Το σωστό iPad για τον προϋπολογισμό σας

Τώρα που το iPad έρχεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ένα ολοκαίνουργιο iPad μπορεί να κοστίσει μόλις $ 269 σε όλη τη διαδρομή μέχρι και τα $ 1.079 για το επιβλητικό iPad Pro 12.9 ιντσών. Αυτό βάζει ένα iPad σε μια καλή τιμή για σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό, και όταν εξετάζετε επιλογές εκτός από την αγορά ενός ολοκαίνουριου iPad, η τιμή μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερη.

Η πρώτη ερώτηση για να αναρωτηθείτε είναι πόσο θέλετε να περάσετε σε ένα iPad. Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο ξοδεύετε, τόσο καλύτερα θα πάρετε το iPad και όσο περισσότερο θα διαρκέσει.

Αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να αποκτήσετε το σωστό iPad για τα χρήματά σας, γι 'αυτό θα ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές.

Το iPad Pro 12,9 ιντσών

Η Apple εισήγαγε ένα iPad με εκπληκτική οθόνη 12,9 ιντσών για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δισκίων και των φορητών υπολογιστών. Και το iPad Pro είναι σίγουρα ένα tablet με την ισχύ επεξεργασίας ενός υπολογιστή. Το νέο τσιπ A9X είναι τόσο ισχυρό όσο ένας φορητός υπολογιστής μεσαίας κατηγορίας και με 4 GB μνήμης RAM για εφαρμογές που συνοδεύουν την τεράστια οθόνη, είναι ένα θησαυρό πολλαπλών χρήσεων. Αλλά δεν νομίζω ότι το Pro είναι όλα τα πράγματα. Είναι επίσης ένα μεγάλο οικογενειακό iPad, με μια οθόνη που δεν θα σας έχει χάσει την τηλεόρασή σας HD όταν ρέει σε αυτό και την δύναμη να αντικαταστήσει το laptop σας. Το iPad Pro ξεκινά από $ 799 και μπορεί να φτάσει μέχρι τα $ 1.129 για το μοντέλο 256 GB με συνδεσιμότητα δεδομένων.

Το iPad Pro 9,7 ιντσών

Ακριβώς τόσο ισχυρός όσο ο 12,9 ιντσών Pro με μερικά χαρακτηριστικά που το ξεπερνούν, το iPad Pro 9,7 ιντσών είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα iPad Pro-level, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν όσο ένα φορητό υπολογιστή υψηλότερου επιπέδου.

Το πιο πρόσφατο iPad στη σύνθεση της Apple διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 12 megapixel, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας και έχει μια οθόνη που μπορεί να εμφανίσει μια ευρύτερη ποικιλία χρωμάτων από οποιοδήποτε άλλο iPad. Πρέπει να ξοδέψετε $ 599 σε ένα iPad; Το iPad Pro 9,7 ιντσών είναι στην πραγματικότητα η ίδια τιμή με το αρχικό iPad όταν λαμβάνετε υπόψη την αποθήκευση των 32 GB και όταν θεωρείτε ότι έχει τη δύναμη του Pro Pro 12,9 ιντσών, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Το iPad Air 2

Το iPad Air 2 είναι τώρα πάνω από δύο χρονών, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα αξιόλογο iPad με μειωμένη τιμή. Το Air 2 υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες Pro-level, όπως multitasking με διαχωρισμό οθόνης και τη δυνατότητα να διαχωρίσετε το πρόγραμμα περιήγησης του Safari σε δύο παράθυρα. Και ενώ η επίσημη τιμή από την Apple διαβάζει $ 399, που είναι μια έκπτωση 200 $ από την Pro 9,7 ιντσών Pro, μερικοί λιανοπωλητές την προεξοφλεί ακόμα περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να ελέγξετε τη Best Buy, τη Frys και άλλους λιανοπωλητές για την καλύτερη τιμή.

Το iPad Mini 4

Το iPad Mini 4 είναι ουσιαστικά ένα iPad Air 2, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που πήγε γι 'αυτό όταν έκανε το ντεμπούτο του. Αλλά όταν η Air 2 έπεσε στην τιμή, το Mini 4 δεν το έριξε, οπότε έχετε την επιλογή ανάμεσα σε ένα iPad Mini 4 με 7,9 ιντσών και ένα ελαφρύτερα 9,7 ιντσών iPad Air 2 για τα ίδια $ 399. Αν δεν θέλετε πραγματικά, θέλετε πραγματικά το μικρότερο iPad ή βρείτε ένα σε μια καλή έκπτωση σε ένα κατάστημα, πηγαίνετε με το Air 2.

Shop Around για την καλύτερη προσφορά

Οι τιμές λιανικής που αναφέρονται εδώ βασίζονται στην αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Αλλά ακριβώς όπως κάθε προϊόν, μπορεί να είναι καλύτερο να ψωνίσετε για μια καλή συμφωνία. Οι έμποροι λιανικής πώλησης θέτουν συχνά το iPad προς πώληση καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών. Αυτό καθιστά άξια να ελέγξει τους λιανοπωλητές όπως Amazon, Best Buy, και Frys.

Σε περίπτωση που αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο iPad;

Μπορεί να είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα παλαιότερο μοντέλο που χρησιμοποιείται iPad, αλλά μερικές φορές, το βραχυπρόθεσμο κόστος εξοικονόμησης yo περισσότερο όταν βρείτε τον εαυτό σας χρειάζεται να αναβαθμίσετε το tablet μετά από λίγα μόνο χρόνια. Αυτό το πρωτοποριακό iPad Mini 2 είναι πάνω από τέσσερις φορές ταχύτερο από το iPad 2 ή το αρχικό iPad Mini και έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ακόμα κι αν μπορείτε να πάρετε ένα iPad 2 για μόνο $ 170, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο.

Ανακατασκευασμένα iPads μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές

Αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, τα ανακατασκευασμένα iPads της Apple έχουν την ίδια εγγύηση 1 έτους με τα νέα iPads. Ένα ανακαινισμένο iPad Mini 2 είναι αυτή τη στιγμή για μόλις $ 229, που είναι μια εξοικονόμηση $ 40 από την τιμή για μια νέα μονάδα.

Πώς να αγοράσετε ένα φτηνό iPad .

Πόσο κοστίζει ένα iPad;

Μοντέλο Αποθήκευση Wi-Fi Wi-Fi + 4G
12,9 ιντσών iPad Pro 32 GB-128 GB $ 799- $ 999 $ 1.029 - $ 1129 (μόνο 128 GB ή 256 GB)
9,7 ιντσών iPad Pro 32 GB-256 GB $ 599- $ 799 $ 729- $ 929
iPad Air 2 32 GB-128 GB $ 399- $ 499 $ 529 - $ 629
iPad Mini 4 32 GB-128 GB $ 399- $ 499 $ 529 - $ 629
iPad Mini 2 32 GB GB $ 269 $ 399

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.