Πλήρης κατάλογος των παιχνιδιών Xbox 360 που μπορείτε να παίξετε στο Xbox One

Κάθε παιχνίδι Xbox 360 που μπορείτε να παίξετε στο XONE Right Now

Μια μεγάλη ανακοίνωση από το E3 2015 ήταν ότι η συμβατότητα Xbox 360 προς τα πίσω έφτασε στο Xbox One. Αυτή η υπηρεσία είναι τελικά έτοιμη να ξεκινήσει και από τις 15 Νοεμβρίου 2015 μπορείτε να παίξετε τυχόν παιχνίδια X360 σε αυτόν τον κατάλογο - τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά αντίγραφα - κάτω από αυτά που έχετε σήμερα. Υπάρχουν επί του παρόντος 145 συμβατά παιχνίδια με περισσότερα που έρχονται τις εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Αυτή η λίστα θα ενημερωθεί με νέα παιχνίδια όπως αυτά προστίθενται. Ελέγξτε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς λειτουργεί το BC στο Xbox One .

Ο κατάλογος δεν είναι εντυπωσιακός ακόμα, αλλά υπάρχουν μερικοί πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι εκεί που θα έπρεπε να παίξετε εάν τους χάσατε την πρώτη φορά. Θα επισημάνουμε τα παιχνίδια που σας προτείνουμε με έντονους χαρακτήρες και θα συνδέσετε τις κριτικές τους (αν έχουμε ένα). Οι τίτλοι που προστέθηκαν πρόσφατα είναι στην κορυφή.

Λίστα συμβατικών συμβατικών παιχνιδιών Xbox 360 στο Xbox One

Συμπέρασμα

Δεν είναι ακόμα εντυπωσιακό ακόμα, αλλά είναι μια καλή αρχή. Η συμβατότητα προς τα πίσω είναι πολύ πιο εύκολη στην υλοποίηση του Xbox One από ό, τι στο Xbox 360, οπότε περιμένετε περισσότερα παιχνίδια να έρθουν γρήγορα καθώς οι περισσότεροι εκδότες υπογράφουν.