Πώς να διορθώσετε: Το iPad μου συνεχίζει να ζητά τον κωδικό μου iCloud

01 του 01

Πώς να καθορίσει ένα iPad που σας ζητάει συνεχώς να εισέλθετε στο iCloud

Το iPad σας ζητάει συνεχώς να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας iCloud ; Είναι πάντα ενοχλητικό όταν η τεχνολογία μας δεν ενεργεί όπως θέλουμε να δράσουμε, ειδικά όταν της προσφέρουμε τις πληροφορίες που ζητά και φαίνεται ότι απλώς αγνοεί την εισήγησή μας. Δυστυχώς, το iPad μπορεί μερικές φορές να κολλήσει νομίζοντας ότι χρειάζεται τον κωδικό iCloud ακόμα και όταν δεν το κάνει.

Πριν ξεκινήσουμε αυτά τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι το iPad ζητά τον κωδικό πρόσβασης iCloud και ότι δεν σας ζητά να συνδεθείτε στο αναγνωριστικό της Apple σας. Εάν το iPad σας ζητάει να συνδεθείτε στο Apple ID ή στο λογαριασμό iPad σας, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ ακολουθήστε τα βήματα για τη διόρθωση του προβλήματος .

Πώς να αντιμετωπίσετε τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα για είσοδο στο iCloud:

Αρχικά, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του iPad . Αυτή η απλή εργασία μπορεί να λύσει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείτε το iPad. Όταν πατήσετε απλά το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος, το iPad αναστέλλεται μόνο. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε το iPad προς τα κάτω κρατώντας πατημένο το κουμπί Sleep / Wake μέχρι να σας ζητηθεί να σύρετε ένα κουμπί στην οθόνη για να το απενεργοποιήσετε.

Αφού χρησιμοποιήσετε το δάκτυλό σας για να σύρετε το κουμπί, το iPad θα τερματιστεί. Αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα πριν τον ενεργοποιήσετε κρατώντας πατημένο το κουμπί Suspend / Wake μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Λήψη περισσότερης βοήθειας Επανεκκίνηση του iPad.

Εάν η επανεκκίνηση του iPad δεν λειτουργεί , μπορείτε να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε από το iCloud και να συνδεθείτε ξανά στην υπηρεσία. Αυτό θα επαναφέρει την πιστοποίηση του iCloud στους διακομιστές της Apple.

Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο σε ένα iPad