Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της βιβλιοθήκης iTunes στο CD

Φανταστείτε το συναίσθημα της απώλειας της μουσικής σας και γνωρίζοντας ότι δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω. Οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε πληρώσει πολλά χρήματα για να φτιάξετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη και να μην το υποστηρίξετε θα ήταν σαν να χάσετε ένα σωρό μετρητών. Αυτό το σύντομο άρθρο θα σας δείξει γρήγορα πώς μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης του iTunes.

Εδώ:

  1. iTunes 7.x:
    1. Από το κύριο μενού (που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης) κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο και επιλέξτε Back Up to Disc από το αναδυόμενο μενού.
    2. iTunes 8.x - 10.3:
    3. Από το κύριο μενού (που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης) κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο και επιλέξτε Βιβλιοθήκη , ακολουθούμενο από το Back Up to Disc από το αναδυόμενο μενού.
    4. iTunes 10.4 και νεότερες εκδόσεις : η ενσωματωμένη επιλογή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε οπτικό δίσκο έχει καταργηθεί από την έκδοση 10.4 και επομένως μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για τη μεταφορά της βιβλιοθήκης σας σε άλλη τοποθεσία .
  2. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητάει να επιλέξετε τον τύπο αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε. Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι:
  3. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόνο των αγορών του iTunes Store.
  4. Υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου κάτω από τις δύο επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπουν να αρχειοθετείτε μόνο τα αντικείμενα στη βιβλιοθήκη σας που έχουν προστεθεί ή τροποποιηθεί από την τελευταία αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό είναι γνωστό ως ένα πρόσθετο αντίγραφο ασφαλείας και είναι χρήσιμο για να ελαχιστοποιηθεί ο απαιτούμενος χώρος αποθήκευσης.
    1. Μόλις κάνετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Backup .
  1. Τοποθετήστε έναν κενό δίσκο (CD / DVD) στη μονάδα οπτικού δίσκου.
  2. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Συμβουλές:

  1. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η βιβλιοθήκη σας, ενδέχεται να χρειαστούν και άλλοι δίσκοι μέσων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
  2. Οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο δίσκο αποθηκεύονται ως δεδομένα και όχι σε μορφή που είναι συμβατή με συσκευές αναπαραγωγής CD και DVD. αυτά τα αρχειοθετημένα δεδομένα είναι χρήσιμα μόνο για την επαναφορά της βιβλιοθήκης σας.

Ο, τι χρειάζεσαι: