Κορυφαία 10 Παιχνίδια Στρατηγικής Xbox 360

Τα παιχνίδια στρατηγικής δεν είναι ένα είδος που συνηθίζεται να συνδέεται με τις κονσόλες, αλλά το Xbox 360 είχε αρκετά μεγάλα παιχνίδια στρατηγικής που αντιπροσώπευαν μερικές διαφορετικές μορφές. Σε πραγματικό χρόνο, με τη σειρά τους, βασισμένο σε κάρτες και πολλά άλλα είναι παρόντα στο Xbox 360. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τα Top 10 Xbox 360 Strategy Games.

01 από 10

Halo Wars

Saibo / Commimedia Wikimedia

Το Halo Wars είναι ένα εξαιρετικά γυαλισμένο, καλά τοποθετημένο σε πραγματικό χρόνο παιχνίδι στρατηγικής που αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα καλά και είναι ένα άλλο εξαιρετικό αποκλειστικό για το Xbox 360. Δεν είναι το πιο βαθύ RTS στο σύστημα, αλλά είναι απλοποιημένο gameplay και οι έλεγχοι σημαίνουν ότι είναι εύκολα το πιο προσβάσιμο. Οι οπαδοί του Halo θα το αγαπήσουν. Οι αρχάριοι του RTS θα το αγαπήσουν. Και η μεγάλη παρουσίαση και η γενική στιλπνότητα σημαίνουν ότι οι κτηνίατροι RTS θα το απολαύσουν επίσης. Το συνιστούμε ιδιαίτερα. Περισσότερο "

02 από 10

Command και Conquer Red Alert 3

ΕΑ

Η σειρά Red Alert είναι η στριμμένη και τρελή απόσπαση της Command & Conquer και δεν θα την θέλαμε με άλλο τρόπο. Με ένα χρονοδιάγραμμα εναλλασσόμενης πραγματικότητας που αντικατέστησε τα συμβατικά όπλα με, αντίθετα, συμβατικά (όπως μαθήτριες και αρκούδες ...), η ιστορία είναι τρελή και φοβερή, αλλά το βασικό gameplay είναι καθαρό C & C.

Περισσότερο "

03 από 10

Επανάσταση του πολιτισμού

2k

Η επανάσταση του Civilization κλιμακώνει το gameplay κάπως κάτω από τα βασικά παιχνίδια Civilization στον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα ένας τόνος διασκέδασης. Αναπτύσσοντας τον πολιτισμό σας, δημιουργώντας θαύματα, ερευνάτε νέα όπλα, δημιουργώντας φίλους με τους γείτονές σας - όλα αυτά είναι εδώ, αλλά σε μια νέα, εύχρηστη και κονσόλα φιλική μορφή. Υπάρχουν τόνοι περιεχομένου και εδώ. Το αγαπάμε! Περισσότερο "

04 από 10

Viva Pinata: Τα προβλήματα στον παράδεισο

Microsoft

Και τα δύο παιχνίδια Viva Pinata είναι απόλυτοι θησαυροί, αλλά το Trouble in Paradise παίρνει το νεύμα εδώ για να είναι λίγο πιο εμπεριστατωμένο και στρατηγικό. Προσέλκυση νέων ζώων. Δημιουργία του κήπου σας. Αύξηση μωρών. Το Viva Pinata είναι εκπληκτικά βαθιά και πάντα ένας τόνος διασκέδασης. Δεν βλάπτει ότι τα παιχνίδια φαίνονται πανέμορφα επίσης. Κανένας ανεμιστήρας Xbox δεν θα πρέπει να περάσει αυτά τα πολύτιμα λίγα.

Viva Pinata: Το πρόβλημα στην παρατήρηση Paradise Περισσότερα »

05 από 10

Command and Conquer 3: Η οργή του Kane

ΕΑ

Η οργή του Kane είναι στην πραγματικότητα μια ανεξάρτητη επέκταση για το Command & Conquer 3 , επίσης στο Xbox 360. Παίρνει το νεύμα πάνω από το αρχικό παιχνίδι χάρη σε ένα πιο εξορθολογισμένο σύστημα ελέγχου και πολύ πιο βαθιές επιλογές για έναν παίκτη. Αντιπροσωπεύει κλασική στρατηγική σε πραγματικό χρόνο καλύτερα από ό, τι σε οτιδήποτε στον κατάλογο αυτό, οπότε αν είστε φαγούρα για κάποιο παλιό κτίριο σχολικής βάσης και σπεύδεις τον στρατό σας στον αντίπαλό σας, η οργή του Kane είναι μια εξαιρετική επιλογή. Περισσότερο "

06 από 10

Culdcept Saga

Namco Bandai

Το Culdcept Saga είναι ένα παιχνίδι που θα σας εκπλήξει. Συνδυάζοντας το κτίριο καταστρώματος συλλεκτικών καρτών με το παιχνίδι Monopoly, το Culdcept Saga αποτελεί πραγματικά μια μοναδική εμπειρία στο Xbox 360. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να "πάρει" πραγματικά, αλλά μόλις βγάλει τα άγκιστρά του σε εσάς και χτίσετε ένα ασταμάτητο κατάστρωμα και να μάθουν όλες τις προηγμένες στρατηγικές, είναι δύσκολο να καταρρεύσει.

Culdcept Saga κριτική Περισσότερα »

07 από 10

Star Trek Κληρονομιά

Bethesda

Το Star Trek Legacy είναι το καλύτερο παιχνίδι του Star Trek στο Xbox 360. Χορηγήθηκε, υπήρχαν μόνο δύο και το παιχνίδι βασισμένο στις νέες ταινίες είναι απαίσιο, αλλά το Star Trek Legacy ήταν ένα στερεό παιχνίδι στρατηγικής από μόνο του. Σας έδωσε τακτικό έλεγχο όχι μόνο της Επιχείρησης, αλλά και της Ομοσπονδίας, του Klingon, του Borg και άλλων πλοίων από άλλες φυλές. Οι μάχες ήταν αργές, στρατηγικές και αρκετά δύσκολες, αλλά οι σκληροπυρηνικοί ανεμιστήρες Star Trek θα έχουν έκρηξη. Περισσότερο "

08 από 10

Ηγεμόνας

Codemasters

Overlord είναι ένα ξεκαρδιστικά αστείο παιχνίδι όπου παίζετε ως επικεφαλής overlord που έχει τον έλεγχο σε μια ατελείωτη στρατιά των μικρών minions. Δεν κάνεις πραγματικά τίποτα τον εαυτό σου και κατευθύνεσαι τους γύρω σου για να επιτεθείς στους εχθρούς, να λύσεις παζλ και πολλά άλλα. Είναι ένα πολύ έξυπνο και πολύ αστείο παιχνίδι με πολλά υπέροχα παζλ. Η συνέχεια δεν είναι εξίσου καλή.

Overlord Περισσότερα »

09 από 10

XCOM: Εχθρός Άγνωστος

2K Παιχνίδια

XCOM: Enemy Unknown είναι μια πιστή ενημέρωση για το κλασικό παιχνίδι στρατηγικής PC όπου πρέπει να υπερασπιστείτε τη Γη από μια εξωγήινη εισβολή. Όχι μόνο πρέπει να σχεδιάζετε στρατηγική άμυνα σε μεγάλη κλίμακα με την έρευνα της νέας τεχνολογίας, αλλά και εσείς ελέγχετε άμεσα τις άμεσες συναντήσεις με τον εχθρό της μικρής κλίμακας, με βάση την ομάδα. Είναι πολύ καλά και διαθέτει έναν τόνο περιεχομένου. Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση στο είδος της στρατηγικής, που το καθιστά πολύ ενδιαφέρον, ειδικά στο Xbox 360. Περισσότερα »

10 από 10

Λειτουργία σκοτάδι

Atlus

Φανταστείτε μια εναλλακτική πραγματικότητα ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, όπου ο Χίτλερ είχε στη διάθεσή του στρατούς λυκάνθρωπων, ζόμπι και άλλων νήσων νεκρών - δηλαδή το Σκοτάδι Λειτουργίας. Υπάρχουν κάποιες ακατέργαστες άκρες εδώ, κυρίως μια ανυποχώρητη κάμερα και παράλογες αιχμές δυσκολίας, αλλά σίγουρα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι που την καθιστά άξια εμφάνισης για τους φίλους της στρατηγικής που αναζητούν κάτι καινούργιο στο Xbox 360.

Λειτουργία Darkness Review Περισσότερα »