Παίξτε ως Deadpool σε αυτά τα παιχνίδια iPhone

Και εσύ μπορείς να είσαι ένας αντι-ήρωας!

Εάν είστε οπαδός ταινιών, κωμικών βιβλίων ή ρητής κωμωδίας, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχετε δει Deadpool. Η ταινία κέρδισε 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου, καθιστώντας το το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας R-rated όλων των εποχών.

Μετά την απελευθέρωση της ταινίας, οι παίκτες είναι πρόθυμοι να πάρουν τα χέρια τους σε έναν τρόπο να επεκτείνουν την εμπειρία τους με ένα μικρό hands-on παιχνίδι. Εάν είστε παίκτης του PS4, του Xbox One ή του PC, που ήταν ικανός χάρη στην επανεκκίνηση του παιχνιδιού κονσόλας Deadpool το αργότερο το 2015 - αλλά στα κινητά, τα πράγματα δεν είναι τόσο κομμένα και στεγνά.

Δεν υπάρχει επίσημο παιχνίδι Deadpool στο App Store, αλλά υπάρχουν επίσημα παιχνίδια Marvel με Deadpool σε αυτά. Συγκεκριμένα, αυτά τα τέσσερα:

01 από 04

Marvel Puzzle Quest

D3PA

Τα παιχνίδια Match-3 που συνδυάζουν στοιχεία μάχης και RPG ήταν γύρω από το αρχικό Puzzle Quest που έκανε το ντεμπούτο του το 2007 και ενώ το πρώτο Puzzle Quest μπορεί να έχει γεννήσει μια ολόκληρη βιομηχανία ομοειδών τίτλων, λίγοι καταφέρνουν να κρατούν ένα κερί στα παιχνίδια με " Puzzle Quest "στον τίτλο. Το Marvel Puzzle Quest δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι παίκτες συγκεντρώνουν μια ομάδα σούπερ-ανθρώπων που κλέβουν εναντίον αντίπαλων ομάδων σε μια προσπάθεια να σκαρφαλώσουν τα πετράδια και να κυριαρχήσουν υπέρτατα. Όπως πιθανόν να μαντέψετε, πολλή διασκέδαση εδώ είναι να ξεκλειδώσετε όλο και περισσότερους χαρακτήρες από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε - και εκεί έρχεται ο Deadpool.

Το Deadpool είναι διαθέσιμο στην παραδοσιακή εκκεντρική έκδοση του, καθώς και μια μονοχρωματική παραλλαγή Uncanny X-Force. Δεν είναι μόνο μια ανταλλαγή κοστουμιών, ούτε? Το Uncanny X-Force Deadpool φέρνει μια εντελώς διαφορετική δέσμη εξουσιών στο Marvel Puzzle Quest από την προηγούμενη έκδοση του.

Ενώ υπήρχε ένα τουρνουά που σας άφηνε να κερδίσετε το Deadpool όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, δεν υπάρχει εύκολη διαδρομή για να ξεκλειδώσετε τον αγαπημένο σας ήρωα σε αυτό το σημείο. Το Marvel Puzzle Quest είναι ένα παιχνίδι που τροφοδοτείται από τυχαία ξεκλειδώματα. Εάν θέλετε να παίξετε με το 'Pool, θα κρατήσουμε τα chimichangas μας πέρασε για σας.

02 από 04

Marvel Διαγωνισμός Πρωταθλητών

Kabam

Υπάρχουν τρία πράγματα: Το Deadpool είναι το καλύτερο σε: διάτρηση, μαχαίρωμα και γυρίσματα. Το Marvel Contest of Champions είναι το κινητό παιχνίδι που του επιτρέπει να κάνει όλα αυτά τα πράγματα - και ακόμα καλύτερα, παίρνει να τα κάνει σε εκείνους τους "υπερήρωες" των δύο υποδημάτων.

Το Marvel Contest of Champions είναι ένα παιχνίδι μάχης 2D που έχει απλοποιηθεί για συσκευές οθόνης αφής. Με άλλα λόγια, εάν οι τρελοί συνδυασμοί κουμπιών στο Street Fighter και το Mortal Kombat κάνουν το κεφάλι σας κακό, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για εσάς.

Όπως και το Marvel Puzzle Quest, οι παίκτες θα είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν τόσο το Deadpool όσο και το Uncanny X-Force. Και οι δύο μοιράζονται τις ίδιες βασικές κινήσεις, αν και η "ειδική" τους παραμένει μοναδική σε κάθε χαρακτήρα. Το Original Deadpool μπορεί να κάνει χρήση του μεταλλαγμένου παράγοντα επούλωσης, ενώ το X-Force Deadpool θα χτυπήσει τον εχθρό δεξιά στο δωδεκαδάκτυλο. (Μην ανησυχείτε - έπρεπε να το ψάξω και εγώ).

03 του 04

LEGO Marvel Superheroes: Σύμπαν σε κίνδυνο

ΑΦΟΙ Warner.

Αν έχετε δει την ταινία ή να διαβάσετε τα κόμικς, είστε εντάξει σας λέει ότι Deadpool δεν είναι ένας χαρακτήρας για τα παιδιά. Σκάψτε ένα μικρό LEGO σε οποιονδήποτε, όμως, και μπορείτε να το κάνετε ασφαλές για τα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με (εκτός και αν μιλάμε για πραγματικό LEGO, οπότε μπορεί να είναι ένας κίνδυνος πνιγμού).

Η έκδοση iOS των LEGO Marvel Superheroes: Το σύμπαν στο Peril έρχεται με 105 επιβλητικούς χαρακτήρες. Πολλά από αυτά, ωστόσο, πρέπει να ξεκλειδωθούν μέσα στην πορεία του παιχνιδιού. Το Deadpool δεν αποτελεί εξαίρεση, απαιτώντας από τους παίκτες να βρουν 11 "Τούβλα Deadpool" διάσπαρτα σε όλο το παιχνίδι. (Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει εδώ ένα εύχρηστο φύλλο εξαπάτησης).

Καθώς βρίσκετε τα τούβλα, μπορείτε να τα φέρετε στο Deadpool στο SHIELD Helicarrier ο οποίος θα ανταλλάξει τα τούβλα για ειδικά προνόμια. Βρείτε όλα τα τούβλα και το τελικό perk θα ξεκλειδώσει το Merc με ένα στόμα ως playable χαρακτήρα.

04 του 04

Εκδικητική συμμαχία

Ψυχαγωγία Marvel

Εάν είστε οπαδός των παιχνιδιών ρόλων που βασίζονται σε στροφές, το Avengers Alliance ήταν ένα από τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια για να έχετε τη σωστή φόρμουλα. Οι παίκτες των παιχνιδιών όπως το Star Wars: Ο Γαλαξίας των Ηρώων οφείλει χρέος ευχαριστιών στην ομάδα πίσω από την Avengers Alliance για το κακό που το μονοπάτι με επιτυχία. (Και όλοι τους οφείλουμε ένα χρέος ευχαριστιών για τη συμπεριφορά του Deadpool).

Το Avengers Alliance έχει παίκτες να συγκεντρώσουν μια ομάδα ηρώων και να τις αναπτύξουν σε διάφορες αποστολές καθώς δουλεύουν μέσα από μια μεγάλη ιστορία κόμικς. Δημιουργώντας τη δική σας ομάδα ηρώων και σώζοντας τον κόσμο; Είναι τα πράγματα που φτιάχνουν 10χρονα φαντασιώσεις.

Όπως και με τα άλλα παιχνίδια που αναφέρονται εδώ, η απόκτηση του Deadpool δεν είναι τόσο εύκολη όσο απλά κατεβάζοντας το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε 135 σημεία εντολών, τα οποία είναι το νόμισμα του παιχνιδιού στο παιχνίδι που είναι ειδικά συνδεδεμένο με την αγορά περισσότερων χαρακτήρων.

Το 135 CP είναι μια απότομη τιμή για να πληρώσετε και υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το αν κερδίζετε ή όχι τα χρήματά σας. Αν χρειάζεστε κάποιο πειστικό, ο Mike Fahey του Kotaku είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει την ομάδα pro για σας στο άρθρο του για το 2013 γιατί ο Deadpool είναι ο καλύτερος χαρακτήρας στην εκστρατεία εκδημοκρατισμού.