Οι 7 καλύτερες κονσόλες κονσόλας Xbox One S για αγορά

Εάν είστε έτοιμοι να εισέλθετε και να αγοράσετε ένα Xbox One S (ή X), έχετε πολλά διαφορετικά πακέτα για να διαλέξετε. Υπάρχουν πολλά πακέτα παιχνιδιών, χρώματα συστήματος και μεγέθη σκληρού δίσκου διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε να μπορείτε να το πάρετε; Καλύπτουμε όλες τις τρέχουσες διαθέσιμες επιλογές για κονσόλα Xbox One. Επίσης, όλες οι κονσόλες Xbox One S είναι συμβατές προς τα πίσω με επιλεγμένα παιχνίδια Xbox 360 , οπότε η αγορά ενός Xbox One είναι σαν να παίρνετε το Xbox 360 ως μπόνους. Επιπλέον, αυτές οι κονσόλες Xbox One S διαθέτουν έναν ελεγκτή και ένα καλώδιο HDMI, οπότε είστε έτοιμοι να παίξετε αμέσως.

Αυτό το πακέτο Xbox One S έρχεται γεμάτο με ένα τεράστιο σκληρό δίσκο 1TB, την Assassin's Creed Origins, την επικριτική Rainbow Six Siege του Tom Clancy, ένα μονοπώλιο Xbox Game Pass, καθώς και μια δοκιμή 14 ημερών για το Xbox Live Gold. Αυτό είναι το ιδανικό Xbox One S για οποιονδήποτε είναι οπαδός παιχνιδιών δράσης-περιπέτειας stealth και tactical shooters πρώτου προσώπου. Είναι το μόνο πακέτο του Xbox One S που περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς βραβευμένους τύπους παιχνιδιών, και οι δύο, παρέχοντας αμέτρητες ώρες παιχνιδιού διασκέδασης.

Η κονσόλα Xbox One S 500GB με το Battlefield One είναι μια δέσμη πλήρους αξίας: Το σετ περιλαμβάνει πλήρη λήψη του Battlefield One, συν ένα μήνα από την Access EA, μια premium συνδρομή από την Electronic Arts που προσφέρει πλεονεκτήματα από προνόμια όπως παιχνίδια πρώτης πρόσβασης και δωρεάν demos. Το Battlefield One είναι ένα shooter πρώτου προσώπου που τοποθετείται στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο και περιλαμβάνει εξαιρετικά συναρπαστικό gameplay και δράση που σας χωρίζει από διάφορα έθνη. Το Battlefield One επιτρέπει πολλούς τρόπους παιχνιδιού, όπως τα αεροσκάφη, τα δεξαμενόπλοια ή τα άλογα, όλοι συμμετέχοντας σε λειτουργίες για πολλούς παίκτες με έως και 64 παίκτες.

Ιδανικό για οποιονδήποτε ανεμιστήρα αγωνιστικών, ανεξάρτητα από την ηλικία του, το Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Hot Wheels είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η δέσμη έρχεται με μια πλήρη λήψη του παιχνιδιού Forza Horizon 3 με μια συμπεριλαμβανόμενη επέκταση των Hot Wheels, έτσι ώστε να μπορείτε να οδηγείτε γρήγορα αυτοκίνητα σε τρελά κομμάτια με γιγαντιαίες βρόχους και άλματα, όπως ακριβώς και τα πραγματικά παιχνίδια Hot Wheels. Οι παίκτες που αγαπούν τις αγώνες υψηλής ταχύτητας με ρεαλιστικά γραφικά και οδηγώντας gameplay θα θέλουν αυτό το πακέτο.

Το Xbox One S 500GB - Το Minecraft Complete Adventure Bundle είναι η τέλεια δέσμη στη λίστα για οποιονδήποτε παίκτη που δεν θέλει περιορισμούς στην οικοδόμηση των δικών του κόσμων. Η δέσμη έρχεται με τρεις πλήρεις λήψεις για τα ακόλουθα παιχνίδια: Minecraft, Minecraft Explorers Pack και Minecraft: Story Mode Season 1 - Η πλήρης περιπέτεια (Επεισόδια 1-8). Το Minecraft στο Xbox One επιτρέπει στους παίκτες να μπορούν να παίζουν με άλλους που κατέχουν το παιχνίδι όχι μόνο σε άλλες κονσόλες Xbox One, αλλά και σε λειτουργικά συστήματα των Windows 10, όπως το PC και το κινητό, ώστε να μπορείτε να κατασκευάζετε οτιδήποτε μαζί οποιαδήποτε στιγμή.

Παρόλο που δεν είναι μια δέσμη, το Xbox One X 1TB προσφέρει περισσότερο από την τυπική κονσόλα Xbox One S, συμπεριλαμβάνοντας μια πληθώρα προδιαγραφών ισχύος, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην αγορά σήμερα. Το Xbox One X 1TB περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Xbox One S, καθώς και έξι teraflops γραφικής επεξεργασίας, ανάλυση ροής 4K 60FPS, εύρος ζώνης μνήμης 326GB / sec, καθώς και 40% περισσότερη ισχύ από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα. Αυτή είναι η επιλογή για τους σοβαρούς παίκτες που θέλουν το μέγιστο από αυτό που το Xbox One έχει να προσφέρει.

Το Xbox One S 500GB είναι η πιο προσιτή κονσόλα σύγχρονης ημέρας στην αγορά που κρατάει το ελάχιστο για το μέγιστο ποσό διασκέδασης. Αν και δεν έρχεται με παιχνίδια όπως τα προηγούμενα μοντέλα, περιλαμβάνει μια δοκιμή Xbox Live Gold 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να παίξετε online με φίλους. Εάν είστε ιδιαίτερα για την εξοικονόμηση επιπλέον χρήματα ή έχετε ήδη στο νου κάποια ζευγάρια (που δεν περιλαμβάνονται στις προηγούμενες δέσμες), τότε αυτό το καλύτερο Xbox One S για εσάς.

Έχετε έναν αθλητικό ανεμιστήρα στην οικογένεια; Η κονσόλα Xbox One S 500 GB - το πακέτο NFL 17 Madden περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του Madden NFL 17, επτά πακέτα Madden Ultimate Team Pro, ένα μήνα πρόσβασης EA και μια δοκιμή Xbox Live Gold 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες online αμέσως. Το Madden NFL 17 δίνει ζωντανά γραφικά και gameplay που συμπληρώνεται περαιτέρω από την έξοδο 4K του Xbox One S, κάνοντάς το να φαίνεται σαν ένα πραγματικό παιχνίδι NFL που θα δεις στην τηλεόραση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .