Οδηγός νέου χρήστη για το iPad

01 από 08

Μάθετε τα Βασικά στοιχεία του iPad

Έχετε αγοράσει το iPad σας και έχετε περάσει τα βήματα για να το ρυθμίσετε ώστε να είναι έτοιμος για χρήση. Και τώρα τι?

Για τους νέους χρήστες του iPad που δεν διέθεταν ποτέ iPhone ή iPod Touch, απλά πράγματα όπως η εύρεση καλών εφαρμογών, η τοποθέτησή τους, η οργάνωση τους ή ακόμα και η διαγραφή τους μπορεί να φαίνεται σαν ένα ανυπέρβλητο έργο. Και ακόμη και για χρήστες που γνωρίζουν τα βασικά της πλοήγησης , υπάρχουν συμβουλές και τεχνάσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί χρησιμοποιώντας το iPad. Εκεί βρίσκεται το iPad 101. Τα μαθήματα στο iPad 101 στοχεύουν στο νέο χρήστη που χρειάζεται βοήθεια για να κάνει τα βασικά, όπως η πλοήγηση στο iPad, η εύρεση εφαρμογών, η λήψη τους, η οργάνωση τους ή η απλή είσοδος στις ρυθμίσεις του iPad.

Γνωρίζατε ότι η αγγίζοντας μια εφαρμογή μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να την ξεκινήσετε; Αν η εφαρμογή βρίσκεται στην πρώτη οθόνη, ίσως είναι πιο εύκολη η εύρεση, αλλά καθώς γεμίζετε το iPad με εφαρμογές, η εύρεση του συγκεκριμένου που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι μια αγγαρεία. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους για την εκκίνηση εφαρμογών αντί για το κυνήγι τους.

Ξεκινώντας με την πλοήγηση στο iPad

Η περισσότερη πλοήγηση στο iPad γίνεται με απλές χειρονομίες αφής, όπως αγγίξτε ένα εικονίδιο για να ξεκινήσετε την εφαρμογή ή σύρετε το δάχτυλό σας αριστερά ή δεξιά στην οθόνη για να μετακινηθείτε από μια οθόνη των εικονιδίων εφαρμογής στην επόμενη. Αυτές οι ίδιες χειρονομίες μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα με βάση την εφαρμογή που βρίσκεστε και, συνήθως, έχουν τις ρίζες τους στην κοινή λογική.

Το κτύπημα: Θα ακούσετε συχνά την αναφορά στην κίνηση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά ή προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Αυτό σημαίνει απλά να τοποθετήσετε την άκρη του δακτύλου σας στη μία πλευρά του iPad και χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας από την οθόνη, μετακινώντας την προς την άλλη πλευρά του iPad. Έτσι, αν ξεκινήσετε από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και μετακινήσετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά, κάνετε "γρήγορη μετακίνηση προς τα αριστερά". Στην αρχική οθόνη, η οποία είναι η οθόνη με όλες τις εφαρμογές σας, η μετακίνηση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά θα μετακινηθεί μεταξύ σελίδων εφαρμογών. Η ίδια χειρονομία θα σας μεταφέρει από μια σελίδα ενός βιβλίου στην επόμενη, ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή iBooks.

Εκτός από το πάτημα της οθόνης και τη μετακίνηση του δακτύλου σας στην οθόνη, θα χρειαστεί περιστασιακά να αγγίξετε την οθόνη και να κρατήσετε το δάχτυλό σας κάτω. Για παράδειγμα, όταν αγγίζετε το δάχτυλό σας σε ένα εικονίδιο εφαρμογής και κρατάτε το δάχτυλό σας πατημένο, θα μπείτε σε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μετακινήσετε το εικονίδιο σε διαφορετικό τμήμα της οθόνης. (Θα αναφερθούμε αργότερα.)

Μάθετε περισσότερα για τις πιο σπουδαίες κινήσεις για την περιήγηση στο iPad

Μην ξεχνάτε το κουμπί του iPad Home

Ο σχεδιασμός της Apple είναι να έχει τα λιγότερα κουμπιά στο εξωτερικό του iPad όσο το δυνατόν και ένα από τα λίγα κουμπιά στο εξωτερικό είναι το Button Home. Αυτό είναι το κυκλικό κουμπί στο κάτω μέρος του iPad με το τετράγωνο στη μέση.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το κουμπί Home, συμπεριλαμβανομένου ενός διαγράμματος που το δείχνει στο iPad

Το Button Home χρησιμοποιείται για να ξυπνήσει το iPad όταν κοιμάται. Χρησιμοποιείται επίσης για την έξοδο από τις εφαρμογές και εάν έχετε τοποθετήσει το iPad σε ειδική λειτουργία (όπως η λειτουργία που σας επιτρέπει να μετακινήσετε τα εικονίδια εφαρμογών), το κουμπί Home χρησιμοποιείται για να βγείτε από αυτήν τη λειτουργία.

Μπορείτε να σκεφτείτε το κουμπί "Αρχική σελίδα" ως το κουμπί "Πηγαίνετε στο σπίτι". Εάν το iPad σας κοιμάται ή βρίσκεστε μέσα σε μια εφαρμογή, θα σας μεταφέρει στην αρχική οθόνη.

Αλλά το Button Home έχει ένα ακόμα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό: Ενεργοποιεί την Siri, την προσωπική βοηθό αναγνώρισης φωνής του iPad . Θα μεταβούμε αργότερα στο Siri, αλλά για τώρα, να θυμάστε ότι μπορείτε να κρατήσετε το Button Home για να πάρετε την προσοχή του Siri. Μόλις εμφανιστεί το Siri στο iPad σας, μπορείτε να ρωτήσετε τις βασικές ερωτήσεις όπως "Τι ταινίες παίζουν κοντά;"

02 από 08

Πώς να μετακινήσετε iPad εφαρμογές

Μετά από λίγο, θα αρχίσετε να γεμίζετε το iPad με πολλές χρήσιμες εφαρμογές . Αφού γεμίσει η πρώτη οθόνη, οι εφαρμογές θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε μια δεύτερη σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις κινήσεις Swipe Left και Swipe Right για τις οποίες μιλήσαμε για να μετακινηθείτε μεταξύ σελίδων εφαρμογών.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να βάλετε τις εφαρμογές σε διαφορετική σειρά; Ή να μετακινήσετε μια εφαρμογή από τη δεύτερη σελίδα στην πρώτη σελίδα;

Μπορείτε να μετακινήσετε μια εφαρμογή iPad τοποθετώντας το δάχτυλό σας στο εικονίδιο της εφαρμογής και κρατώντας το κάτω μέχρι να αρχίσουν όλα τα εικονίδια στην οθόνη jiggling. (Ορισμένα εικονίδια θα εμφανίζουν επίσης έναν μαύρο κύκλο με ένα x στη μέση.) Θα ονομάσουμε αυτό το "Move State". Ενώ το iPad σας βρίσκεται στην Κίνηση Κίνησης, μπορείτε να μετακινήσετε εικονίδια κρατώντας το δάχτυλό σας επάνω από αυτά και απλά μετακινώντας το δάχτυλό σας χωρίς να το σηκώσετε από την οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να το πιάσετε σε άλλο σημείο αν σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Η μετακίνηση μιας εφαρμογής iPad σε άλλη οθόνη είναι λίγο πιο δύσκολη, αλλά χρησιμοποιεί την ίδια βασική ιδέα. Απλά εισάγετε την κατάσταση μετακίνησης και κρατήστε το δάχτυλό σας στην εφαρμογή που θέλετε να μετακινήσετε. Αυτή τη φορά, θα μετακινήσουμε το δάχτυλό μας στο δεξιό άκρο της οθόνης του iPad για να το μετακινήσουμε σε μια σελίδα. Όταν φτάσετε στην άκρη της οθόνης, κρατήστε την εφαρμογή στην ίδια θέση για ένα δευτερόλεπτο και η οθόνη θα μετακινηθεί από μια σελίδα των εφαρμογών στην επόμενη. Το εικονίδιο της εφαρμογής θα συνεχίσει να κινείται με το δάχτυλό σας και μπορείτε να το μετακινήσετε σε θέση και να το «περάσετε» αν σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Όταν ολοκληρώσετε τη μετακίνηση των εφαρμογών iPad, μπορείτε να αφήσετε την κατάσταση "μετακίνησης" κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αρχική" . Θυμηθείτε, αυτό το κουμπί είναι ένα από τα λίγα φυσικά κουμπιά στο iPad και χρησιμοποιείται για να σας αφήσει να βγείτε από αυτό που κάνετε στο iPad.

Πώς να διαγράψετε μια εφαρμογή iPad

Αφού αποκτήσετε γνώση των εφαρμογών που κινούνται, η διαγραφή τους είναι πολύ απλή. Όταν μπήκατε στην κατάσταση μετακίνησης, εμφανίστηκε γκρίζος κύκλος με ένα "x" στη μέση στη γωνία κάποιων εφαρμογών. Αυτές είναι οι εφαρμογές που επιτρέπεται να διαγράψετε. (Δεν μπορείτε να διαγράψετε εφαρμογές που συνοδεύουν το iPad, όπως η εφαρμογή Χάρτες ή η εφαρμογή Φωτογραφίες).

Ενώ βρίσκεστε στην κατάσταση κίνησης, απλά πατήστε το γκρι κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής. Μπορείτε ακόμα να μεταβείτε από τη μια σελίδα στην άλλη μετακινώντας προς τα αριστερά ή μετακινώντας προς τα δεξιά, οπότε αν δεν βρίσκεστε στη σελίδα με την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε, δεν χρειάζεται να βγείτε από την κατάσταση Μετακίνησης για να την βρείτε. Αφού πατήσετε το γκρι κυκλικό κουμπί, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Το παράθυρο επιβεβαίωσης θα περιλαμβάνει το όνομα της εφαρμογής, ώστε να είστε βέβαιοι ότι διαγράφετε το σωστό πριν πατήσετε το κουμπί "Διαγραφή".

03 του 08

Εισαγωγή στη Siri

Ενώ μιλάτε για iPay σας μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο στην αρχή, Siri δεν είναι ένα τέχνασμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένας ανεκτίμητος βοηθός όταν μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ίδια, ειδικά αν δεν είστε ήδη ένα εξαιρετικά οργανωμένο άτομο.

Αρχικά, ας εισαγάγουμε. Κρατήστε το πλήκτρο Home για να ενεργοποιήσετε το Siri. Θα γνωρίζετε ότι ακούει όταν το iPad εκπέμπει δύο φορές και αλλάζει σε μια οθόνη με την ένδειξη "Τι μπορώ να σας βοηθήσω;" ή "Προχωρήστε να ακούω".

Όταν φτάσετε σε αυτή την οθόνη, πείτε "Hi Siri, ποιος είμαι;"

Εάν η Siri έχει ήδη συσταθεί στο iPad, θα απαντήσει με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα Siri, θα σας ζητήσει να πάτε στις ρυθμίσεις του Siri. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να πείτε στο Siri ποιοι είστε, αγγίζοντας το κουμπί "My Info" και επιλέγοντας τον εαυτό σας από τη λίστα επαφών σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να κλείσετε τις Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε ξανά το Siri κρατώντας το κουμπί Home κάτω.

Αυτή τη φορά, ας δοκιμάσουμε κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο. Πες στο Siri, "Θυμηθείτε να βγω έξω μέσα σε ένα λεπτό." Siri θα σας ενημερώσει ότι κατάλαβε με το ρητό "Εντάξει, θα σας υπενθυμίσω". Η οθόνη θα εμφανίσει επίσης την υπενθύμιση με ένα κουμπί για να την αφαιρέσετε.

Η εντολή Υπενθυμίσεις μπορεί να είναι μία από τις πιο χρήσιμες. Μπορείτε να πείτε στο Σίρι να σας υπενθυμίσω να βγάλετε τα σκουπίδια έξω, να φέρετε κάτι μαζί σας για να εργαστείτε ή να σταματήσετε από το μαγαζάκι για να πάρετε κάτι στο σπίτι σας.

Cool κόλπα Siri που είναι χρήσιμα και διασκεδαστικά

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Siri για να προγραμματίσετε εκδηλώσεις λέγοντας, "Προγραμματίστε [ένα γεγονός] για αύριο στις 7 μ.μ." Αντί να λέτε "ένα συμβάν", μπορείτε να δώσετε στο συμβάν σας ένα όνομα. Μπορείτε επίσης να δώσετε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Παρόμοια με την υπενθύμιση, η Siri θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε.

Το Siri μπορεί επίσης να εκτελέσει εργασίες όπως τον έλεγχο του καιρού έξω ("Καιρός"), τον έλεγχο της βαθμολογίας του παιχνιδιού ("Ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού Cowboys;") ή βρείτε ένα κοντινό εστιατόριο ("Θέλω να φάω ιταλικό φαγητό" ).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να βοηθήσει η Siri διαβάζοντας τον οδηγό μας για την παραγωγικότητα του Siri. Ή απλά να μάθετε ποιες ερωτήσεις μπορεί να απαντήσει .

04 του 08

Εκκινήστε τις εφαρμογές γρήγορα

Τώρα που συναντήσαμε το Siri, θα κάνουμε μερικούς τρόπους για να ξεκινήσουμε εφαρμογές χωρίς να κυνηγάμε τη σελίδα μετά από μια σελίδα εικονιδίων για να βρούμε μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ζητήσετε απλά από τη Siri να το κάνει για εσάς. Το "Launch Music" θα ανοίξει την εφαρμογή Μουσική και το "Open Safari" θα εκκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "εκκίνηση" ή "ανοίξτε" για να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή, αν και μια εφαρμογή με ένα μακρύ και δύσκολο να δηλώσει όνομα μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσκολία.

Τι γίνεται όμως εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή χωρίς να μιλάτε στο iPad σας; Για παράδειγμα, θέλετε να αναζητήσετε ένα γνωστό πρόσωπο από μια ταινία που παρακολουθείτε στο IMDB, αλλά δεν θέλετε να ενοχλείτε την οικογένειά σας χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Η Spotlight Search μπορεί να είναι μία από τις λιγότερο αξιοποιημένες λειτουργίες του iPad, κυρίως επειδή οι άνθρωποι είτε δεν το γνωρίζουν είτε απλά ξεχνούν να το χρησιμοποιήσουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε την Αναζήτηση Spotlight, μετακινώντας το iPad όταν βρίσκεστε στην Αρχική οθόνη. (Αυτή είναι η οθόνη με όλα τα εικονίδια.) Προσέξτε να μην σπρώξετε από την πάνω άκρη της οθόνης, αλλιώς θα ξεκινήσετε το κέντρο ειδοποιήσεων.

Η Spotlight Search θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε ολόκληρο το iPad. Θα αναζητήσει ακόμη και έξω από το iPad σας, όπως δημοφιλείς ιστότοπους. Εάν πληκτρολογήσετε το όνομα μιας εφαρμογής που έχετε εγκαταστήσει στο iPad σας, θα εμφανίζεται ως ένα εικονίδιο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα χρειαστεί μόνο να πληκτρολογήσετε τα πρώτα γράμματα για να εμφανιστεί η ένδειξη "Top Hits". Και αν πληκτρολογήσετε το όνομα μιας εφαρμογής που δεν έχετε εγκαταστήσει στο iPad σας, θα λάβετε ένα αποτέλεσμα που σας επιτρέπει να προβάλετε αυτήν την εφαρμογή στο App Store.

Αλλά τι γίνεται με μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε όλη την ώρα όπως το Safari ή το Mail ή το Pandora Radio ; Θυμηθείτε πώς μετακινήσαμε εφαρμογές γύρω από την οθόνη; Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε εφαρμογές από την αποβάθρα στο κάτω μέρος της οθόνης και να μεταφέρετε νέες εφαρμογές στην αποβάθρα με παρόμοιο τρόπο. Στην πραγματικότητα, η αποβάθρα θα κρατήσει πραγματικά έξι εικονίδια, ώστε να μπορείτε να ρίξετε ένα χωρίς να αφαιρέσετε τυχόν που έρχονται στάνταρ στην αποβάθρα.

Η χρήση εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά στην αποβάθρα θα σας εμποδίσει να τα κυνηγήσετε, επειδή υπάρχουν οι εφαρμογές στην αποβάθρα, ανεξάρτητα από την σελίδα Αρχική οθόνη που βρίσκεται στο iPad σας αυτή τη στιγμή. Είναι λοιπόν καλή ιδέα να τοποθετήσετε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σας στην αποβάθρα.

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να ανοίξετε μια ειδική έκδοση της Spotlight Search, μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά όταν βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της αρχικής οθόνης. Αυτό θα ανοίξει μια έκδοση της Spotlight Search που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες επαφές σας, τις πρόσφατες εφαρμογές, τους γρήγορους συνδέσμους σε κοντινά καταστήματα και εστιατόρια και μια γρήγορη ματιά στα νέα.

05 του 08

Πώς να δημιουργήσετε φακέλους και να οργανώσετε τις εφαρμογές iPad

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα φάκελο με εικονίδια στην οθόνη iPad. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε την κατάσταση "μετακίνησης" αγγίζοντας μια εφαρμογή iPad και κρατώντας το δάχτυλό σας μέχρι να κουμπωθούν τα εικονίδια της εφαρμογής.

Αν θυμάστε από το σεμινάριο για τις κινούμενες εφαρμογές, μπορείτε να μετακινήσετε μια εφαρμογή γύρω από την οθόνη κρατώντας το δάχτυλό σας πατημένο προς τα κάτω στο εικονίδιο και μετακινώντας το δάχτυλο στην οθόνη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο πατώντας μια εφαρμογή πάνω από μια άλλη εφαρμογή. Παρατηρήστε ότι όταν μετακινείτε το εικονίδιο μιας εφαρμογής πάνω από μια άλλη εφαρμογή, αυτή η εφαρμογή επισημαίνεται με ένα τετράγωνο. Αυτό υποδηλώνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο ανυψώνοντας το δάχτυλό σας, ρίχνοντας έτσι το εικονίδιο πάνω του. Και μπορείτε να τοποθετήσετε άλλα εικονίδια στο φάκελο σύροντάς τα στο φάκελο και να τα ρίξετε σε αυτό.

Όταν δημιουργείτε ένα φάκελο, θα δείτε μια γραμμή τίτλου με το όνομα του φακέλου σε αυτό και όλα τα περιεχόμενα κάτω από αυτό. Αν θέλετε να μετονομάσετε το φάκελο, απλώς αγγίξτε την περιοχή τίτλου και πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης. (Το iPad θα προσπαθήσει να δώσει στο φάκελο ένα έξυπνο όνομα που βασίζεται στη λειτουργικότητα των εφαρμογών που έχετε συνδυάσει.)

Στο μέλλον, μπορείτε να πατήσετε απλώς το εικονίδιο του φακέλου για να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές. Όταν βρίσκεστε στο φάκελο και θέλετε να αποχωρήσετε από αυτό, απλά πατήστε το πλήκτρο home iPad. Το σπίτι χρησιμοποιείται για να βγείτε από οποιαδήποτε εργασία κάνετε στο iPad.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το iPad

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα φάκελο στην βάση οθόνης της Αρχικής οθόνης παρόμοια με την τοποθέτηση μιας εφαρμογής σε αυτήν. Αυτός είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σας χωρίς να καταφύγετε στο να ζητήσετε από το Siri να τις ανοίξει ή χρησιμοποιώντας Spotlight Search.

06 του 08

Πώς να βρείτε εφαρμογές iPad

Με πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το iPad και πολλές ακόμα συμβατές εφαρμογές iPhone , μπορείτε να φανταστείτε ότι η εύρεση μιας καλής εφαρμογής μπορεί μερικές φορές να είναι σαν την εύρεση μιας βελόνας σε ένα άχυρα. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε εφαρμογές ποιότητας είναι να χρησιμοποιήσετε το Google αντί να κάνετε απευθείας αναζήτηση στο App Store . Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια παζλ, κάνετε μια αναζήτηση στο Google για "καλύτερα παιχνίδια παζλ iPad" θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τη μετάβαση σε σελίδα μετά από σελίδα εφαρμογών στο App Store. Απλά πηγαίνετε στο Google και βάλτε το "καλύτερο iPad" ακολουθούμενο από τον τύπο της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να βρείτε. Αφού στοχεύσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορείτε να την αναζητήσετε στο App Store. (Και πολλές λίστες θα περιέχουν έναν σύνδεσμο απευθείας με την εφαρμογή στο App Store.)

Διαβάστε τώρα: Οι πρώτες εφαρμογές iPad που πρέπει να κατεβάσετε

Αλλά η Google δεν θα αποφέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, επομένως υπάρχουν μερικές άλλες συμβουλές για την εύρεση εξαιρετικών εφαρμογών:

  1. Προτεινόμενες εφαρμογές . Η πρώτη καρτέλα στη γραμμή εργαλείων που βρίσκεται στο κάτω μέρος του App Store είναι για τις εφαρμογές που εμφανίζονται ως χαρακτηριστικά. Η Apple έχει επιλέξει αυτές τις εφαρμογές ως τις καλύτερες του είδους τους, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι υψηλότερης ποιότητας. Εκτός από τις εμφανιζόμενες εφαρμογές, θα μπορείτε να δείτε τη νέα και αξιόλογη λίστα και τα αγαπημένα του προσωπικού της Apple.
  2. Κορυφαία γραφήματα . Ενώ η δημοτικότητα δεν σημαίνει πάντα την ποιότητα, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δούμε. Τα κορυφαία διαγράμματα χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες που μπορείτε να επιλέξετε από την επάνω δεξιά πλευρά του App Store. Μόλις επιλέξετε την κατηγορία, μπορείτε να εμφανίσετε περισσότερες από τις κορυφαίες εφαρμογές μετακινώντας το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της λίστας προς τα πάνω. Αυτή η χειρονομία χρησιμοποιείται συνήθως στο iPad για να μετακινηθείτε προς τα κάτω σε λίστες ή προς τα κάτω στη σελίδα ενός ιστότοπου.
  3. Ταξινόμηση κατά αξιολόγηση πελατών . Όπου και αν βρίσκεστε στο App Store, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε μια εφαρμογή πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία. Από προεπιλογή, τα αποτελέσματά σας θα ταξινομηθούν ως "πιο συναφή", τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά δεν λαμβάνει υπόψη την ποιότητα. Ένας καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές είναι να επιλέξετε να ταξινομήσετε σύμφωνα με τις βαθμολογίες που δίνουν οι πελάτες. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο "Κατά Σχετικότητα" στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας "Ανά Αξιολόγηση". Θυμηθείτε να δείτε τόσο τη βαθμολογία όσο και πόσες φορές βαθμολογήθηκε. Μια εφαρμογή 4 αστέρων που έχει βαθμολογηθεί 100 φορές είναι πολύ πιο αξιόπιστη από μια εφαρμογή 5 αστέρων που έχει βαθμολογηθεί μόνο 6 φορές.
  4. Διαβάστε τον οδηγό μας . Αν έχετε μόλις ξεκινήσει, έχω βάλει μαζί μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPad , η οποία περιλαμβάνει πολλές εφαρμογές iPad που πρέπει να έχουν. Μπορείτε επίσης να δείτε τον πλήρη οδηγό για τις καλύτερες εφαρμογές iPad .

07 του 08

Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές iPad

Μόλις βρείτε την εφαρμογή σας, θα πρέπει να την εγκαταστήσετε στο iPad σας. Αυτό απαιτεί μερικά βήματα και αποτελείται από το iPad τόσο τη λήψη όσο και την εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή. Όταν ολοκληρωθεί, το εικονίδιο της εφαρμογής θα εμφανιστεί προς το τέλος των άλλων εφαρμογών σας στην αρχική οθόνη του iPad. Ενώ η εφαρμογή εξακολουθεί να κάνει λήψη ή εγκατάσταση, το εικονίδιο θα απενεργοποιηθεί.

Για να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, αγγίξτε πρώτα το κουμπί τιμής, το οποίο βρίσκεται κοντά στο πάνω μέρος της οθόνης, στα δεξιά του εικονιδίου της εφαρμογής. Οι δωρεάν εφαρμογές θα διαβάζουν "GET" ή "ΔΩΡΕΑΝ" αντί να εμφανίζουν μια τιμή. Αφού αγγίξετε το κουμπί, το περίγραμμα θα γίνει πράσινο και θα διαβάσετε "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ή "ΑΓΟΡΑ". Αγγίξτε ξανά το κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μπορεί να σας ζητηθεί ο κωδικός σας Apple ID . Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν η εφαρμογή που κάνετε λήψη είναι δωρεάν. Από προεπιλογή, το iPad θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης εάν δεν έχετε κατεβάσει μια εφαρμογή μέσα στα τελευταία 15 λεπτά. Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα και να εισάγετε μόνο έναν κωδικό πρόσβασης, αλλά αν περιμένετε πολύ, θα χρειαστεί να εισέλθετε ξανά. Αυτή η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύσει σε περίπτωση που κάποιος παραλάβει το iPad σας και επιχειρήσει να κατεβάσει μια δέσμη εφαρμογών χωρίς την άδειά σας.

Θέλετε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη εφαρμογών; Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

08 από 08

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Τώρα που έχετε τα βασικά έξω από το δρόμο, μπορείτε να βουτήξετε δεξιά στο καλύτερο μέρος του iPad: χρησιμοποιώντας το! Και αν χρειάζεστε ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μέγιστο, διαβάστε για όλες τις χρήσεις για το iPad .

Ακόμη συγχέονται από μερικά από τα βασικά; Κάντε μια ξενάγηση στο iPad . Είστε έτοιμοι να το πάρετε ακόμα ένα βήμα; Μάθετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το iPad σας επιλέγοντας μια μοναδική εικόνα φόντου γι 'αυτό .

Θέλετε να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας; Θα μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε αυτόν τον οδηγό . Θέλετε να μάθετε τι να παρακολουθήσετε μόλις συνδεθείτε; Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές για την προβολή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών για το iPad. Μπορείτε ακόμα να μεταδώσετε ταινίες από το iTunes στον υπολογιστή σας στο iPad σας .

Τι συμβαίνει με τα παιχνίδια; Όχι μόνο υπάρχουν πολλά μεγάλα δωρεάν παιχνίδια για το iPad , αλλά έχουμε επίσης έναν οδηγό για τα καλύτερα iPad παιχνίδια .

Τα παιχνίδια δεν είναι το πράγμα σας; Μπορείτε να δείτε 25 εφαρμογές που πρέπει να έχετε (και δωρεάν!) Για λήψη ή απλά να δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες εφαρμογές.