Επαναφορά αρχείων SoftPerfect v1.2

Μια πλήρης αναθεώρηση της ανάκτησης αρχείων SoftPerfect, ένα δωρεάν εργαλείο αποκατάστασης στοιχείων

Το SoftPerfect File Recovery είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων από τον υπολογιστή σας.

Είναι πολύ ελαφρύ (δεν είναι πολύ μεγάλο), εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί εγκατάσταση και δεν είναι παγιδευμένο με περιττές ρυθμίσεις και οθόνες.

Κάντε λήψη του SoftPerfect File Recovery v1.2
[ Softperfect.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποκατάσταση αρχείων SoftPerfect και τα πράγματα που μου αρέσει και δεν σας αρέσουν ή δείτε την Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία για ένα πλήρες σεμινάριο για την αποκατάσταση αρχείων που έχετε διαγράψει τυχαία.

Προγράμματα ανάκτησης αρχείων SoftPerfect & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπάς για την αποκατάσταση αρχείων SoftPerfect:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου για την αποκατάσταση αρχείων SoftPerfect

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν, εύκολο στη χρήση εργαλείο για την ανάκτηση ορισμένων αρχείων που έχετε διαγράψει, το SoftPerfect File Recovery δεν θα απογοητεύσει. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που περιλαμβάνονται σε παρόμοια δωρεάν προγράμματα ανάκτησης δεδομένων που δεν θα βρείτε σε αυτό.

Για παράδειγμα, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που αναζητώ είναι το αν το πρόγραμμα σας ενημερώνει για τη γενική κατάσταση του αρχείου που θέλετε να επαναφέρετε, μερικές φορές αναφέρεται ως "υγεία" του αρχείου.

Εάν το αρχείο είναι κατεστραμμένο ή μερικώς αντικατασταθεί και, συνεπώς, πιθανώς αχρησιμοποίητο, δεν υπάρχει λόγος να το επαναφέρετε. Δυστυχώς, το SoftPerfect File Recovery δεν θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αυτούς τους τύπους αρχείων. Για αυτή τη λειτουργία, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα όπως το δωρεάν αρχείο ανάκτησης αρχείων Puran .

Αν και δεν είναι τόσο μεγάλη ανησυχία από το όνομα του αρχείου εμφανίζεται στα αποτελέσματα, είναι μερικές φορές ωραίο να είναι σε θέση να προεπισκόπηση ενός αρχείου, όπως μια εικόνα, πριν να το επαναφέρετε, ώστε να ξέρετε ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε πίσω. Το SoftPerfect File Recovery δεν το κάνει αυτό που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείτε να επαναφέρετε πολλά αρχεία πριν να πάρετε αυτό που θέλετε.

Αντίθετα, το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αντικαταστήσει τα αρχεία που προσπαθείτε να αποκαταστήσετε . Επίσης, δεν θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε ένα αρχείο στον ίδιο δίσκο από τον οποίο την επαναφέρετε. Αυτό σημαίνει ότι αρκεί να εκτελείτε το πρόγραμμα από διαφορετικό μέρος, όπως μια μονάδα flash, και να επαναφέρετε τα αρχεία στην ίδια μονάδα flash, η πράξη χρήσης του SoftPerfect File Recovery δεν θα διακόψει τη διαδικασία της αναίρεσης των αρχείων σας.

Επίσης, προτού εκτελέσετε μια σάρωση, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα ή την επέκταση του αρχείου που αναζητάτε. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό ... ειδάλλως θα κοπιάζετε εκατοντάδες ή χιλιάδες ή αρχεία για να αποκαλύψετε αυτό που χρειάζεστε.

Κάντε λήψη του SoftPerfect File Recovery v1.2
[ Softperfect.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]