Πώς να στείλετε αλληλογραφία από μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Gmail

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Gmail για να σας επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας απευθείας από την εφαρμογή ιστού.

Gmail: Τα εισερχόμενά σας και τα "Εξερχόμενα" σας - δεν έχουν σημασία τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Βρίσκετε το Gmail τόσο μεγάλο, μεγάλο και μεγαλοπρεπές που θέλετε να χειριστείτε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όχι μόνο τα μηνύματα που λαμβάνετε στη διεύθυνση @ gmail.com; Είναι ίσως εύκολο να προωθήσετε το ταχυδρομείο εργασίας σας, για παράδειγμα, στο λογαριασμό σας Gmail, αλλά οι απαντήσεις με τη διεύθυνση Gmail σας στη γραμμή Από: δεν φαίνονται πολύ καλά, έτσι δεν είναι;

Ευτυχώς, δεν περιορίζεστε στη διεύθυνση Gmail όταν στέλνετε μηνύματα από το Gmail. Μπορείτε να ορίσετε "λογαριασμούς" για οποιαδήποτε από τις διευθύνσεις σας και να τις χρησιμοποιήσετε ώστε να εμφανίζονται στην κεφαλίδα Από:

Αποστολή αλληλογραφίας από προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Gmail

Για να ρυθμίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση με το Gmail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) στο Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμοί και εισαγωγή .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη άλλης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον δικό σας σύνδεσμο.
  5. Εισαγάγετε την επιθυμητή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Email:.
    • Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτή τη διεύθυνση. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν σε εσάς στο Gmail.
    • Προαιρετικά, κάντε κλικ στην επιλογή Καθορισμός διαφορετικής διεύθυνσης απάντησης και πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν ρυθμίσετε τη διεύθυνση Απάντηση σε:, οι απαντήσεις στα μηνύματά σας ενδέχεται να μεταβούν στη διεύθυνση Gmail σας .
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα >> .
  7. Εάν έχετε έναν διακομιστή SMTP για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ο οποίος θα χρησιμοποιούσατε για τη ρύθμιση της διεύθυνσης σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας όπως το Outlook ή το Mozilla Thunderbird , για παράδειγμα) και επιθυμείτε να μην εμφανίζεται η διεύθυνσή σας στο Gmail στα μηνύματα που στέλνετε χρησιμοποιώντας νέα διεύθυνση (βλ. παρακάτω):
    1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Αποστολή μέσω διακομιστών example.com SMTP .
    2. Καταχωρίστε το όνομα του διακομιστή SMTP στο διακομιστή SMTP:.
    3. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου - συνήθως είτε ολόκληρη τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είτε το τμήμα που προηγείται '@', το οποίο το Gmail έχει ήδη καταχωρίσει για εσάς - στο Όνομα χρήστη:.
    4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην περιοχή Κωδικός πρόσβασης:
    5. Εάν ο διακομιστής SMTP υποστηρίζει ασφαλείς συνδέσεις, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε πάντα την ασφαλή σύνδεση (SSL) κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
    6. Επαληθεύστε ότι η θύρα SMTP είναι σωστή. με δυνατότητα SSL, το 465 είναι ο κανόνας. χωρίς, 587 .
    7. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού >> .
  1. Εάν δεν έχετε διακομιστή SMTP για το λογαριασμό:
    1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Αποστολή μέσω Gmail .
    2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα >> .
    3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή επαλήθευσης .
  2. Κλείστε το Gmail - Προσθέστε ένα άλλο παράθυρο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  3. Ελέγξτε για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ακολουθήστε τον σύνδεσμο επαλήθευσης στο μήνυμα " Επιβεβαίωση Gmail - Αποστολή αλληλογραφίας ως ... ".
  4. Κλείστε την Επιβεβαίωση Επιτυχία! παράθυρο.
  5. Επαληθεύστε ότι η νέα σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται στην ενότητα Λογαριασμοί των ρυθμίσεων του Gmail .
    • Προαιρετικά, κάντε κλικ στην επιλογή προεπιλογή για να την ορίσετε ως νέα προεπιλογή κατά την αποστολή αλληλογραφίας από το Gmail.

Τώρα, για να στείλετε αλληλογραφία από οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς και τις διευθύνσεις σας στο Gmail:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση για την αποστολή του Gmail στο iOS , φυσικά.

Προσαρμοσμένο Gmail Από: Διευθύνσεις, & # 34; Εκτός από ... & # 34; και SPF

Όταν στέλνετε αλληλογραφία χρησιμοποιώντας διεύθυνση διαφορετική από την κεντρική διεύθυνση @ gmail.com μέσω των διακομιστών Gmail (αντί για έναν εξωτερικό διακομιστή SMTP που έχει ρυθμιστεί για τη διεύθυνση), το Gmail θα προσθέσει τη διεύθυνση Gmail στην κεφαλίδα Sender:.

Αυτό διασφαλίζει ότι το μήνυμα συμμορφώνεται με τα συστήματα ελέγχου ταυτότητας αποστολέα, όπως SPF. Ενώ η διεύθυνση στη γραμμή Από: δεν μπορεί να καθορίσει το Gmail ως έγκυρη προέλευση, η κεφαλίδα αποστολέα Gmail βεβαιώνει ότι το μήνυμα δεν δημιουργεί κόκκινες ειδοποιήσεις για συστήματα ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων και απάτης.

Ορισμένοι παραλήπτες (εκείνοι που χρησιμοποιούν το Outlook , για παράδειγμα) ενδέχεται να βλέπουν το μήνυμά σας να προέρχεται από "...@gmail.com, για λογαριασμό ..." στην άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(Ενημερώθηκε Αύγουστος 2016)