Πώς να διορθώσετε ένα ζήτημα με τον ήχο του iPad

Όταν κάποιες εφαρμογές είναι απενεργοποιημένες και άλλες δεν είναι

Το iPad σας δεν κάνει ήχο σε συγκεκριμένες εφαρμογές; Ίσως να λειτουργεί καλά κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή τη ροή βίντεο στο YouTube, αλλά κάποια παιχνίδια ή εφαρμογές είναι εντελώς απενεργοποιημένα.

Προβλήματα ήχου όπως αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, επειδή ίσως ακούσετε ήχο από μια εφαρμογή μία ημέρα, αλλά στη συνέχεια είναι σίγαση το επόμενο. Ή ίσως χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για μια στιγμή, ανοίξτε μια άλλη εφαρμογή και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στο πρώτο για να διαπιστώσετε ότι ξαφνικά δεν ακούγεται πλέον.

Πώς να καθορίσει ένα σίγαση iPad

Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει την επανεκκίνηση του iPad αλλά το βρείτε ότι δεν είναι χρήσιμο και γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ένα ζευγάρι ακουστικών συνδεδεμένο στην υποδοχή ακουστικών, υπάρχουν και άλλα δύο πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενεργοποιήστε το iPad

Δεδομένου ότι υπάρχει ένα κουμπί για τη σίγαση του iPad σας μέσα από το εύκολο στη χρήση Κέντρο Ελέγχου , είναι εύκολο να καταλάβετε πώς θα μπορούσατε να σβήσετε τυχαία το iPad. Αυτό που είναι παράξενο είναι ότι ακόμη και με ένα iPad με σίγαση, μερικές εφαρμογές μπορεί να κάνουν ακόμα πιο θορυβώδες, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση αυτή.

  1. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου σύροντας το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της οθόνης για να αποκαλύψετε ένα μενού. Σιγουρευτείτε ότι πραγματικά σύρετε από το κάτω μέρος της οθόνης. μπορείτε ακόμη και να σύρετε από την εξωτερική άκρη της οθόνης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μανδαλώσει επάνω στο κάτω μέρος.
  2. Αναζητήστε το κουμπί σίγασης. Είναι σίγαση αν επισημανθεί. απλά αγγίξτε το για να ενεργοποιήσετε ξανά το iPad. Το κουμπί σίγασης μοιάζει με ένα κουδούνι (μπορεί να έχει μια κάθετο μέσα σε κάποια iPads).

Ενεργοποιήστε την ένταση του ήχου μέσα από την εφαρμογή

Είναι πιθανό η ένταση του συστήματος να εμφανίζεται και το iPad να μην είναι σίγαση, αλλά η ίδια η εφαρμογή χρειάζεται την ένταση που εμφανίζεται. Αυτό μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για να αναπαράγετε ήχους αλλά, στη συνέχεια, ανοίξτε ένα άλλο που απαιτεί επίσης ήχο και στη συνέχεια επιστρέψτε στο πρώτο.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή που δεν κάνει θόρυβο.
  2. Χρησιμοποιήστε το κουμπί αύξησης της έντασης στο πλάι του iPad για να ενεργοποιήσετε την ένταση, αλλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε με την εφαρμογή ανοιχτή .

Ελέγξτε το στοιχείο Ήχος μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής

Οι περισσότερες εφαρμογές για βιντεοπαιχνίδια έχουν το δικό τους έλεγχο έντασης ήχου και όταν συμβαίνει αυτό, σας επιτρέπουν κανονικά να σβήνετε τους ήχους του παιχνιδιού ή ακόμα και μόνο τη μουσική υπόκρουση. Είναι πιθανό να έχετε ενεργοποιήσει μία ή και τις δύο από αυτές τις ρυθμίσεις, διακόπτοντας ουσιαστικά την εφαρμογή.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις αυτής της εφαρμογής (π.χ. ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε μια περιοχή "Ρυθμίσεις") και δείτε εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον ήχο.

Ο διακόπτης πλευρών είναι σβησμένος;

Τα παλαιότερα μοντέλα iPad έχουν διακόπτη στην πλευρά που μπορεί επίσης να σίγαση και να σβήνει το tablet . Ο διακόπτης βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου, αλλά αν δεν σβήνει το iPad όταν το αλλάζετε, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κλειδώνει τον προσανατολισμό της οθόνης.

Δείτε πώς να αλλάξετε τη συμπεριφορά του πλευρικού διακόπτη iPad, εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να σβήσετε ή να ενεργοποιήσετε την ενεργοποίηση του iPad σας.

Έχετε ακόμα προβλήματα;

Ένα τυχαία σβηστό iPad είναι συνήθως το πρόβλημα όταν ο ήχος λειτουργεί σε ορισμένες εφαρμογές και δεν λειτουργεί σε άλλες εφαρμογές, αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα που μπορεί επίσης να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα.

Αυτές οι συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων θα πρέπει να βοηθήσουν εάν ο ήχος σας εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα.