Κορυφαίο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης στο Internet

Αυτά τα προγράμματα λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης υποστηρίζουν τη σύνδεση με έναν υπολογιστή στο οικιακό σας δίκτυο από έξω. Το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σάς επιτρέπει να ανακτήσετε προσωπικά δεδομένα ή να βοηθήσετε τα μέλη της οικογένειας με προβλήματα δικτύου όταν δεν είναι φυσικά στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης, αλλά δεν είναι όλα εξίσου γρήγορα, αξιόπιστα και ασφαλή. Τα παρακάτω προϊόντα γενικά προσφέρουν έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών, επιδόσεων και υποστήριξης ασφαλείας.

01 από 05

Κορυφαίο ελεύθερο λογισμικό VNC

Erik Von Weber / Stone / Getty Images

Η τεχνολογία Virtual Computing Computing (VNC) επιτρέπει την κοινή χρήση ενός αντιγράφου της οθόνης ενός υπολογιστή με έναν άλλο υπολογιστή μέσω μιας σύνδεσης δικτύου. Υπάρχουν διάφορα πακέτα VNC πελάτη και διακομιστή, βασισμένα σε κοινά πρωτόκολλα δικτύου , υποστηρίζοντας διαφορετικές πλατφόρμες. Περισσότερο "

02 του 05

Symantec pcAnywhere

Το pcAnywhere από τη Symantec υπήρξε μια πολυετής κορυφαία λύση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης. Το προϊόν περιλαμβάνει οδηγούς σύνδεσης για πρώτη φορά , αυτόματη ανίχνευση εύρους ζώνης και άλλες προηγμένες λειτουργίες. Το pcAnywhere χρησιμοποιεί ένα μοντέλο πελάτη-εξυπηρετητή που σημαίνει ότι πρέπει να εγκατασταθεί λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σε οποιονδήποτε υπολογιστή, είτε με τη δημιουργία είτε τη λήψη απομακρυσμένων συνδέσεων.

03 του 05

GoToMyPC

Το GoToMyPC είναι λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που βασίζεται στο Web. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα σε αυτόν τον χώρο, το GoToMyPC απαιτεί τη ρύθμιση μόνο των υπολογιστών που χρειάζονται να λαμβάνουν εισερχόμενες απομακρυσμένες αιτήσεις πρόσβασης. Μετά την καταχώρηση αυτών των υπολογιστών, οι απομακρυσμένες συνδέσεις ξεκινούν μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web. Το GoToMyPC προσπαθεί να είναι πιο firewall- φιλικό από άλλα προϊόντα μέσω της χρήσης των πρωτοκόλλων Web. Περισσότερο "

04 του 05

LogMeIn Pro

Ενώ η κάποτε δημοφιλή υπηρεσία LogMeIn Free τερματίστηκε από τον Ιανουάριο του 2014, το Logmein.com συνεχίζει να προσφέρει το πακέτο συνδρομών Pro. Το LogMeIn Pro υποστηρίζει απομακρυσμένο έλεγχο επιφάνειας εργασίας, μεταφορά αρχείων και απομακρυσμένη εκτύπωση. Περισσότερο "

05 του 05

Laplink Gold

Η Laplink έχει πουλήσει το προϊόν απομακρυσμένης πρόσβασης Gold για πολλά χρόνια που χρησιμοποιείται για μεταφορά αρχείων και τηλεχειριστήριο με υπολογιστές Windows. Οι τρέχουσες εκδόσεις υποστηρίζουν τα Windows 7, τα Windows Vista και τα Windows XP . Περισσότερο "