Πώς να αλλάξετε τη μπαταρία ενός Barnes και ευγενών Nook

01 του 06

Ετοιμάζοντας να αντικαταστήσετε τη μπαταρία σας.

Η αλλαγή της μπαταρίας του eReader Barnes & Noble Nook είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε. Φωτογραφία & αντιγραφή Barnes & Noble

Ένα τακτοποιημένο πράγμα για τους κλασικούς e-readers της Barnes & Noble είναι ότι έρχονται με μια μπαταρία που αντικαθιστά ο χρήστης.

Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας των συσκευών με αντικαταστάσιμες μπαταρίες επειδή δίνουν στους χρήστες πολλές επιλογές. Εκτός του ότι επιτρέπει στους καταναλωτές να επεκτείνουν το χρόνο λειτουργίας μιας συσκευής φέρνοντας μια ανταλλακτική μπαταρία που αντικαθιστά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να στείλετε τη συσκευή σας όταν έφτασε η ώρα για να πάρετε μια νέα πηγή ενέργειας. Η αντικατάσταση είναι συνήθως φθηνότερη (εδώ είναι μια δειγματοληψία των τιμών των μπαταριών Nook, που μπορεί να κυμαίνεται από $ 20 έως $ 40). Και αν έχετε κουνιστή έναν από τους προηγούμενους αναγνώστες Nook, τότε είναι πιθανότατα η ώρα να πάρετε μια καινούργια μπαταρία.

Παρόλο που το να υπολογίσεις πώς να αλλάξεις την μπαταρία του Nook δεν είναι αμέσως προφανές, είναι πραγματικά πιο εύκολο από ό, τι μπορεί να σκεφτείς. Αφού περάσετε από τον οδηγό μας βήμα προς βήμα, θα απολαύσετε τις ικανότητές σας για αλλαγή μπαταρίας Nook σε φίλους και οικογένεια σε ελάχιστο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό κατσαβίδι Phillips και εύκαμπτα δάχτυλα.

02 του 06

Αφαίρεση του πίσω καλύμματος του πτερυγίου

Βγάλτε το πίσω κάλυμμα τοποθετώντας τα δάχτυλά σας στα πλαϊνά κενά και τραβώντας το προς τα πίσω. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αυτό το σεμινάριο θα βασιστεί στο Nook First Edition, αλλά αργότερα μοντέλα όπως το Simple Touch έχουν αντικαταστάσιμες πηγές ενέργειας, αν και χρησιμοποιούν διαφορετική μπαταρία. Τέλος πάντων, δείτε τις αυλακώσεις στις πλευρές του Nook eReader; Αυτά είναι για να πάρεις τα νύχια σου για να ξεφύγεις από το δαιμόνιο πράγμα ανοιχτό. Μπορείτε να το κάνετε με κάθε τρόπο, αλλά προφανώς θέλετε να εγκαταστήσετε μια θέση που σας δίνει τη μεγαλύτερη δύναμη. Είχα την μεγαλύτερη επιτυχία με μια διττή προσέγγιση, αλλά τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν. Ευτυχώς, δεν έχουν σπάσει καρφιά ή δεν έχουν βλάψει με άλλο τρόπο κατά την κατασκευή αυτού του φροντιστηρίου.

03 του 06

Βγάλτε τον πίσω πίνακα της γωνίας

Το eReader Barnes & Noble Nook με το πίσω κάλυμμα αφαιρεθεί. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Μόλις αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα, το Nook σας θα μοιάζει με αυτό. (Και όχι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την ίδια λαβή νυχιών που χρησιμοποιώ στη φωτογραφία. Το έκανα μόνο έτσι ώστε να μπορέσω να τραβήξω μια φωτογραφία με το χέρι.) Ας δούμε πιο προσεκτικά;

04 του 06

Βγάζοντας τη μπαταρία Nook eReader

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Στα δεξιά της υποδοχής MicroSD υπάρχει ορθογώνια πλάκα που ασφαλίζεται με βίδα. Αυτή είναι η μπαταρία σας εκεί.

Η λήψη του θα πρέπει να είναι γνωστή σε οποιονδήποτε έχει πάρει ποτέ μια μπαταρία κινητού τηλεφώνου πριν. Η μόνη εξαίρεση είναι η προαναφερθείσα βίδα, την οποία θα χρειαστεί να βγάλετε με ένα μικρό κατσαβίδι Phillips για να βγάλετε την μπαταρία.

Μόλις βγάλετε τη βίδα, τοποθετήστε το δάχτυλό σας στην εσοχή σε σχήμα ημισελήνου και τραβήξτε έξω την μπαταρία. Εύκολο-peasy, όπως λένε.

05 του 06

Πώς να τοποθετήσετε μια νέα μπαταρία στο eReader

Για να εγκαταστήσετε μια νέα μπαταρία Nook, γυρίστε την προς τα μέσα στην υποδοχή, ευθυγραμμίζοντας πρώτα το κάτω μέρος. Στη συνέχεια πιέστε την μπαταρία και στερεώστε την ξανά με τη βίδα. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Εγκαθιστώντας μια νέα μπαταρία Nook είναι ακριβώς όπως την αφαίρεση, εκτός από το αντίθετο.

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι το λογότυπο Barnes & Noble είναι στραμμένο προς τα έξω. Στη συνέχεια ξεκινήστε ευθυγραμμίζοντας το κάτω μέρος της μπαταρίας με τις κατάλληλες υποδοχές και πιέστε την μπαταρία.

Αφού τοποθετηθεί η μπαταρία στην υποδοχή, ασφαλίστε τη με τη βίδα άλλη μια φορά.

06 του 06

Επανεγκατάσταση του πίσω καλύμματος της οροφής / του πίσω περιβλήματος

Ευθυγραμμίστε ξανά τις υποδοχές του περιβλήματος Nook και ασφαλίστε τις στη θέση τους. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Όπως και η μπαταρία, η επανεγκατάσταση του καλύμματος του Nook είναι σαν να το βγάλετε προς τα πίσω.

Ξεκινήστε από το κάτω μέρος της συσκευής και στη συνέχεια ευθυγραμμίστε τους άνω συνδετήρες με τις αντίστοιχες υποδοχές τους. Αφού ευθυγραμμιστούν απλά πατήστε μέχρι να κάνουν κλικ. Ελέγξτε τις πλευρές για να βεβαιωθείτε ότι το πίσω κάλυμμα είναι σωστά τοποθετημένο χωρίς κανένα αφύσικο κενό.

Συγχαρητήρια. Είστε τώρα μια μπαταρία Nook αντικατάσταση εμπειρογνώμονα. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάστηκε να μείνετε σε ένα Holiday Inn χθες το βράδυ για να αποκτήσετε τη νέα γνώση που αποκτήσατε. Δεν πηγαίνετε και πολλαπλασιάζετε ή, uh, κάνετε ό, τι είναι αυτό που κάνετε με το χρόνο σας.