Τι είναι το Λογισμικό Δημοσίευσης Desktop;

Το λογισμικό δημοσίευσης είναι ένα πολυσύχναστο πεδίο με λίγες προοπτικές

Το λογισμικό Desktop publishing είναι ένα εργαλείο για τους γραφίστες και τους μη σχεδιαστές να δημιουργούν οπτικές επικοινωνίες όπως φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες, ιστοσελίδες, αφίσες και πολλά άλλα για επαγγελματική ή desktop εκτύπωση, καθώς και για online ή ηλεκτρονικές εκδόσεις .

Προγράμματα όπως το Adobe InDesign, το Microsoft Publisher, το QuarkXPress, το Serif PagePlus και το Scribus είναι παραδείγματα λογισμικού για εκδόσεις desktop. Ορισμένα από αυτά χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σχεδιαστές γραφικών και τεχνικούς εμπορικούς εκτυπωτές. Άλλοι χρησιμοποιούνται από γραφεία, καθηγητές, φοιτητές, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και μη-σχεδιαστές.

Ο όρος λογισμικό εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών μεταξύ των επαγγελματιών σχεδιαστών αναφέρεται κυρίως σε εφαρμογές λογισμικού υψηλής ευκρίνειας που περιλαμβάνουν το Adobe InDesign και το QuarkXPress.

Το Desktop Publishing Software γίνεται μια φράση αλίευσης

Άλλες εφαρμογές και βοηθητικές εφαρμογές που συχνά περιλαμβάνονται στην κατηγορία του λογισμικού desktop publishing κατατάσσονται καλύτερα ως λογισμικό γραφικών, εκδόσεων και παρουσίασης στο διαδίκτυο. Παρ 'όλα αυτά, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα έντυπα και τα ψηφιακά μέσα. Τα προγράμματα DTP που καλύπτονται σε αυτό το άρθρο κάνουν το βασικό καθήκον της εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές - συνθέτοντας κείμενο και γραφικά σε διατάξεις σελίδας για δημοσίευση.

Η Επανάσταση του Publishing Desktop αυξάνει τις επιλογές Λογισμικού Home

Μια έκρηξη προγραμμάτων για τους καταναλωτές και η σχετική διαφημιστική διαφημιστική εκστρατεία επέκτειναν τη χρήση του "λογισμικού εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών", ώστε να περιλαμβάνει λογισμικό για την παραγωγή ευχετήριων καρτών, ημερολογίων, πανό και άλλων έργων εκτύπωσης. Αυτό οδήγησε σε ένα ευρύ φάσμα λογισμικού χαμηλού κόστους, χαμηλού κόστους και εύχρηστου που δεν απαιτεί παραδοσιακές δεξιότητες σχεδίασης και προετοιμασίας για χρήση. Οι βασικές εφαρμογές λογισμικού διάταξης σελίδας που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σχεδιαστές γραφικών και εμπορικούς τεχνικούς prepress εκτύπωσης είναι η Adobe InDesign και QuarkXPress.

Ποιος κάνει το Λογισμικό Δημοσίευσης Desktop;

Οι κύριοι παίκτες στο χώρο είναι τα Adobe, Corel, Microsoft, Quark και Serif με προϊόντα που προσκολλώνται κοντά στην αρχική χρήση του λογισμικού desktop publishing για επαγγελματική διάταξη σελίδας. Επιπρόσθετα, η Microsoft, η Nova Development, η Broderbund και άλλοι έχουν δημιουργήσει για πολλά χρόνια καταναλωτικά ή εκτυπωτικά προγράμματα δημιουργικότητας και εγχώριας επιτραπέζιας έκδοσης λογισμικού.

Τύποι λογισμικού που χρησιμοποιούνται στην έκδοση Desktop

Εκτός από την ενίοτε ασαφή διαίρεση της έκδοσης desktop σε επαγγελματικές, οικιακές και επιχειρηματικές κατηγορίες, υπάρχουν και άλλα είδη λογισμικού που συνδέονται στενά με την εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών. Από τους τέσσερις τύπους λογισμικού για επιτραπέζιες εκδόσεις - επεξεργασία κειμένου, διάταξη σελίδας, γραφικά και δημοσίευση στο διαδίκτυο - το καθένα είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται στην έκδοση, αλλά οι γραμμές είναι θολές.

Μεγάλο μέρος του καλυτέρου λογισμικού σχεδιασμού χρησιμοποιείται τόσο για εκτύπωση όσο και για ιστό και μερικές φορές διπλασιάζεται τόσο ως λογισμικό διαμόρφωσης σελίδας όσο και ως γραφικό, δημιουργική εκτύπωση και επιχειρηματικό λογισμικό ή άλλους συνδυασμούς.