Δωρεάν Λογισμικό Δημοσίευσης Desktop για Windows

Αυτά τα προγράμματα ελεύθερου λογισμικού έχουν ισχυρές δυνατότητες δημοσίευσης

Πολλές από τις δωρεάν λήψεις λογισμικού έκδοσης desktop είναι βοηθητικά προγράμματα ειδικών εφαρμογών. Είναι ωραία για μια συγκεκριμένη εργασία - όπως ετικέτες ή επαγγελματικές κάρτες - αλλά δεν είναι πλήρως εξοπλισμένα εργαλεία σχεδιασμού σελίδας. Ωστόσο, μερικά ελεύθερα προγράμματα για Windows έχουν ισχυρές δυνατότητες δημοσίευσης, όπως διάταξη σελίδας, διανυσματικά γραφικά και προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Scribus

Από τον Henrik "HerHde" Hüttemann (δική του εργασία) [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], μέσω του Wikimedia Commons

Το Scribus είναι δωρεάν λογισμικό έκδοσης desktop με πολλά από τα χαρακτηριστικά των πακέτων pro. Το Scribus προσφέρει υποστήριξη CMYK, ενσωμάτωση και υποσύνολο γραμματοσειρών, δημιουργία PDF, εισαγωγή / εξαγωγή EPS, βασικά εργαλεία σχεδίασης και άλλα χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου. Το Scribus λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Adobe InDesign και το QuarkXPress με κορνίζες κειμένου, πλωτές παλέτες και pull-down μενού - και χωρίς την έντονη τιμή. Το ίδιο και το δωρεάν είναι αυτό που μπορεί να μην είναι το λογισμικό που θέλετε αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με το λογισμικό εκτύπωσης στην επιφάνεια εργασίας και δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε την καμπύλη μάθησης.

Κατεβάστε το Scribus 1.4.x για Windows στην ιστοσελίδα Scribus.

Μετά τη λήψη του δωρεάν λογισμικού Scribus, ελέγξτε αυτά τα Tutorials Scribus . Περισσότερο "

Inkscape

Στιγμιότυπο οθόνης Inkscape από το Inkscape.org

Ένα δημοφιλές ελεύθερο, ανοιχτού κώδικα σχέδιο διάνυσμα, το Inkscape χρησιμοποιεί τη μορφή αρχείου διανυσματικών γραφικών (SVG). Χρησιμοποιήστε το Inkscape για τη δημιουργία συνθέσεων με κείμενο και γραφικά, όπως επαγγελματικές κάρτες, καλύμματα βιβλίων, φυλλάδια και διαφημίσεις. Το Inkscape είναι παρόμοιο στις δυνατότητες του Adobe Illustrator και του CorelDRAW. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γραφικών που είναι πιο ευέλικτο από ένα πρόγραμμα φωτογραφιών bitmap για πολλές εργασίες εκτύπωσης σελίδας για εκδόσεις desktop.

Κάντε λήψη του Inkscape 0.92 για Windows στην ιστοσελίδα Inkscape.

Αφού κάνετε λήψη του Inkscape, μάθετε να το χρησιμοποιείτε για εκδόσεις σε επιτραπέζιους υπολογιστές με αυτά τα φροντιστήρια του Inkscape. Περισσότερο "

ΣΕΙΡΗΤΙ

Screenshot Gimp.org

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Εικόνας GNU (GIMP) είναι μια δημοφιλής ελεύθερη εναλλακτική λύση για το Photoshop και άλλα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών. Το GIMP είναι ένας επεξεργαστής φωτογραφιών bitmap, οπότε δεν λειτουργεί καλά για σχεδιασμό με ένταση κειμένου ή για οτιδήποτε με πολλαπλές σελίδες, αλλά είναι μια μεγάλη δωρεάν προσθήκη στη συλλογή λογισμικού έκδοσης desktop.

Κάντε λήψη του GIMP για Windows στον ιστότοπο GIMP. Περισσότερο "