Πώς το Microsoft Docs.com διαφέρει από το Office Online

Εδώ είναι μια άλλη επιλογή για κοινή χρήση αρχείων

Το Docs.com της Microsoft και το Office Online της Microsoft ίσως να μοιάζουν πρώτοι, αλλά αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά προϊόντα.

Το Microsoft Office Online προσφέρει δωρεάν εκδόσεις Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Το Docs.com διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων. Όποιος εργάζεται με μεγάλα αρχεία σε τακτική βάση πιθανότατα έχει μια αγαπημένη υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων. Ορισμένοι επαγγελματίες εργάζονται για οργανισμούς που απαιτούν τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας κοινής χρήσης αρχείων, καθιστώντας αυτή την επιλογή ένα κομμάτι ενός μοχθηρού. Εάν όμως διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων ή εάν χρειάζεται να αλλάξετε υπηρεσίες, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το Docs.com της Microsoft.

Δεν μπορείτε να μοιραστείτε ήδη έγγραφα από το Office;

Ναί! Από το Office 2013, η Microsoft προσθέτει χαρακτηριστικά κοινής χρήσης στην περιοχή παρασκηνίου των διεπαφών του προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε Αρχείο - Κοινή χρήση και στη συνέχεια να επιλέξετε τη μέθοδο επιλογής: Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιον άλλο, αποθήκευση στο OneDrive ή ακόμη και δημοσίευση στο ιστολόγιό σας .

Αυτό που κάνει το Docs.com διαφορετικό και δυνητικά χρήσιμο είναι ότι πρόκειται για έναν ειδικό ιστότοπο για κοινή χρήση αρχείων. Έτσι, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε από τις διεπαφές προγράμματος μέσω του OneDrive, το Docs.com είναι μια πιο άμεση μέθοδος, εστιάζοντας αποκλειστικά στην κοινή χρήση αρχείων.

Χαρακτηριστικά του Microsoft Office Online

Από την άλλη πλευρά, το Microsoft Office Online σας δίνει online εκδόσεις προγραμμάτων του Microsoft Office .

Χρειάζεστε έναν Λογαριασμό της Microsoft για να τις χρησιμοποιήσετε, καθώς και μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλοποιημένες εφαρμογές ιστού χωρίς να μεταφορτώσετε το πλήρες λογισμικό επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίγετε έγγραφα, να κάνετε αλλαγές, να δημιουργείτε νέα έγγραφα και άλλα - όχι μόνο με το πλήρες φάσμα των λειτουργιών που προσφέρονται από τις εκδόσεις υπολογιστών.

Όπως οι εκδόσεις desktop του Word, Excel, PowerPoint και OneNote, αυτές οι απλουστευμένες εφαρμογές σας επιτρέπουν να μοιράζεστε έγγραφα, αλλά όχι με τόσες καμπάνες και σφυρίχτρες όπως παρέχει το Docs.com.

Με αυτή την έννοια, το Docs.com μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξειδικευμένη, ξεχωριστή υπηρεσία που προσφέρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Office Online και του Office για γραφική παράδοση.

Χαρακτηριστικά του Docs.com

Πώς τα Έγγραφα στο Facebook & # 34; Χωράω?

Το έργο Docs.com προέκυψε από ένα προηγούμενο: Έγγραφα στο Facebook. Ωστόσο, η Microsoft έχει δηλώσει ότι μια διαφορετική ομάδα ανέπτυξε το Docs.com, οπότε ο σύνδεσμος δεν είναι σημαντικός για αυτούς που πηδούν τώρα στον ιστότοπο κοινής χρήσης αρχείων.