Τι μπορεί να κάνει το Σπίτι της Google

Το ηχείο σας είναι πιο έξυπνο από ό, τι νομίζετε

Η Amazon μπορεί να έχει το επάνω χέρι για την ώρα στην έξυπνη εγχώρια αγορά, αλλά η Google δεν υστερεί πολύ. Με έξυπνο ηχείο με φωνητικό χειρισμό, που διαθέτει ένα μικρόφωνο, έναν οδηγό 2 ιντσών, διπλά παθητικά καλοριφέρ και συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11ac, το νέο Google Home είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Στο κέντρο αυτής της εκπληκτικής προσφοράς έξυπνων κατοικιών βρίσκεται ο Βοηθός Google, ένας τεχνητά έξυπνος βοηθός φωνής, ο οποίος δεν είναι μόνο μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον ακάθαρτο προκάτοχό του, αλλά και αρκετά ισχυρός ώστε να σταθεί σταθερά από μόνη της. Για να σας δώσουμε μια ματιά στο πόσο ισχυρό είναι αυτό το έξυπνο ομιλητή που βασίζεται στο AI, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με μερικά από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα σπίτι της Google για εσάς.

Βοηθητικά προγράμματα

Δοκιμάστε τη νοημοσύνη του προσωπικού σας βοηθού θέτοντας ερωτήσεις και εκτελώντας καθήκοντα που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Απλώς πείτε " OK Google " ή " Hey Google " για να ενεργοποιήσετε τον βοηθό φωνής σας, στη συνέχεια, πείτε τις παρακάτω εντολές έξω δυνατά για να πάρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε:

Μουσική και μέσα ενημέρωσης

Τι είναι ένα έξυπνο ομιλητή που δεν μπορεί να παίξει ακόμη και καλό ήχο; Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο χρήσιμες εντολές που θα σας βοηθήσουν να αναπαράγετε περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το Google Home:

Gadgets και Συσκευές

Περισσότερο από οτιδήποτε, το Σπίτι της Google λειτουργεί ως ο τελικός έξυπνος κόμβος που σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε αντικείμενο στο έξυπνο σπίτι σας με τίποτα περισσότερο από τη φωνή σας. Για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η εν λόγω συσκευή είναι ήδη συνδεδεμένη στο οικείο σας δίκτυο χρησιμοποιώντας το Google Home. Για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό. Μόλις οι έξυπνες οικιακές συσκευές σας λειτουργούν, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εντολές για να τις ελέγξετε με τη φωνή σας:

Στο ένα έτος που ήταν γύρω, το Google Home έχει αυξηθεί για να φιλοξενήσει μια αυξανόμενη λίστα συμβατών έξυπνων οικιακών συσκευών. Είναι αδύνατο να τα καταγράψουμε εδώ. Ακολουθεί μια πλήρη λίστα με όλες τις διαφορετικές έξυπνες οικιακές συσκευές που υποστηρίζονται από το Google Home and Assistant.

Διάφορα

Το Google Home σας επιτρέπει επίσης να κάνετε πολλά τυχαία πράγματα που χρησιμεύουν ως δοκιμασία για το πόσο έξυπνα είναι τα συστήματά του. Ακολουθούν ορισμένα δύσκολα πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε από την Google να σας κάνει: