Πώς να επιλέξετε την καλύτερη διάσκεψη σχεδιασμού ιστοσελίδων για εσάς

Συμβουλές για την επιλογή της διάσκεψης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας

Παρακολουθώντας ένα συνέδριο σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορεί να είναι μια συναρπαστική και επαγγελματικά ικανοποιητική εμπειρία, αλλά με τόσα πολλά συνέδρια για να διαλέξετε, πρέπει να καθορίσετε ακριβώς ποιο (α) επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό συνέδριο σχεδιασμού / ανάπτυξης ιστοσελίδων για τις ανάγκες σας.

Σκεφτείτε τι περιμένετε να μάθετε

Ενώ ορισμένα συνέδρια διαδικτύου καλύπτουν ποικίλα θέματα, άλλα επικεντρώνονται στενά σε πολύ συγκεκριμένες τεχνολογίες ή ιδέες. Υπάρχουν συνέδρια που είναι αφιερωμένα στον υπεύθυνο σχεδιασμό ιστοσελίδων και άλλα που επικεντρώνονται στην τυπογραφία για το διαδίκτυο . Υπάρχουν γεγονότα που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες πλατφόρμες CMS ή σε ορισμένες γλώσσες κωδικοποίησης ή ακόμα και σε ορισμένες από τις ειδικές υποδιαιρέσεις του σχεδιασμού ιστοσελίδων, όπως το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης ή η στρατηγική περιεχομένου.

Για να αρχίσετε να περιορίζετε τις επιλογές σας, θα πρέπει να αρχίσετε με τον καθορισμό ακριβώς τι είναι που ελπίζετε να μάθετε. Συνήθως, τα συνέδρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων είναι τα πιο ικανοποιητικά, καθώς θα προσελκύσουν ένα ευρύτερο φάσμα συγκεκριμένων αναγκών για έναν γενικό web .

Εξετάστε την τοποθεσία

Οι διασκέψεις Web λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, οπότε πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια συνδιάσκεψη κοντά στο σπίτι ή αν προτιμάτε να ταξιδέψετε.

Ταξιδεύοντας για ένα συνέδριο μπορεί να σας επιτρέψει να βυθιστείτε καλύτερα στην εκδήλωση. Επειδή είστε μακριά από το σπίτι, είναι πιθανότερο να εστιάσετε αποκλειστικά σε αυτό το γεγονός και να μην σκεφτείτε πότε θα φτάσετε στο σπίτι ή ποιες υποχρεώσεις μπορεί να σας περιμένουν μόλις φτάσετε εκεί.

Υπάρχει όμως υψηλότερο τίμημα για να πληρώσετε όταν παρευρεθείτε σε μια διάσκεψη μακριά από το σπίτι - ωστόσο, τα έξοδα μετακίνησης. Το κόστος μεταφοράς, διαμονής και φαγητού μπορεί εύκολα να σας κοστίσει περισσότερο από το εισιτήριο για το ίδιο το συνέδριο. Εάν εσείς ή η εταιρεία σας έχετε τον προϋπολογισμό κατάρτισης για να απορροφήσετε αυτές τις δαπάνες, τότε αυτό μπορεί να είναι εφικτό. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε πιο κοντά στο σπίτι σας και να παρακολουθήσετε ένα γεγονός που δεν απαιτεί πρόσθετα έξοδα ταξιδίου.

Γνωρίστε τον προϋπολογισμό σας

Οι διασκέψεις Web δεν είναι φθηνές. Ανάλογα με την εκδήλωση, το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες δολάρια για ένα εισιτήριο σε μερικές χιλιάδες, και αυτό είναι πριν προστεθεί οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα έξοδα ταξιδίου. Καθώς αρχίζετε να ερευνάτε διασκέψεις ιστού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας για αυτά τα γεγονότα.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις προσφέρουν εκπτώσεις πρώιμων πτηνών που μπορούν να σας εξοικονομήσουν εκατοντάδες δολάρια, οπότε αν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός, αναζητήστε συμφωνίες καταγράφοντας νωρίς. Εάν είστε φοιτητής ή κάνατε κάποιο πρόγραμμα σχεδίασης ιστοσελίδων , το συνέδριο μπορεί να έχει στην πραγματικότητα μειωμένη ισοτιμία σπουδαστών από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε. Εάν στον ιστότοπο της εκδήλωσης δεν περιλαμβάνεται αυτή η μειωμένη τιμή, σκεφθείτε να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή για να δείτε τι μπορούν να κάνουν για εσάς

Ελέγξτε τα Ηχεία και τις Συνεδρίες

Εάν παρακολουθείτε τακτικά εκδηλώσεις, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι πολλοί από τους ίδιους παρουσιαστές και περιόδους λειτουργίας εμφανίζονται σε πολλαπλά γεγονότα. Αυτό έχει νόημα όταν εξετάζετε πόση εργασία δίνουν οι ομιλητές στις παρουσιάσεις τους. Θέλουν να αποκτήσουν πολλαπλές χρήσεις από αυτές και να τις χρησιμοποιήσουν για διαφορετικά ακροατήρια. Εάν έχετε δει αυτό το ομιλητή / παρουσίαση στο παρελθόν, ωστόσο, μπορεί να μην πάρετε πολλά να το δει μια δεύτερη φορά.

Με την ανασκόπηση των ομιλητών και των θεμάτων που θα καλυφθούν σε μια εκδήλωση, μπορείτε να προσδιορίσετε αν φαίνεται ή δεν αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα γεγονότα που καλύπτουν μια σειρά θεμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχουν μία ή δύο συνεδρίες που θα ακούγονται πολύ καλά για εσάς, αλλά αν ανακαλύψετε ότι το υπόλοιπο της εκδήλωσης δεν είναι αυτό που ψάχνετε, θα μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα ότι μια άλλη διάσκεψη μπορεί να είναι καλύτερη χρήση του χρόνου και του προϋπολογισμού κατάρτισης.

Προσοχή στο Ημερολόγιό σας

Τα συνέδρια δεν πέφτουν πάντοτε σε κατάλληλες ώρες στο ημερολόγιό σας. Εάν έχετε κάνει κράτηση για άλλα γεγονότα, επαγγελματικές εκδηλώσεις ή προσωπικές υποχρεώσεις, γνωρίζοντας πότε θα πέσουν οι διασκέψεις αυτές είναι ένας άλλος τρόπος, μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας.