Εγγραφή στο YouTube: Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Οι λογαριασμοί Google και YouTube συνδέονται

Η εγγραφή του λογαριασμού YouTube είναι αρκετά απλή, αν και είναι περίπλοκη από το γεγονός ότι η Google κατέχει το YouTube και έχει συνδέσει τα δύο για λόγους εγγραφής. Για το λόγο αυτό, για να εγγραφείτε για λογαριασμό YouTube, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αναγνωριστικό Google ή να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό Google. Για να το επαναλάβετε, για να εγγραφείτε στο YouTube χρειάζεστε έναν Λογαριασμό Google - και μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε πώς συνεργάζονται τα διαπιστευτήριά σας Google ταυτότητας και YouTube.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube

Εάν έχετε ήδη ένα αναγνωριστικό Google μέσω, για παράδειγμα, το Gmail ή το Google+, τότε μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο YouTube.com με αυτό το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Η σύνδεση με ένα αναγνωριστικό Google στην αρχική σελίδα του YouTube θα σας καταχωρήσει αυτόματα για λογαριασμό YouTube και θα συνδέσει τη σύνδεσή σας στο YouTube με τον λογαριασμό σας στο Google. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό YouTube αν δεν σας πειράζει να συνδέσετε το υπάρχον όνομα χρήστη Google.

Ωστόσο, αν δεν έχετε ταυτότητα Google ή είστε επιχείρηση και δεν θέλετε να συνδέσετε το προσωπικό σας προφίλ Google στο YouTube, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα νέο αναγνωριστικό χρήστη Google. Μπορείτε να συμπληρώσετε μία φόρμα εγγραφής και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε ταυτόχρονα έναν λογαριασμό YouTube και έναν Λογαριασμό Google και να τα συνδέσετε σταυρωτά.

Λογαριασμοί YouTube: Τα βασικά

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του YouTube.com και κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία λογαριασμού" στην επάνω δεξιά άκρη, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Θα μεταφερθείτε στη βασική φόρμα εγγραφής Google.

Σας ζητά να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Google, το φύλο, τα γενέθλια, τη χώρα, την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αν δεν το γνωρίζετε) και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου. Δεν θα ζητήσει τη διεύθυνση του δρόμου ή τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, όμως, και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να περάσετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αν και ζητάει την τρέχουσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να αφήσετε και τα δύο πεδία κενά και να προχωρήσετε ούτως ή άλλως. Η Google δεν θα σας εμποδίσει να εγγραφείτε, εάν δεν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες.

Τέλος, θα σας ζητήσει να πληκτρολογήσετε μερικές σπασμένες επιστολές για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ .

Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτή τη φόρμα είναι συνήθως η εύρεση ενός ονόματος χρήστη Google που δεν έχει ήδη ληφθεί. Θα σας προτείνουμε να προσθέσετε αριθμούς στις δημοφιλείς φράσεις που μπορείτε να εισάγετε και οι οποίες είναι ήδη σε χρήση, συνεπώς συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να βρείτε ένα διαθέσιμο όνομα χρήστη που σας αρέσει.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να υποβάλετε τις πληροφορίες και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Πληροφορίες προφίλ για Λογαριασμούς Google

Θα δείτε μια σελίδα με τίτλο "Δημιουργήστε το προφίλ σας" και μιλάμε για το προφίλ σας Google , όχι για το προφίλ σας YouTube per se, αν και τα δύο θα συνδεθούν εάν δημιουργήσετε ένα προφίλ Google.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με τα προφίλ Google είναι ότι είναι μόνο για άτομα, όχι για επιχειρήσεις. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ Google για μια επιχείρηση χωρίς να διακινδυνεύσετε την αναστολή του προφίλ σας, αφού η Google ανιχνεύει ονόματα χρηστών σε προφίλ για να βεβαιωθεί ότι αντικατοπτρίζουν ανθρώπους και όχι εταιρείες ή προϊόντα. Αν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Google για μια επιχείρηση και θέλετε το ισοδύναμο ενός προφίλ ή μιας σελίδας Google+, χρησιμοποιήστε τις σελίδες Google που προορίζονται για επαγγελματική χρήση .

Αν χρησιμοποιείτε το Google / YouTube ως άτομο, προχωρήστε και δημιουργήστε ένα προφίλ. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας εάν θέλετε να εμφανίζεται μια εικόνα όταν χρησιμοποιείτε στοιχεία της Google όπως το κοινωνικό δίκτυο Google +. Εάν προσθέσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας στο προφίλ σας Google, τότε όταν κάνετε κλικ στο + για να αρέσει οποιοδήποτε υλικό που βλέπετε στον ιστό, αυτό θα εμφανίσει το προφίλ μικρογραφιών σας σε άλλα άτομα που βλέπουν τα ίδια πράγματα.

Πίσω στο Λογαριασμό σας YouTube

Τώρα κάντε ξανά κλικ στο "επόμενο" και θα δείτε μια σελίδα υποδοχής με μπλε κουμπί στο κάτω μέρος που αναφέρει "Επιστροφή στο YouTube". Κάντε κλικ σε αυτό και θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του Youtube όπου θα συνδεθείτε τώρα. Θα πρέπει να πείτε, "Είστε πλέον εγγεγραμμένος στο YouTube" σε όλο το πράσινο μπαρ στην κορυφή.

Διασύνδεση μεταξύ λογαριασμών YouTube και Google

Εάν διαθέτετε ήδη ένα παλαιότερο YouTube και έναν ξεχωριστό λογαριασμό Gmail, μπορείτε να τα συνδέσετε στη σελίδα "αναβάθμιση συνδέσμου". Συμπληρώστε τις πληροφορίες και αναζητήστε το μήνυμα λέγοντας "Συνδέστε τους λογαριασμούς σας YouTube και Google;" Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "ναι" για επιβεβαίωση.

Προσαρμόστε το κανάλι σας στο YouTube

Το πρώτο βήμα που μπορεί να θέλετε να κάνετε μετά την εγγραφή σας είναι να βρείτε μερικά τοπικά κανάλια βίντεο που προσελκύουν και να "εγγραφούν" σε αυτά. Αυτό καθιστά ευκολότερο να τα βρείτε και να τα παρακολουθήσετε αργότερα, εμφανίζοντας συνδέσμους προς αυτά τα κανάλια στην αρχική σας σελίδα YouTube.

Τι ακριβώς είναι ένα κανάλι YouTube; Είναι απλά μια συλλογή βίντεο που συνδέεται με έναν εγγεγραμμένο χρήστη του YouTube, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για άτομο ή οργανισμό.

Ο οδηγός καναλιών θα εμφανίζει τις δημοφιλείς κατηγορίες καναλιών κατά την πρώτη σύνδεσή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο γκρι "+ Εγγραφή" για οποιοδήποτε κανάλι στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Τα κανάλια που εμφανίζονται θα περιλαμβάνουν ευρεία είδη όπως η ποπ μουσική και πιο συγκεκριμένα, όπως αυτά που δημιουργούνται από μεμονωμένους καλλιτέχνες και εταιρείες.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε επίκαιρες κατηγορίες για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα χρήστη σας για να μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα και στην αριστερή πλαϊνή μπάρα θα δείτε συνδέσμους προς τα πιο δημοφιλή κανάλια, τα οποία λαμβάνουν πολλές προβολές και τα "trending" κανάλια . Αυτοί είναι εκείνοι των οποίων η αύξηση των απόψεων δείχνει ότι κερδίζουν τη δημοτικότητα αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube

Η εύρεση του τρόπου παρακολούθησης βίντεο YouTube είναι εύκολη. Κάντε κλικ στο όνομα οποιουδήποτε βίντεο θέλετε να παρακολουθήσετε για να μεταφερθείτε στη μεμονωμένη σελίδα αυτού του βίντεο με στοιχεία ελέγχου παίκτη.

Από προεπιλογή, θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή σε ένα μικρό πλαίσιο, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλήκτρο "πλήρους οθόνης" κάτω δεξιά για να κάνετε το βίντεο να γεμίσει ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο μεσαίο κουμπί "μεγάλης οθόνης" για να μεγεθύνετε το πλαίσιο προβολής βίντεο, αλλά όχι για να μεταβείτε σε ολόκληρη την οθόνη σας.

Συχνά, ένα σύντομο διαφημιστικό βίντεο θα αναπαράγεται πρώτα πριν εμφανιστεί το επιλεγμένο σας βίντεο, αλλά συνήθως μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "X" ή "παράλειψη" επάνω δεξιά για να παραλείψετε το εμπορικό. Πολλά από αυτά τα διαφημιστικά θα εμφανίσουν το κουμπί "X" και θα καταστούν διαθέσιμα μετά από 5 δευτερόλεπτα του χρόνου αναπαραγωγής.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να εγγραφείτε στο YouTube;