Είναι ένα Keygen ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κλειδί προϊόντος;

Οι Γεννήτριες του Κλειδιού Προϊόντος αποτελούν έναν νόμιμο τρόπο να αποκτήσετε κλειδιά προϊόντος;

Μια γεννήτρια κλειδιών, συχνά συντομευμένη στο keygen , είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί μοναδικά, λειτουργικά κλειδιά προϊόντος για προγράμματα λογισμικού και λειτουργικά συστήματα .

Τα περισσότερα προγράμματα λογισμικού απαιτούν ένα κλειδί προϊόντος ή κάποιο άλλο είδος κώδικα εγκατάστασης προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα, οπότε έχοντας ένα εργαλείο που τα δημιουργεί πραγματικά θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, ειδικά εάν έχετε ήδη πληρώσει για το πρόγραμμα αλλά έχετε χάσει τον κωδικό εγκατάστασης.

Τα κλειδιά προέρχονται από πολλά ονόματα, όπως γεννήτριες πλήκτρων προϊόντων , δημιουργοί κλειδιών CD , γεννήτριες κλειδιών αδειών κ.λπ. Δεν έχει σημασία το όνομα, όλες οι γεννήτριες κλειδιών δημιουργούν δωρεάν, μοναδικά κλειδιά προϊόντος για διάφορα προγράμματα λογισμικού, βιντεοπαιχνίδια κ.λπ.

Δυστυχώς, όπως και με τα περισσότερα ελεύθερα πράγματα, υπάρχει μια αλίευση ...

Είναι μια γεννήτρια κλειδιών (Keygen) ένας καλός τρόπος για να πάρετε ένα κλειδί CD;

Η σύντομη απάντηση: απολύτως όχι . Ένα keygen δεν είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αυτό το κλειδί εγκατάστασης που χρειάζεστε για το λογισμικό ή το λειτουργικό σας σύστημα.

Μια γεννήτρια κλειδιών μπορεί να δημιουργήσει ένα κλειδί προϊόντος το οποίο το λογισμικό σας θα δεχτεί, αλλά δεν θα βρει το κλειδί προϊόντος .

Τα κλειδιά προϊόντων που δημιουργούνται από τις γεννήτριες κλειδιών δεν είναι νομικά κλειδιά εγκατάστασης. Ο μόνος νόμιμος τρόπος για να αποκτήσετε ένα κλειδί προϊόντος είναι να αγοράσετε το λογισμικό μόνος σας ή επικοινωνώντας απευθείας με τον κατασκευαστή λογισμικού για να αποκτήσετε ένα κλειδί.

Ανεξάρτητα από το ποια γεννήτρια κλειδιών μπορεί να χρησιμοποιήσετε ή από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε, χρησιμοποιώντας ένα κλειδί προϊόντος διαφορετικό από το μοναδικό που συνοδεύει ένα άτομο, το νόμιμα αγορασμένο αντίγραφο του τίτλου λογισμικού είναι παράνομο. Η χρήση ενός κλειδιού προϊόντος που δεν έχει εκδοθεί από τον προγραμματιστή λογισμικού είναι βεβαίως παραβίαση της συμφωνίας που συνάπτετε όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

Η απαίτηση ενός έγκυρου, μοναδικού κλειδιού προϊόντος είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία λογισμικού εξασφαλίζει ότι κάθε αντίγραφο του προγράμματος χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και ότι κάθε πελάτης πληρώνει για κάθε αντίγραφο που χρησιμοποιείται.

Πώς λειτουργεί μια γεννήτρια κλειδιών;

Οι γεννήτριες κλειδιών που βρίσκετε στο διαδίκτυο λειτουργούν παρόμοια με τα εργαλεία υποστήριξης που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές λογισμικού για τη δημιουργία νόμιμων κλειδιών προϊόντος: μέσω ενός ιδιόκτητου αλγορίθμου.

Αυτό που ένας δημιουργός κλειδιών έχει κάνει για να κάνει ένα πρόγραμμα που αντιγράφει αυτό το ιδιόκτητο λογισμικό είναι είτε α) να κλέψει αυτό το λογισμικό από την εταιρεία είτε β) να αναστρέψει τον αλγόριθμο χρησιμοποιώντας μια συλλογή έγκυρων κλειδιών προϊόντος που έχει πάρει, πιθανώς παράνομα.

Μερικές φορές, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προγράμματος, το keygen έρχεται συσκευασμένο με ένα ή περισσότερα αρχεία DLL ή EXE με την πρόθεση να είναι γραμμένα πάνω στα νόμιμα πρωτότυπα αρχεία έτσι ώστε το keygen να λειτουργεί σωστά.

Ανεξάρτητα από το πώς, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο - οι γεννήτορες-κλειδιά δεν είναι νόμιμες ή ηθικές (κατά τη γνώμη μου), ένας τρόπος απόκτησης ενός βασικού κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση ενός λογισμικού.

Ποιος είναι ο γρήγορος τρόπος να βρείτε ένα χαμένο κωδικό προϊόντος;

Εάν έχετε ένα νόμιμο αντίγραφο ενός προγράμματος στο οποίο έχετε ήδη εισαγάγει ένα έγκυρο κλειδί CD, αλλά μόλις χάσατε το κλειδί, δοκιμάστε ένα δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης προϊόντος κλειδί για να εντοπίσετε το κλειδί προϊόντος από το εγκατεστημένο αντίγραφο του προγράμματος που διαθέτετε .

Αυτή είναι μια απόλυτα νόμιμη μέθοδος απόκτησης ενός κλειδιού προϊόντος, επειδή είναι το ίδιο που αγοράσατε κατά την πρώτη εγκατάσταση του προγράμματος.