Ανακτήστε το κλειδί εγγραφής των Sims

Εάν έχετε χάσει την περίπτωση παιχνιδιού σας, εδώ είναι πώς να πάρετε τον αύξοντα αριθμό σας πίσω

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να βρείτε τον κωδικό εγγραφής του Sims (δηλαδή το κλειδί προϊόντος ή τον σειριακό κώδικα) που χρησιμοποιήσατε όταν εγκαταστήσατε για πρώτη φορά το παιχνίδι Sims. Μπορεί να χρειαστείτε αν απεγκαταστήσετε το παιχνίδι ή χάσατε την υπόθεση του παιχνιδιού.

Μην περιμένετε από αυτές τις μεθόδους να λειτουργούν σαν ένα πρόγραμμα keygen . δεν θα σας επιτρέψουν να πάρετε ένα παράνομο κλειδί προϊόντος για ένα παράνομο αντίγραφο του παιχνιδιού. Αυτός ο οδηγός είναι χρήσιμος μόνο εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τον κώδικα στο παρελθόν αλλά έχετε ξεχάσει από τότε.

Θυμηθείτε να μην δώσετε ποτέ τον κωδικό εγγραφής σας και να το αποθηκεύσετε κάπου ασφαλές σε περίπτωση που το χρειαστείτε ξανά.

Σημείωση: Εάν βρίσκεστε εδώ ψάχνοντας τους Sims cheat codes και όχι τον κωδικό εγγραφής σας, δείτε αυτή τη λίστα Sims 3 Cheats για τον υπολογιστή .

Πώς να βρείτε το κλειδί Sims σας

  1. Εάν καταχωρίσατε το παιχνίδι σας στον ιστότοπο The Sims, μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ σας για τα κλειδιά.
  2. Κατεβάστε έναν δωρεάν κλειδί εύρεσης προϊόντος ή χρησιμοποιήστε ένα εμπορικό προϊόν εάν τα δωρεάν προϊόντα δεν λειτουργούν. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα σάς επιτρέπουν να αντιγράφετε ή να εξάγετε το κλειδί, ώστε να μπορείτε να το αποθηκεύσετε αλλού, αν το χρειαστείτε ξανά στο μέλλον.
  3. Ελέγξτε το μητρώο των Windows για τον κώδικα, αλλά προσέξτε να μην κάνετε περιττές αλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον όλεθρο στον υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε το μητρώο των Windows αν χρειάζεστε βοήθεια.
    1. Για τους The Sims, δοκιμάστε να ψάξετε στο HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Electronic Arts \ Maxis \ The Sims \ ergc \. Εάν χρειάζεστε το κλειδί για ένα διαφορετικό παιχνίδι όπως το The Sims: Livin 'Large ή House Party, αντικαταστήστε το κλειδί μητρώου με το όνομα "The Sims" με το σωστό, όπως "The Sims Livin' Large" ή "The Sims House Party". "
    2. Στη δεξιά πλευρά, αναζητήστε μια τιμή που ονομάζεται προεπιλογή ή δεδομένα . Κάντε διπλό κλικ για να δείτε το κλειδί εγγραφής.
  4. Για τους χρήστες macOS, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο Terminal (πρόσβαση μέσω Finder> Utilities> Terminal ): γάτα Βιβλιοθήκη / Προτιμήσεις / Η \ Sims \ 3 \ Preferences / system.reg | grep -A1 ergc
  1. Αν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα παιχνιδιού Origin, μεταβείτε στα παιχνίδια μου και κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο παιχνιδιού Sims. Επιλέξτε Προβολή Λεπτομέρειες παιχνιδιού για να βρείτε τον κωδικό στην ενότητα Κωδικός προϊόντος .
  2. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, επικοινωνήστε με την Electronic Arts για μια σειριακή αντικατάσταση.

Συμβουλές για την αποθήκευση σειριακών αριθμών

Αφού εντοπίσετε το κλειδί προϊόντος, συνιστάται ιδιαίτερα να το αποθηκεύσετε κάπου ασφαλές σε περίπτωση που θα το χρειαστείτε ξανά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές: