Οι πρώτες 10 εφαρμογές για εγκατάσταση στο νέο σας iPad

Ενώ App Store της Apple είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους το iPad είναι τόσο δημοφιλές, μπορεί επίσης να είναι αρκετά εκφοβιστικό. Με τόσες πολλές μεγάλες εφαρμογές, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιες είναι οι πρώτες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στο νέο σας iPad. Αλλά μην ανησυχείτε, θα σας καθοδηγήσουμε σε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω που θα πρέπει να είναι μεταξύ του πρώτου καπέλου που εγκαθιστάτε στο νέο σας iPad.

Κροτάλισμα

CZQS2000 / STS / Stockbyte / Getty Images

Ποιος δεν αρέσει δωρεάν ταινίες; Και δεν μιλώ για παλιές ταινίες που έχουν πέσει στο δημόσιο τομέα ή για σκοτεινές κινήσεις "Β". Το Crackle ανήκει στην Sony Pictures Entertainment και ενώ η βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δεν θα ανταγωνιστεί το Netflix ή το Hulu Plus, διαθέτει ταινίες υψηλής ποιότητας όπως Talladega Nights , The International και παλαιότερα κλασικά όπως το So I Married a Ax Murderr και Stripes . Περισσότερες μεγάλες εφαρμογές για τους λάτρεις των ταινιών . Περισσότερο "

Πανδώρα

Η Πανδώρα θα σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε ακόμη και ένα ραδιόφωνο. Η ιδέα πίσω από την Πανδώρα ήταν να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων μουσικής που θα μπορούσε να συνδέσει τραγούδια και καλλιτέχνες με βάση την ομοιότητα της μουσικής. Αυτό αποδεικνύεται λίγο διαφορετικό από την απλή σύνδεση μεταξύ των καλλιτεχνών επειδή μοιράζονται ένα παρόμοιο ακροατήριο όπου η πραγματική μουσική που παράγεται μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική.

Τι είναι τόσο φοβερό για την Πανδώρα; Η δυνατότητα δημιουργίας δικού σας ραδιοφωνικού σταθμού . Μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε "The Beatles" για να πάρετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που διαθέτει και τραγούδια από τους Beatles και παρόμοια μουσική, ώστε να τελειώσετε να ακούτε τα Rolling Stones, τις πόρτες κλπ. Αλλά όπου γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον είναι όταν συνδυάζετε πολλούς καλλιτέχνες σε ένα μόνο σταθμό, όπως το σταθμό Beatles / Van Halen / Train / John Mayer. Περισσότερο "

Flipboard

Getty Images / John Lamb

Το Flipboard είναι εύκολα μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών στο iPad, καθιστώντας το ένα μη-brainer να είναι ένα από τα πρώτα apps για να κατεβάσετε. Αν αγαπάτε το Facebook και το Twitter , το Flipboard μπορεί να μετατρέψει τις ροές σας σε ένα διαδραστικό περιοδικό. Και ακόμα κι αν δεν είστε σε κοινωνικά μέσα, μπορείτε να εγγραφείτε σε διάφορες πηγές από την τεχνολογία στην πολιτική για να αθλήσετε και να βρείτε εύκολα το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το Διαδίκτυο. Περισσότεροι τρόποι για να αποκτήσετε τα νέα σας .

Facebook

Αυτός μπορεί να ακούγεται σαν ένα μη-brainer, αλλά μερικοί από εμάς είναι τόσο συνηθισμένοι να πηγαίνουμε κατευθείαν στην ιστοσελίδα του Facebook που θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη εφαρμογή εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το iPad στο λογαριασμό σας στο Facebook στις ρυθμίσεις του iPad , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Facebook απευθείας από την εφαρμογή Φωτογραφίες σας χωρίς να χρειαστεί ποτέ να ανοίξετε το Facebook. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Siri για να ενημερώσετε την κατάσταση του Facebook σας. Περισσότερο "

Dropbox

Όχι μόνο ζούμε σε έναν πολύ συνδεδεμένο κόσμο, αλλά και οι συσκευές μας ζουν και σε έναν πολύ συνδεδεμένο κόσμο. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα έγγραφά σας μεταξύ του φορητού σας υπολογιστή, του smartphone και του iPad σας, θα θέλετε να πάρετε το Dropbox. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί δίπλα στον ιστότοπο Dropbox για να σας παρέχει πρόσβαση σε σκληρό δίσκο Internet, επιτρέποντάς σας να τραβάτε εικόνες, αρχεία PDF και άλλα έγγραφα σε όλες τις συσκευές σας. Περισσότερο "

Ούρλιασμα

Η εφαρμογή Χάρτες που συνοδεύει το iPad μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για αναζήτηση σε κοντινά εστιατόρια και επιχειρήσεις, αλλά εάν θέλετε έναν πολύ καλό τρόπο να περιορίσετε την αναζήτησή σας και να διαβάσετε κριτικές που έχουν απομείνει από τους πελάτες, το Yelp είναι η εφαρμογή σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ένα σημείο τρύπα στο τοίχο που ίσως να έχετε χάσει διαφορετικά, ή να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να πάτε όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Περισσότερο "

IMDB

Ποιο ήταν το όνομα της ηθοποιού που έπαιξε στην Lucy; Ποια ταινία έκανε τον Matt Damon αστέρι; Πόσες ταινίες έχει ο Χάρισον Φορν;

Η βάση δεδομένων ταινιών Internet (IMDB) δεν είναι μόνο το εισιτήριό σας για τη νίκη Six Degrees του Kevin Bacon, αλλά θα απαντήσει και σε όλα αυτά τα ενοχλητικά μικρά ερωτήματα που σφάλλουν όταν βλέπετε ένα γνωστό πρόσωπο σε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή και δεν μπορείτε τοποθέτησε το. Περισσότερο "

Netflix, Hulu Plus, Amazon Prime ...

Μιλώντας για ταινίες, οι περισσότεροι από εμάς εγγράφονται σε μία ή περισσότερες υπηρεσίες ροής αυτές τις μέρες. Το Crackle είναι καλό και διασκεδαστικό για δωρεάν ταινίες, αλλά πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή συνεχούς ροής για κάθε μία από τις συνδρομές σας.

Ένα δροσερό πλεονέκτημα του iPad είναι η δυνατότητα αναζήτησης μέσα από τις εφαρμογές μέσω της λειτουργίας Spotlight Search . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή και να δείτε αποτελέσματα από το Netflix του Hulu Plus, έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να κυνηγούν μέσω κάθε υπηρεσίας ροής για να μάθετε ποια (αν υπάρχει) ροές μιας συγκεκριμένης επίδειξης. Μπορείτε να πατήσετε ακόμη και τη σύνδεση στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα ανοίξει την εφαρμογή συνεχούς ροής σε εκείνη την ταινία ή την εκπομπή. Περισσότερο "

Scanner Pro

Μία από τις λίγες εφαρμογές που καταβάλλονται στη λίστα, το Scanner Pro κάνει την περικοπή για έναν απλό λόγο: είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όποιον δεν διαθέτει σαρωτή. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν έχετε ένα σαρωτή, αυτή η εφαρμογή θα σας κάνει να σκεφτείτε για να το θέσετε σε πώληση γκαράζ.

Η ιδέα είναι απλή. Εκκινήστε την εφαρμογή, ευθυγραμμίστε το έγγραφο στην κάμερα και η εφαρμογή θα εστιάσει αυτόματα και θα τραβήξει στιγμιαία τη λήψη. Θα κόψει ακόμη και την εικόνα, έτσι ώστε να μοιάζει ακριβώς όπως το έγγραφο πέρασε από έναν πραγματικό σαρωτή. Μπορείτε να στείλετε το προκύπτον αρχείο PDF ως συνημμένο, να το αποθηκεύσετε σε μια υπηρεσία cloud όπως το Dropbox ή απλά να το κρατήσετε για μελλοντική χρήση. Περισσότερο "

Δωρεάν Εφαρμογές της Apple

Ας μην ξεχνάμε το πλήθος εφαρμογών που δίνει η Apple δωρεάν. Ανάλογα με το μοντέλο και τις δυνατότητες αποθήκευσης, μπορεί να έχετε μερικά από αυτά ήδη εγκατεστημένα στο iPad σας. Αλλά αν όχι, ίσως θέλετε να κατεβάσετε τη σουίτα εφαρμογών γραφείου (Pages, Numbers και Keynote) του iWork μαζί με το Garage Band, ένα studio εικονικής μουσικής και το iMovie, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε βίντεο και να δημιουργήσετε τις δικές σας ταινίες. Περισσότερο "