Πώς να φτάσετε πιο γρήγορα στο Star Wars: Galaxy of Heroes

Grind πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο

Star Wars: Ο γαλαξίας των Ηρώων είναι ένα παιχνίδι ρόλων από τις Electronic Arts που επιτρέπει στους παίκτες να συλλέξουν μια τεράστια ποικιλία από ήρωες και κακοποιούς από ολόκληρο το σύμπαν των Star Wars. Το παιχνίδι διατίθεται αποκλειστικά σε κινητές συσκευές και παρόλο που μπορεί να νιώθει οικεία στους οπαδούς άλλων κινητών RPG παιχνιδιών με ελεύθερα παιχνίδια, υπάρχει κάτι φανταστικά φανταστικό για τη συλλογή των Wookies και των droids αντί των πολεμιστών και των ματζών.

Για να βιώσετε ολόκληρο το παιχνίδι, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το Star Wars: Galaxy of many modes - και δεν μπορείτε να το κάνετε μέχρι να φτάσετε στο σωστό επίπεδο παίκτη για να ξεκλειδώσετε το καθένα.

Μην ανησυχείτε, όμως. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιταχύνετε τη διαδικασία.

01 από 05

Καθημερινές δραστηριότητες

Ηλεκτρονικές τέχνες

Η εξισορρόπηση στο Star Wars: Ο γαλαξίας των Ηρώων συνδέεται άμεσα με τον αριθμό των πόντων που κερδίζετε και ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πόντους εμπειρίας είναι να ολοκληρώσετε τη λίστα των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Αν ψάχνετε να ανεβάσετε γρήγορα, αντιμετωπίστε αυτό ως τη λίστα ελέγχου που πρέπει να ολοκληρώσετε κάθε μέρα πριν εξερευνήσετε οποιοδήποτε άλλο μέρος του παιχνιδιού.

Κάθε εργασία σε αυτόν τον κατάλογο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την πρόοδό σας και με άλλους τρόπους, έτσι το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να κάνετε τα πράγματα με μια σειρά που συμπληρώνει τη λίστα καθημερινών δραστηριοτήτων σας. Εάν μπορείτε να κερδίσετε 40 XP για να ολοκληρώσετε τρεις ελαφρές μάχες και άλλα 40 XP για να ολοκληρώσετε τρεις σκοτεινές μάχες, μην κρατάτε μόνο λείανση στην καμπάνια της φωτεινής πλευράς (ή της σκοτεινής πλευράς). Κάντε τα 3 και 3, στη συνέχεια γυρίστε πίσω στην άλεση όπου θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τις άλλες δραστηριότητες όπως εσείς. Ό, τι κάνετε, κάθε μέρα, πρέπει να είναι σε υπηρεσία σε αυτόν τον κατάλογο μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ως μπόνους, υπάρχει ακόμη και μια εργασία για την ολοκλήρωση της λίστας.

02 του 05

Προγραμματίστε το παιχνίδι σας

Ηλεκτρονικές τέχνες

Ορισμένες εργασίες στη λίστα σας είναι εξοπλισμένες με χρονοδιακόπτες αναμονής, οπότε προγραμματίζετε το παιχνίδι ανάλογα. Αν χρειάζεστε να ολοκληρώσετε τρεις μάχες αρένα, για παράδειγμα, υπάρχει ένας μακρύς χρονομετρητής αναμονής μεταξύ των δύο. Αντιμετωπίστε ένα στην αρχή της περιόδου λειτουργίας σας και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε άλλες αναθέσεις καθώς περιμένετε να κρυώσει το χρονοδιακόπτη.

Ομοίως, στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν κάρτα δεδομένων Bronzium κάθε 20 λεπτά. Καθώς παίζετε, παρακολουθείτε αυτό το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και τραβήξτε κάθε ελεύθερη κάρτα που μπορείτε. Αυτά μπορούν να περιέχουν τα πάντα, από τους ελεύθερους χαρακτήρες και τα αποκόμματα χαρακτήρα μέχρι τον εξοπλισμό και τις πιστώσεις. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ομάδα σας πιο ισχυρή με κάποιο τρόπο, κάτι που θα σας διευκολύνει να κερδίσετε μάχες και να κερδίσετε περισσότερα από αυτά τα XP.

03 του 05

Αφήστε το παιχνίδι να παίξει τον εαυτό του

Ηλεκτρονικές τέχνες

Όπως και τα περισσότερα ελεύθερα παιχνίδια, η πρόκληση στο Star Wars: Ο γαλαξίας των Ηρώων υποφέρει από κορυφές και κοιλάδες. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα και η ομάδα σας είναι υπερφορτωμένη για το συγκεκριμένο έργο, απλά πατήστε το κουμπί "Auto" στη γωνία και αφήστε το AI να αναλάβει. Οι μάχες θα ολοκληρωθούν γρηγορότερα μόλις λήξει η διαδικασία λήψης αποφάσεων και εφόσον η ομάδα σας είναι αρκετά ισχυρή, θα φτάσετε στα τρία αστέρια κάθε στάδιο.

Εάν αυτό ακούγεται σαν μια στρατηγική που μπορεί να πάρει κάποια από τη διασκέδαση έξω από το παιχνίδι, αυτό είναι ένα δίκαιο παράπονο. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το έργο αναρωτιέται όταν δεν έχετε πραγματικά χρόνο να επικεντρωθεί στο παιχνίδι. Ανοίξτε το στο γραφείο σας στη δουλειά και θα χρειαστεί μόνο να κάνετε μια χούφτα βρύσες για να τερματίσετε μια μάχη και να ξεκινήσετε μια άλλη κάθε λίγα λεπτά. Είστε πρακτικά ισοπέδωση στον ύπνο σας αν το κάνετε αυτό.

Σε παρόμοια σημείωση, εάν είστε στο κυνήγι για ένα συγκεκριμένο κομμάτι εξοπλισμού για να αναβαθμίσετε το επίπεδο επιπέδου ενός χαρακτήρα, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήριά σας Sim. Αυτά είναι εδώ. Αυτά σας αφήνουν να ξεπεράσετε τη μάχη εντελώς και να πάτε κατευθείαν στις ανταμοιβές.

04 του 05

Μια μικρή αγορά πάει πολύ δρόμο

Ηλεκτρονικές τέχνες

Αν είστε απολύτως απρόθυμοι να ξοδέψετε χρήματα σε ένα παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι, αυτή η συμβουλή δεν είναι για σας. Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο για να προχωρήσετε, ωστόσο, συνεχίστε να διαβάζετε.

Οι αγορές νομισμάτων είναι πάντα διαθέσιμες σε σας στο Star Wars: Galaxy of Heroes, αλλά απέχουν πολύ από τον καλύτερο τρόπο να χτυπήσουν για το buck σας. Θα παίρνετε περιοδικά διάφορα πακέτα παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και προσφορών, και αν δείτε αυτό που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, το πάρετε. Όχι μόνο θα πάρετε κάποιους πολύ αναγκαίους χαρακτήρες για να προσθέσετε στο ρόστερ σας, αλλά θα πάρετε droids κατάρτισης και τις πιστώσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης. Υπάρχει αρκετό ακόμη και σε μια μικρή δέσμη για να εξάγετε μερικούς από τους χαρακτήρες σας νωρίς στο παιχνίδι (τουλάχιστον, όσο το μέγιστο μπορούν να φτάσουν στο σημείο αυτό), γεγονός που θα κάνει τις μάχες πολύ πιο εύκολο να ολοκληρωθεί.

05 του 05

Πάρε τα στοιχεία

Ηλεκτρονικές τέχνες

Από τις μάχες των ομάδων και τις προκλήσεις στις τυποποιημένες αποστολές καμπάνιας, όλα στο Star Wars: Ο γαλαξίας των Ηρώων σας προσφέρει καλούδια και XP, και τα καλούδια τους καθιστούν σχεδόν πάντα πιο εύκολο να πάρουν XP. Αλλά τι είναι όλα αυτά τα doodads και τον εξοπλισμό που ξεκλειδώνετε και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει;

Επειδή είναι πραγματικά η καρδιά του Galaxy of Heroes.

Ο εξοπλισμός χαρακτήρων όχι μόνο τους καθιστά ισχυρότερους, αλλά μπορεί να ανοίξει μια διαδρομή για να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες. Η οικοδόμηση μιας ομάδας που δεν είναι από τους αγαπημένους σας ήρωες, αλλά από τους χαρακτήρες των οποίων οι επιθέσεις και τα στυλ υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο, μπορεί να σημαίνει όλη τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Γνωρίζοντας ποια νομίσματα μπορούν να αγοράσουν περισσότερα από αυτά που, ποιοι θραύσματα χαρακτήρων χρειάζεστε το λιγότερο για να ξεκλειδώσετε έναν νέο μαχητή και πόσο περισσότερο μέχρι να ξεκλειδώσετε την επόμενη πρόκληση - όλα τα στρώματα μαζί για να σχηματίσουν μια ενιαία συνεκτική εμπειρία.

Εάν παίζεται με την πιο ρηχή έννοια, Star Wars: Ο γαλαξίας των Ηρώων είναι ένα παιχνίδι αυτοματοποιημένης μάχης και λίγο άλλου. Ξύστε κάτω από την επιφάνεια, όμως, και θα βρείτε ένα παιχνίδι με πολλά κινούμενα μέρη. Η κατανόηση αυτών των τμημάτων - και πώς όλοι εξυπηρετούν το μεγαλύτερο αγαθό που είναι η λίστα των καθημερινών σας δραστηριοτήτων - είναι το κλειδί για την ταχύτερη ισορροπία και την απόλαυση όλων όσων έχει να προσφέρει το Star Wars: Galaxy of Heroes.