Πώς μπορώ να ανοίξω αρχεία .PUB χωρίς Microsoft Publisher

Εξερευνήστε μια ποικιλία τρόπων για να μοιραστείτε, να προβάλετε ή να ανοίξετε αρχεία .PUB

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν πρόσθετα τρίτων (εκτός από το PUB21D όπως περιγράφεται παρακάτω), προγράμματα προβολής ή συντομεύσεις για το άνοιγμα αρχείων .pub που δημιουργήθηκαν από τον Microsoft Publisher . Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο αρχείο εκδότη. Το PDF είναι πάντα μια μεγάλη επιλογή αλλά πριν από τον Publisher 2010 , δεν υπάρχει ενσωματωμένη εξαγωγή PDF .

Όταν δημιουργείτε ένα έγγραφο στο πρόγραμμα Microsoft Publisher ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές , για να ανοίξουν και να προβάλουν το αρχείο, θα έπρεπε κανονικά να έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Αν δεν το κάνουν, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε τη δημιουργία σας σε μορφή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλοι. Αν είστε ο παραλήπτης, θα χρειαστεί να πάρετε το άτομο που δημιούργησε το αρχείο για να το αποθηκεύσετε σε μορφή που μπορείτε να δείτε.

Όταν το περιεχόμενο, και όχι η διάταξη, είναι πρωταρχικής σημασίας - και δεν απαιτούνται γραφικά - ο καλύτερος τρόπος για την ανταλλαγή πληροφοριών είναι τόσο απλό κείμενο ASCII. Αλλά όταν θέλετε να συμπεριλάβετε γραφικά και θέλετε να διατηρήσετε τη διάταξη σας, το απλό κείμενο δεν θα κάνει.

Χρησιμοποιήστε τη Microsoft για να δημιουργήσετε ένα αρχείο για κοινή χρήση

Προηγούμενες εκδόσεις : Για να κάνετε κοινή χρήση αρχείων του Publisher 2000 (ή παραπάνω) με χρήστες του Publisher 98, αποθηκεύστε το αρχείο σε μορφή Pub 98.

Δημιουργία εκτυπώσιμων αρχείων από τα έγγραφα του εκδότη

Στείλτε στον παραλήπτη ένα αρχείο που μπορούν να εκτυπώσουν στον επιτραπέζιο εκτυπωτή τους . Δεν θα μπορέσουν να το δουν στην οθόνη, αλλά μπορούν να αποκτήσουν μια αρκετά ακριβή εκτύπωση. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι αν και έχουν τα μειονεκτήματά τους:

Δημιουργήστε αρχεία HTML (ιστοσελίδες) από τα αρχεία του Publisher

Μετατρέψτε το έγγραφο του εκδότη σε ένα αρχείο HTML . Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να δημοσιεύσετε τα αρχεία στον Ιστό και να στείλετε στους παραλήπτες τη διεύθυνση για να προβάλλετε τα αρχεία ή να στείλετε τα αρχεία HTML στον παραλήπτη για να τα βλέπουν εκτός σύνδεσης στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν στέλνετε τα αρχεία, θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα γραφικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το αρχείο έτσι ώστε όλα τα HTML και τα γραφικά να βρίσκονται στον ίδιο κατάλογο, ώστε ο παραλήπτης να τα τοποθετεί οπουδήποτε στον σκληρό τους δίσκο. Ή θα μπορούσατε να πάρετε τον κώδικα HTML που δημιουργεί ο Publisher και στέλνει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε μορφή HTML. Η ακριβής διαδικασία θα εξαρτηθεί από τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και από τον τρόπο με τον οποίο θα παραληφθεί από τον παραλήπτη θα εξαρτηθεί από το ποιο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν (και εάν αποδέχονται ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με μορφή HTML).

Δημιουργία αρχείων PDF από Έγγραφα εκδότη

Μετατρέψτε το έγγραφό σας Publisher σε μορφή Adobe PDF . Από τις εκδόσεις του Publisher πριν ο εκδότης 2007 δεν έχει εξαγωγή PDF, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πρόγραμμα, όπως το Adobe Acrobat Distiller . Αρχικά, δημιουργήστε ένα αρχείο PostScript και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Adobe Acrobat για να δημιουργήσετε το αρχείο PDF. Ο παραλήπτης θα μπορεί να προβάλει το έγγραφο στην οθόνη ή να το εκτυπώσει. Ωστόσο, ο παραλήπτης πρέπει να έχει εγκατεστημένο τον Adobe Acrobat Reader (είναι δωρεάν). Υπάρχουν επίσης ορισμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή και λογισμικό που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αρχεία PDF από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows.

Εάν χρησιμοποιείτε τον Publisher 2007 ή το 2010, αποθηκεύστε το αρχείο του εκδότη ως PDF από το πρόγραμμα για να το στείλετε σε οποιονδήποτε έχει λογισμικό (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν Acrobat Reader) που μπορεί να ανοίξει ή να προβάλει αρχεία PDF.

Χρησιμοποιήστε ένα αρχείο .PUB Εάν δεν διαθέτετε τον Microsoft Publisher

Όταν έχετε ένα αρχείο στη φυσική μορφή του Publisher (.pub) αλλά δεν έχετε πρόσβαση στο Microsoft Publisher, οι επιλογές αυτού που μπορείτε να κάνετε είναι περιορισμένες:

Αποκτήστε δοκιμαστική έκδοση του Publisher

Θα πρέπει να πάρετε ολόκληρη την Office Suite, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε δοκιμαστική έκδοση του πιο πρόσφατου Publisher. Χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε και να προβάλετε το αρχείο σας.

Μετατρέψτε τα αρχεία του εκδότη σε άλλα μορφότυπα λογισμικού

Μπορεί να είναι δυνατή η μετατροπή ενός αρχείου .PUB στη φυσική μορφή κάποιου άλλου λογισμικού έκδοσης desktop. Ελέγξτε τις επιλογές εισαγωγής στο λογισμικό της επιλογής σας για να δείτε εάν δέχεται τα αρχεία .PUB (και ποια έκδοση του αρχείου .PUB). Ένα plugin για τη μετατροπή αρχείων του Publisher σε InDesign, το PDF2DTP είναι ένα προϊόν Markzware. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή όπως το PDF2DTP, ορισμένα στοιχεία του αρχείου σας ενδέχεται να μην μετατρέπονται όπως αναμένεται.

Πολλοί αναγνώστες συνιστούν έναν ιστότοπο μετατροπής που ονομάζεται Zamzar.com για μετατροπή αρχείων .PUB σε μορφή PDF και άλλες μορφές. Προς το παρόν, θα μετατρέψει τα αρχεία .PUB σε μία από αυτές τις μορφές:

Ένα άλλο ηλεκτρονικό εργαλείο μετατροπής, το Office / Word στο PDF μετατρέπει επίσης αρχεία .PUB. Μεταφορτώστε ένα αρχείο μεγέθους 5 MB για μετατροπή.