Τα 7 καλύτερα ακουστικά για αγορά για ύπνο το 2018

Βγάζετε τον υπόλοιπο κόσμο και παίρνετε κάποια απαραίτητα κλειστά μάτια

Είτε πρόκειται για διασκέδαση με γείτονες, σύντροφο με ροχαλητό ή διέλευση από κυκλοφορία, δεν είναι εύκολο να αποκλείσετε τον θόρυβο όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Τα ακουστικά είναι επώδυνα και δεν είναι πάντοτε αποτελεσματικά, τα κανονικά ακουστικά συχνά πέφτουν και κρατώντας ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι σας δεν κάνει για μια άνετη νύχτα. Εισάγετε ακουστικά σχεδιασμένα ειδικά για ύπνο.

Τα δύο κύρια στυλ - μπουμπούκια που κάθονται μέσα ή πάνω στο κανάλι του αυτιού ή ζώνες που ταιριάζουν γύρω από το κεφάλι - έχουν τα δικά τους υπέρ και τα κατά. Η καλύτερη προσέγγιση εξαρτάται από τη θέση του ύπνου σας, καθώς και πόσο θόρυβο προσπαθείτε να εξαλείψετε. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα καλύτερα ακουστικά για ύπνο, έτσι ώστε να μπορείτε να πιάσετε τελικά κάποια Zs ειρηνικά.

Ενώ αρκετοί κατασκευαστές παράγουν ακριβά ακουστικά με στιλ κεφαλής για ύπνο, τα CozyPhones διαθέτουν αρκετά πρόσθετα για να τα κάνουν την κορυφαία επιλογή μας. Κατασκευασμένα από lycra, είναι πιο αναπνεύσιμα και άνετα σε ζεστά δωμάτια από τις εναλλακτικές που βασίζονται σε fleece και προσαρμόζονται εύκολα σε ένα ευρύτερο φάσμα μεγεθών.

Το πεντάπτερο πλεγμένο καλώδιο είναι αρκετά μακρύ για να κρατάει το τηλέφωνό σας σε μια κομοδίνα, ενώ δεν είναι τόσο μακρύς που μπερδεύεται εντελώς όταν κοιμάστε. Η συμπερίληψη μιας τσάντας ταξιδιού είναι μια ωραία πινελιά, ειδικά δεδομένου του χαμηλού κόστους των ακουστικών.

Οι οδηγοί ηχείων είναι επίπεδες και πάχους μόλις 1/8 ", γεγονός που καθιστά τα Cozyphones πιο άνετα από οποιοδήποτε ακουστικό στο αυτί, αν κοιμάστε στο πλάι σας. ακούγοντας μουσική ή θόρυβο του περιβάλλοντος για να ξεκουραστείτε, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο για ακρόαση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως όλα τα άλλα σε αυτή τη λίστα, τα ακουστικά MAXROCK θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε, αλλά αυτό δεν είναι μόνο καλό. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στα περισσότερα smartphones και τα ωραία ακουστικά ακουστικά παραμένουν στη θέση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης.

Το κουμπί πολλαπλών χρήσεων διευκολύνει την απάντηση στις κλήσεις και, το σημαντικότερο, να παύσετε, να παίξετε και να παρακάμψετε κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να φουσκώνετε γύρω από το τηλέφωνό σας στο σκοτάδι.

Τα ακουστικά έρχονται σε μια μικρή ποικιλία χρωμάτων και είναι εκπληκτικά ανθεκτικά για την τιμή, με ισχυρά ακουστικά σιλικόνης που μπορούν να χειριστούν πολλές καταχρήσεις. Κάνουν καλή δουλειά να εμποδίζουν το εξωτερικό θόρυβο και μόλις προεξέχουν έξω από το κανάλι του αυτιού όταν εισάγονται, καθιστώντας τους πιο άνετους να ξαπλώνουν σε σχέση με τα περισσότερα ακουστικά.

Όπως συμβαίνει συνήθως με αυτόν τον τύπο ακουστικών, οι οδηγοί 1/4 "είναι καλύτεροι για τους ήχους της ομιλούμενης λέξης ή του περιβάλλοντος από ό, τι η μουσική με το χτύπημα των μπάσων.

Τα περισσότερα από αυτά τα ακουστικά δεν θα σπάσουν την τράπεζα, αλλά αυτό το μοντέλο Koss είναι ιδανικό για όσους έχουν προϋπολογισμό. Είναι ασυνήθιστο σχέδιο, αλλά οι άκρες αφρού μνήμης κρατούν τα ακουστικά καθισμένα σταθερά μέσα στο κανάλι του αυτιού. Αυτή η ευκολία βοηθάει στον αποκλεισμό περισσότερου ήχου από τον ανταγωνισμό, ενώ ακόμα παραμένει άνετα ακόμη και για πλευρικούς στρωτήρες.

Τα ακουστικά έρχονται με επιπλέον συμβουλές - εκπληκτικά σε αυτό το σημείο τιμών - και είναι μικρά και αρκετά ελαφρά ώστε να πέφτουν εύκολα σε μια τσέπη ή μια νύχτα τσάντα, όπως απαιτείται. Διατίθεται σε μια σειρά από χρώματα, δεν υπάρχει τίποτα να μην σας αρέσει αυτά τα μεγάλα, χαμηλού κόστους βοηθήματα ύπνου.

Εάν βρείτε τα ακουστικά πάρα πολύ οδυνηρά για να φορέσετε όλη τη νύχτα και τα μπαστούνια πολύ ζεστά και ιδρωμένα, ρίξτε μια ματιά στο Panasonic RP-HS46E-K Slim αντ 'αυτού.

Οι επίπεδες καρφίτσες κλιπ πάνω από κάθε αυτί, και ενώ θα τους παρατηρήσετε ακόμα και όταν βρίσκονται στο πλάι σας, το χαμηλό προφίλ τους κάνει πιο άνετα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Μερικοί πλευρικοί κρεμάστρες απλώς τοποθετούν ένα ακουστικό μεταξύ του αυτιού τους και του μαξιλαριού, παρά να το κουμπώνουν, ώστε να μπορούν να κυλήσουν αφού κοιμηθούν.

Αρκετά ανθεκτικά για την τιμή, τα ακουστικά έρχονται με ένα καλώδιο τεσσάρων ποδιών. Όπως συμβαίνει με πολλά από τα άλλα ανέξοδα μοντέλα που παρατίθενται εδώ, έρχονται με ένα τυπικό βύσμα 3,5mm. Με ελάχιστη ακύρωση θορύβου, αυτά λειτουργούν καλύτερα σε σχετικά ήσυχα περιβάλλοντα. Υπάρχει επίσης μια λογική ποσότητα διαρροής ήχου, οπότε μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε την ένταση εάν είστε δίπλα σε ένα ελαφρύ κρεβάτι.

Με πολλά νέα smartphones να στέλνουν χωρίς υποδοχή ακουστικών, έχετε κολλήσει είτε χρησιμοποιώντας έναν ενοχλητικό προσαρμογέα είτε επιλέγοντας ακουστικά με δυνατότητα Bluetooth. Η AcousticSheep έχει κάνει τα SleepPhones σε σχήμα κεφαλής για αρκετά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Bluetooth σε μια σειρά χρωμάτων, υφασμάτων και μεγεθών.

Ενώ τα ασύρματα ακουστικά έχουν το μειονέκτημα ότι χρειάζονται τακτική φόρτιση, η έλλειψη καλωδίου αποφεύγει να μπερδέψει τη νύχτα. Η εταιρεία υπόσχεται αρκετή διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας φτάσει τη νύχτα, φορτίζοντας μέσω micro-USB ή με το υψηλότερο μοντέλο, έναν επαγωγικό φορτιστή παρόμοιο με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ή smartwatch.

Τα επίπεδη ηχεία είναι άνετα να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι σε θέση να επιλέξουν το μέγεθός σας (μικρό, μεσαίο ή μεγάλο) και το ύφασμα (fleece ή ένα ελαφρύτερο, περισσότερο αναπνεύσιμο ύφασμα) τα καθιστά κατάλληλα για ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέλα με ή χωρίς μικρόφωνο.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ακουστικά με ακουστικά όπως αυτά, τα SleepPhones κάνουν διπλή λειτουργία και μάσκα μάτι, τόσο φωτεινά φώτα και ανατολή δεν θα διαταράξουν τον ύπνο σας.

Αν προσπαθείτε να κοιμηθείτε σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα, είναι σημαντικό να αποκλείσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ήχο. Ενώ τα τυπικά ακουστικά μέσα στο αυτί κάνουν μια λογική δουλειά από αυτό, η ενεργή ακύρωση θορύβου λειτουργεί πολύ καλύτερα, ειδικά για μονοτονικούς ήχους όπως κινητήρες αεροπλάνων και θορυβώδη κλιματιστικά.

Τα Bose QuietComfort 20 είναι μικρά, ελαφριά και άνετα όπως μπορείτε να περιμένετε από τις συσκευές in-ear. Η ακύρωση θορύβου Bose είναι μερικά από τα καλύτερα στην επιχείρηση και το QC20 δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα μειώσει τα ηχητικά επίπεδα έως και 45 ντεσιμπέλ για ορισμένες συχνότητες, η οποία είναι η διαφορά μεταξύ ενός αεροπλάνου και μιας βιβλιοθήκης!

Με διάρκεια ζωής έως και 16 ώρες, το QuietComfort 20 θα διαρκέσει εύκολα μερικές νύχτες μεταξύ των χρεώσεων ή των μακρύτερων μακρινών πτήσεων. Όπως θα περιμένατε από ένα προϊόν υψηλής ποιότητας όπως αυτό, συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα όπως θήκη ταξιδίου και πολλά μεγέθη άκρου σιλικόνης.

Ο Bose κυκλοφόρησε μια νεότερη έκδοση, το QuietComfort 30, αλλά αν ο ύπνος είναι η κύρια εστίασή σας, κολλήστε με αυτό το μοντέλο. Το QC30 διαθέτει λουράκι για το λαιμό που το κάνει λιγότερο άνετο στη χρήση ενώ είναι οριζόντια και είναι επίσης λίγο πιο ακριβό.

Ενώ όλα τα ακουστικά τύπου headband μπορούν να τραβηχτούν για να λειτουργήσουν ως μάσκα ματιών, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά κάνουν μεγάλη δουλειά του. Η σχετικά στενή ζώνη συχνά αφήνει αρκετό φως γύρω από τις άκρες και σε ένα φωτεινό δωμάτιο, αυτό είναι όλο που χρειάζεται για να σταματήσετε να παίρνετε έναν καλό ύπνο.

Τα ενσύρματα ακουστικά AGPTEK είναι τόσο μια μάσκα ύπνου όσο και ακουστικά, καλύπτοντας το πρόσωπο από πολύ πάνω από τα φρύδια μέχρι κάτω από τη μύτη.

Πολλή σκέψη έχει πάει στο σχεδιασμό, με αρκετά λίγα πρόσθετα που βάζουν αυτά τα ακουστικά μπροστά από το πακέτο. Τα ηχεία από κάθε πλευρά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, με ταινίες velcro που σας επιτρέπουν να τις μετακινήσετε εύκολα μέχρι να βρείτε το τέλειο σημείο.

Ένα στρώμα αφρού πάνω από κάθε ηχείο τους κρατά άνετα για να παραμείνει για παρατεταμένες περιόδους και υπάρχει ακόμα έλεγχος έντασης στο καλώδιο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βρείτε το τηλέφωνό σας για να μετατρέψετε τον ήχο πάνω ή κάτω.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .