Πώς να ελέγξετε την έκδοση του iOS

Η Apple κυκλοφορεί μια σημαντική ενημέρωση στο λειτουργικό σύστημα του iPad κάθε χρόνο. Το i OS έχει εξελιχθεί αρκετά λίγο από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά και εκτός από την απόκτηση σημαντικών χαρακτηριστικών όπως το Virtual TouchPad ή το multitasking με split screen κάθε χρόνο, η Apple κυκλοφορεί περιοδικές μικρές ενημερώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτές οι ενημερώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις απόδοσης ή ακόμα και νέες λειτουργίες. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση iOS:

  1. Αρχικά, θα πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του iPad. Αυτή είναι η εφαρμογή ρυθμίσεων που μοιάζει με εργαλεία που εκτελούνται. ( Μάθετε πώς μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις ... )
  2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού μέχρι να εντοπίσετε το στοιχείο Γενικά. Αγγίζοντας αυτήν την καταχώρηση, θα ανοίξουν οι Γενικές ρυθμίσεις για το iPad στο παράθυρο της δεξιάς πλευράς.
  3. Η δεύτερη επιλογή από την κορυφή στις Γενικές ρυθμίσεις ονομάζεται "Ενημέρωση λογισμικού". Πατήστε αυτήν την καταχώρηση για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.
  4. Αφού πατήσετε την Ενημέρωση λογισμικού, το iPad θα μετακινηθεί σε μια οθόνη που εμφανίζει την έκδοση του iOS που εκτελείται στο iPad. Εάν βρίσκεστε στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα διαβάσει: "Το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο." Αυτή η σελίδα θα σας δώσει επίσης τον τρέχοντα αριθμό έκδοσης που έχει εγκαταστήσει το iPad σας.
  5. Εάν δεν διαθέτετε την τελευταία έκδοση, ενδέχεται να δείτε πληροφορίες σχετικά με τη λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του iOS. Αυτή είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση και εάν το iPad σας είναι κάτω από το 50% της μπαταρίας, φροντίστε να το συνδέσετε πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Γιατί είναι σημαντικό να ενημερώσετε τη νέα έκδοση του iOS;

Είναι πάντα πολύ σημαντικό να ενημερώνετε το iPad σας. Εκτός από τα σκουλήκια και τις επιδόσεις συντονισμού, οι ενημερώσεις iOS περιλαμβάνουν διορθώσεις ασφαλείας. Είναι πολύ δύσκολο για το κακόβουλο λογισμικό να βρει το δρόμο του στο iPad σας εκτός αν το jailbreak , αλλά υπάρχουν και άλλα τρωτά σημεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χάκερ για να πάρουν τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο iPad σας.

Οι τακτικές ενημερώσεις iOS περιλαμβάνουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για να βοηθήσουν να διορθωθούν αυτές οι τρύπες, καθώς και οι κανονικές διορθώσεις και συντονισμοί σφαλμάτων. Δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε για το αν το iPad σας παραμένει κυρίως στο σπίτι, αλλά εάν είστε τακτικός στο καφενείο ή το παίρνετε μαζί σας στις διακοπές σας, είναι καλή ιδέα να το κρατάτε ενημερωμένο για εκείνους τους χρόνους.

Οι ιδιοκτήτες του αρχικού iPad δεν θα μπορούν να κάνουν λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης

Το αρχικό iPad δεν διαθέτει τη δύναμη επεξεργασίας ή τη μνήμη που απαιτείται για την εκτέλεση των τελευταίων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, το tablet σας δεν είναι καθόλου άχρηστο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που το αρχικό iPad εξακολουθεί να είναι καλό ακόμα κι αν δεν μπορεί να λάβει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.