Αναλυτικό σύστημα Dead Rising Save

Το πρωτότυπο Dead Rising κυκλοφόρησε στο Xbox 360 τον Αύγουστο του 2006 ( βλέπε την κριτική μας ), αλλά ακόμα και σήμερα οι άνθρωποι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σύστημα αποθήκευσης. Θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ.

Πού είναι τα σημεία αποθήκευσης;

Αποθηκεύστε σημεία σε όλο το εμπορικό κέντρο σε μπάνια και σε πράσινους καναπέδες. Τα σημεία αποθήκευσης σημειώνονται με σαφήνεια στον χάρτη σας, το οποίο μπορείτε να αναπαράγετε πιέζοντας το κουμπί Πίσω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε κάθε φορά που αρχίζει ένα νέο αρχείο.

Τι συμβαίνει όταν ο Φρανκ πεθαίνει

Όταν ο Φρανκ πεθαίνει, σας δίνεται δύο επιλογές. Μπορείτε να "φορτώσετε το παιχνίδι" (φόρτωση της τελευταίας αποθήκευσης) ή μπορείτε να "Αποθήκευση κατάστασης και τερματισμού" (επανεκκίνηση του παιχνιδιού από την αρχή, αλλά διατηρείτε όλη τη συσσωρευμένη εμπειρία και τις ικανότητές σας). Αυτό δεν είναι τόσο σαφές όσο θα έπρεπε, αλλά πρέπει μόνο να επιλέξετε το λάθος μια φορά για να μάθετε το μάθημά σας.

Πώς λειτουργούν όλοι;

Η ομορφιά αυτού του συστήματος αποθήκευσης είναι ότι αναμένετε να πεθάνετε πολλές φορές όταν αρχίσετε να παίζετε. Απλά συνεχίζετε να πηγαίνετε πίσω και κερδίζετε πόντους κύρους (μπορείτε να πάρετε περίπου 50.000 εύκολους πόντους μέσα στα πρώτα 10 λεπτά), ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε το επίπεδο που κάνει το παιχνίδι πολύ, πολύ πιο εύκολο με κάθε διαδοχικό playthrough. Καταλαβαίνετε πού είναι τα σημεία αποταμίευσης, πώς να νικήσετε τα αφεντικά, πού είναι τα καλά όπλα, πού να πάρετε πολλά σημεία και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής, ώστε το παιχνίδι να γίνεται ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό τόσο περισσότερο παίζετε. Η πρόκληση είναι να ξεπεράσουμε την αρχική απογοήτευση του θανάτου τόσο πολύ, αλλά μόλις τυλίξετε το κεφάλι σας γύρω από το save σύστημα, φαίνεται τέλεια.

Συμβουλές και κόλπα

Συμπέρασμα

Το Dead Rising είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πεθάνεις πολύ. Περίοδος. Αλλά αυτό είναι το όλο θέμα πίσω από το σύστημα αποθήκευσης. Θα πεθάνεις, αλλά θα είσαι πιο ισχυρός. Μην την κατηγορείτε στο σύστημα αποθήκευσης επειδή δεν αποθηκεύσατε αρκετά συχνά. Είναι τόσο περίεργο που μετά από όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποι παραπονούνται ότι τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ εύκολο που όταν παίρνουμε επιτέλους ένα σκληρό παιχνίδι που πραγματικά σας προκαλεί τους ανθρώπους, θέλουν να κλαψουρίζουν γι 'αυτό. Είναι πραγματικά μια τέτοια δουλειά να πρέπει να παίζεις μέσω του παιχνιδιού πολλές φορές; Πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα κάθε φορά που το κάνετε και μπορείτε να σκοτώσετε χιλιάδες ζόμπι, κάτι που ακούγεται πολύ καλό για μένα. Η αποταμιευτική κατάσταση ξεκαθαρίστηκε αρκετά στο Dead Rising 2: Off the Record και Dead Rising 3.

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω πιο Dead Rising εξαπάτηση και τα επιτεύγματα.