Τι να κάνετε όταν το iPad σας δεν ενεργοποιηθεί

IPad οθόνη μαύρο; Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές

Αν το iPad σας δεν ενεργοποιηθεί, μην πανικοβληθείτε. Κανονικά, όταν η οθόνη του iPad είναι μαύρη, βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Σας περιμένει να πατήσετε το κουμπί Home ή το κουμπί Sleep / Wake για να το ενεργοποιήσετε. Είναι επίσης πιθανό ότι το iPad είναι πλήρως ενεργοποιημένο - είτε σκόπιμα είτε λόγω εξαντλημένης μπαταρίας.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να σβήσει το iPad είναι μια νεκρή μπαταρία. Τις περισσότερες φορές, το iPad αναστέλλει αυτόματα τις διαδικασίες μετά από λίγα λεπτά χωρίς καμία δραστηριότητα, αλλά μερικές φορές, μια ενεργή εφαρμογή δεν επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο απομακρύνει την μπαταρία του iPad. Ακόμη και όταν το iPad βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, χρησιμοποιεί κάποια ισχύ μπαταρίας για να ελέγξει για νέα μηνύματα, οπότε αν βγάλετε το iPad για την ημέρα με χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα μπορούσε να βυθιστεί εν μία νυκτί.

Αντιμετώπιση βημάτων

Όταν το iPad σας δεν ενεργοποιηθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά πράγματα για την επίλυση του προβλήματος:

  1. Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε το iPad. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος του iPad. Αν το iPad απενεργοποιηθεί, θα πρέπει να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι το iPad σας ξεκινάει και θα πρέπει να είναι καλό να πάτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  2. Αν η κανονική εκκίνηση δεν λειτουργεί, εκτελέστε μια επανεκκίνηση δύναμης πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί Home και το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος της οθόνης για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.
  3. Εάν το iPad δεν εκκινήσει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η μπαταρία πιθανόν να έχει στραγγίσει. Σε αυτήν την περίπτωση, συνδέστε το iPad σε μια πρίζα και όχι στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο και το φορτιστή που συνοδεύει το. Ορισμένοι υπολογιστές, ειδικά οι παλαιότεροι υπολογιστές, δεν είναι αρκετά ισχυροί για να χρεώσουν το iPad.
  4. Περιμένετε μια ώρα ενώ η μπαταρία φορτίζεται και στη συνέχεια προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε ξανά το iPad πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος της συσκευής. Ακόμα κι αν ενεργοποιηθεί το iPad, ίσως εξακολουθεί να υπάρχει χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας, γι 'αυτό αφήστε τη φόρτιση όσο το δυνατόν περισσότερο ή μέχρι να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία.
  1. Εάν το iPad σας εξακολουθεί να μην ενεργοποιείται, μπορεί να υπάρξει αποτυχία υλικού. Η πιο εύκολη λύση είναι να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα της Apple. Οι υπάλληλοι της Apple Store μπορούν να καθορίσουν εάν υπάρχει πρόβλημα υλικού. Αν δεν υπάρχει κατάστημα κοντά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για βοήθεια και οδηγίες.

Συμβουλές για εξοικονόμηση ζωής μπαταρίας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας εάν η μπαταρία iPad σας είναι συχνά εξαντλημένη.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία και εξετάστε τη λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποίησαν την περισσότερη ισχύ μπαταρίας την τελευταία ημέρα ή την εβδομάδα, ώστε να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές είναι πεινασμένες με μπαταρίες.