Κορυφαίοι δρομολογητές κινητής τηλεφωνίας 802.11g

Εξαιρετικά φορητό

Αυτή η κατηγορία ασύρματων δρομολογητών είναι ειδικά σχεδιασμένη για την κινητικότητα. Αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως μικρότερου μεγέθους από τον μέσο δρομολογητή οικιακού δικτύου και περιέχουν αρκετά χαρακτηριστικά που είναι κατάλληλα για χρήστες περιαγωγής, όπως ταξιδιώτες επιχειρηματίες και φοιτητές.

Όλα τα προϊόντα που παρατίθενται υποστηρίζουν το πρότυπο WiFi 802.11g , το βασικό τείχος προστασίας δικτύου και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας ασύρματης επικοινωνίας και τις ενσύρματες συνδέσεις Ethernet . Περιπτώσεις ταξιδιού κανονικά περιλαμβάνονται επίσης στην τιμή. Μπορείτε να διαμορφώσετε τους ασύρματους δρομολογητές ταξιδιών για να λειτουργήσουν είτε ως ένα καθαρό σημείο πρόσβασης είτε ως πραγματικός ασύρματος δρομολογητής ανάλογα με την ανάγκη.

01 από 05

D-Link DWL-G730AP

Κορυφαίοι δρομολογητές κινητής τηλεφωνίας 802.11g. Caiaimage / Paul Bradbury / Getty Images

Ο δρομολογητής , γνωστός ως AirPlus G DWL-G730AP ασύρματο δρομολογητή τσέπης / AP , διαθέτει τρεις διαφορετικούς τρόπους διαμόρφωσης με μηχανικό διακόπτη. Σε τοποθεσίες που διαθέτουν μόνο ενσύρματες συνδέσεις Ethernet όπως ξενοδοχεία ή σχολεία, μπορείτε να ρυθμίσετε το διακόπτη είτε για δρομολογητή είτε για λειτουργία σημείου πρόσβασης . Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για να συνδεθείτε ασύρματα σε ένα hotspot WiFi. Το DWL-G730AP μετρά 3,15 σε x 2,36 x 0,67 ιντσών (80mm x 60mm x17mm) και ζυγίζει λιγότερο από 2 ουγκιές (50g), καθιστώντας τον έναν από τους μικρότερους διαθέσιμους δρομολογητές ταξιδιού . Η υποστήριξη μέσω τροφοδοσίας μέσω USB είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Η D-Link προσφέρει εγγύηση ενός έτους για αυτό το προϊόν.

02 του 05

Linksys WTR54GS

Πολλοί άνθρωποι συγχέουν αυτό το προϊόν με το παρόμοιο όνομα WRT54GS, αλλά ο WTR54GS είναι ο κινητός ασύρματος δρομολογητής της Linksys. Προσφέρει σχεδόν το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας του δρομολογητή (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ασφαλείας) ως τις κύριες μονάδες. Το WTR54GS περιλαμβάνει επίσης τεχνολογία SpeedBooster που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των μεταφορών αρχείων σε σύγκριση με άλλους τυπικούς δρομολογητές 802.11g. Είναι μεγαλύτερο από τους περισσότερους δρομολογητές ταξιδιού, αλλά όχι πολύ, με μέτρηση των 4,21 ιντσών x 2,87 ιντσών x 1,22 ιντσών (107 χιλιοστά x 73 χιλιοστά x 31 χιλιοστά). Η Linksys παρέχει τριετή εγγύηση για το WTR54GS.

03 του 05

3Com OfficeConnect 11g

Ο δρομολογητής ταξιδιών 3Com OfficeConnect Wireless 54 Mbps 11g έχει μια λίστα με χαρακτηριστικά σχεδόν όσο το όνομα του. Αυτός ο δρομολογητής χρησιμοποιεί έναν διακόπτη τεσσάρων τρόπων λειτουργίας. Τρεις από τις ρυθμίσεις λειτουργούν ίδιες με αυτές του D-Link DWL-G730AP: για σημείο πρόσβασης, ασύρματο δρομολογητή και άμεση ασύρματη σύνδεση πελάτη αντίστοιχα. Μια τέταρτη ρύθμιση επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις επιλογές διαμόρφωσης του δρομολογητή. Αυτό το προϊόν μετρά 4 in x 2,8 in x 1 in (102 mm x 70 mm x 22 mm) και συνοδεύεται από την τριετή εγγύηση της 3Com.

04 του 05

Belkin F5D7233

Ο δρομολογητής ταξιδιών Wireless-G της Belkin ακολουθεί τον ίδιο λειτουργικό μοντέλο δρομολογητή / σημείου πρόσβασης / ασύρματου προσαρμογέα τριών σε ένα των ανταγωνιστών του. Το F5D7233 μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί στα καταστήματα από κάποια άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Ωστόσο, έρχεται επίσης με τον Οδηγό Εύκολης Εγκατάστασης της Belkin και την Εγγύηση Ζωής, καθιστώντας την αξίζει να εξεταστεί σοβαρά.

05 του 05

Asus WL-530g

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία, ο ασύρματος ασύρματος δρομολογητής Asus WL-530g διαθέτει έναν μοναδικό παράγοντα μορφής. Στα 5,1 x 1,7 ιντσών x 1,1 ιντσών (129 χιλιοστά x 44 χιλιοστά x 29 χιλιοστά), μοιάζει με μια μεγάλη αρμονική. Αυτό το προϊόν έχει επίσης λάβει κάποιο έπαινο για τη χρηστικότητα του. Αντί ενός μηχανικού διακόπτη όπως κάποια άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, ο WL-530g ρυθμίζει αυτόματα τον τρόπο λειτουργίας του ανιχνεύοντας εάν υπάρχει μια ενσύρματη σύνδεση Ethernet. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή και τον μεταπωλητή για όρους εγγύησης.