κυκλοφορία του στα τέλη του 2016, το GTX 1050 Ti έχει καθιερωθεί ως η κάρτα γραφικών για υπολογιστές γραφικών σε Amazon. Είναι ο νούμερο 1 καλύτερος πωλητής με κατάταξη 4,7 / 5. Απλά τι κάνει το GTX 1050 Ti τόσο δημοφιλές; Η τιμή του υπο-$ 150 σίγουρα βοηθά. Το ίδιο ισχύει και για το ρολόι βάσης των 1.354 MHz και το ενισχυμένο 1.468 MHz. Και τα 4 GB της GDDR5 RAM για μια γρήγορη απόδοση με αστραπές, χτυπώντας 60 fps σε 1080p είναι ένα άλλο πλήθος ευχαρίστηση.

Τελικά, οι παίκτες εκτιμούν ότι μπορούν να έχουν τέτοια εντυπωσιακή απόδοση σε μια τόσο συμπαγή και προσιτή κάρτα (είναι μόλις 5,7 ίντσες, το τέλειο μέγεθος για σχεδόν οποιαδήποτε εξέδρα). Αυτή η κάρτα δείχνει την ισχύ της αρχιτεκτονικής Pascal και γιατί είναι τόσο σπουδαίος χρόνος να γίνεις gamer PC.

Εάν κατασκευάζετε τον πρώτο υπολογιστή σας ή σχεδιάζετε μια νέα κάρτα γραφικών, αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε πάνω από $ 100, αυτή η γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση Gigabyte Radeon Rx 460 είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτός είναι ο πιο προσιτός τρόπος που θα μπορείτε να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια σε υψηλές ρυθμίσεις με ένα αξιοσέβαστο καρέ. Είναι χτισμένο με 2GB GDDR5 μνήμη RAM και μπορεί να αγκαλιάσει παλιές ταχύτητες ώθησης ώθησης 1.200 MHz χωρίς αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας. Διαθέτει επίσης πλήρη κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση υποστήριξης από UHD HEVC.

Ετοιμαστείτε για την επόμενη γενιά παιχνιδιών VR με αυτήν την προσαρμοσμένη κάρτα ASUS με μοναδικό σχεδιασμό PCB για ιδανική ποιότητα εικόνας, ανθεκτικότητα και λανθάνουσα κατάσταση, για να σας βγάλουν βυθισμένο στο VR χωρίς διακοπή. Οι διπλές θύρες HDMI 2.0 συνδέουν τα ακουστικά και την οθόνη. Διαθέτει Aura RGB Lighting που μπορούν να επιδείξουν εκατομμύρια χρώματα σε στροβοσκοπικά, αναπνευστικά, κυκλικά ή στατικά φωτιστικά. Ενώ τα φώτα σας έχουν ρυθμιστεί σε δροσερό μπλε, κρατήστε το σύστημα δροσερό με την τεχνολογία ψύξης DirectCU III που μεταφέρει τη θερμότητα μακριά από τη GPU για πιο ήσυχη και πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Η κάρτα διαθέτει 8 GB μνήμης GDDR5 και ρολόγια στα 1.860 MHz και έχει 1920 CDU πυρήνες. Το ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι οι διαστάσεις της κάρτας: 5,3 x 1,6 x 11,7 ίντσες, το οποίο είναι σίγουρα στο μακρύ τέλος.

Αυτό είναι το ισοδύναμο της AMD με το δημοφιλές GTX 1060 της Nvidia. Είναι μικρό, οικονομικό και ένα θηρίο στο χειρισμό των 1080p. Ενώ το παιχνίδι 4K δεν είναι τελείως τέλειο, τα 60 fps 1080p και τα υψηλά framerates σε 1440p είναι εξαιρετικά για τα περισσότερα νέα παιχνίδια. Ακόμα και τότε, τα 4K βελτιστοποιημένα παιχνίδια όπως το Doom φαίνονται όμορφα και μπορούν να παιχτούν στα 35 έως 40 fps.

Η κάρτα είναι επίσης χτισμένη με overclocking στο μυαλό, με Armor 2X θερμική ψύξη με τεχνολογία ανεμιστήρα Torx και προηγμένη ροή αέρα. Ενώ αυτή η αρχιτεκτονική θα ωθήσει τα παιχνίδια σας και την εμπειρία VR στο όριο, η τεχνολογία Frozr σταματάει τους ανεμιστήρες σε καταστάσεις χαμηλού φορτίου, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτη σιωπή κατά την περιήγηση. Έχει μνήμη RAM 4GB και ταχύτητα μνήμης 1,291 MHz.

Μια ολοκαίνουργια κάρτα οθόνης για λίγο λιγότερο από $ 200, το ARMOR RX 570 διαθέτει ένα chipset AMD Radeon RX 570 και 4GB μνήμη RAM GDDR5. Αν θέλετε να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα, αυτή είναι μια μεγάλη αναβάθμιση. Καταργεί το ασταθές gameplay και τα χαμηλά framerates με απόδοση χωρίς τεχνητά. Η κάρτα είναι έτοιμη για VR και διαθέτει την αρχιτεκτονική Polaris της AMD, η οποία έχει βελτιώσει την απόδοση του shader, τη συμπεριφορά L2 cache και τις βελτιωμένες μηχανές γεωμετρίας. Η ταχύτητα μνήμης 1,230 MHz θα σας δώσει μια θέση στο τραπέζι για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά θα έχετε λίγο πρόβλημα να παίζετε 4Κ σε υψηλό ρυθμό καρέ. Ακόμα, λειτουργεί καλά στα 1080p και θα σας αφήσει ευχαριστημένους για την τιμή.

Αυτή η κάρτα γραφικών μεσαίας εμβέλειας είναι μια είσοδος VR-ready της σειράς Pascal, η οποία είναι καλά στρογγυλεμένη και ιδανική για overclocking. Με βάση τη διαδικασία κατασκευής του Finn, η κάρτα έχει ένα ρολόι ώθησης 1,708MHz ενώ παραμένει δροσερό και ήσυχο. Η απόδοση 1080p χτυπά 40 fps, ενώ η τεχνολογία NVIDIA GameWorks δημιουργεί ομαλό gameplay και κινηματογραφική εμπειρία. Η κάρτα διαθέτει 1280 πυρήνες CUDA και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε σύστημα έχετε, ιδανικό για αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .