Πραγματικά Cool ιστοσελίδες να έχουν πάντα σελιδοδείκτη

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι διασκεδαστικές, ενημερωτικές και απλά χρήσιμες!

Έχετε λοιπόν μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντήσει η Google , ένα ενδιαφέρον που σας αφήνει να ξεχωρίσετε από πού να μάθετε περισσότερα ή να απολαύσετε κάποια καλή παλιομοδίτικη ψυχαγωγία . Το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός ψηφιακού χρυσού, αλλά γνωρίζοντας αυτό δεν σας κάνει καλό, αν δεν ξέρετε τι κρύβεται εκεί.

Ιδού, 10 ιστότοποι που μπορεί να είναι ακριβώς σύμφωνα με αυτό που ψάχνατε. Και αν όχι, καλά, τουλάχιστον θα τα έχετε ( σελιδοδείκτες ελπίζω) για μελλοντική αναφορά!

01 από 10

Lifehacker

mama_mia / Shutterstock.com

Ένα υπέροχο blog για όποιον θέλει να εξορθολογίσει τη ζωή τους, το Lifehacker παρέχει κόλπα και συμβουλές για να γίνουν τα πράγματα. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για να βοηθήσετε με τη διαχείριση του χρόνου είτε μια συντόμευση για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας, το Lifehacker είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα. Περισσότερο "

02 από 10

Reddit

Φωτογραφία που έγινε με το Canva.com

Το Reddit είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων. Απλώς εγγραφείτε σε θέματα που βασίζονται σε θέματα ενδιαφέροντος (ή ακόμα και στη γεωγραφική σας θέση), για να δείτε τα καλύτερα θέματα που υποβάλλονται από τους χρήστες να φτάνουν στην κορυφή. Μπορείτε να συμβάλλετε με συνδέσμους στην κοινότητα, καθώς και να επιλέξετε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις εάν θέλετε. Περισσότερο "

03 από 10

SoundCloud

Φωτογραφία που έγινε με το Canva.com

Αν ψάχνετε για κάποια δωρεάν μουσική για ροή ενώ κάνετε ό, τι χρειάζεται να κάνετε, υπάρχει SoundCloud . Πρόκειται για ένα δίκτυο κοινωνικής μουσικής όπου καλλιτέχνες και παραγωγοί όλων των ειδών (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) φορτώνουν τις μουσικές δημιουργίες τους για να ακούσουν δωρεάν όλους. Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής, συντονίστε τους σταθμούς και ακολουθήστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Περισσότερο "

04 από 10

Κυνήγι προϊόντων

Φωτογραφία © RobinOlimb / Getty Images

Θέλετε να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε για τα καλύτερα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ξεκινούν; Το κυνήγι προϊόντων είναι σαν το Reddit για επιχειρηματίες και δημιουργικούς ανθρώπους που θέλουν να προωθήσουν τα νέα προϊόντα / υπηρεσίες τεχνολογίας, βιβλία, παιχνίδια ή podcasts. Όπως και η Reddit, μπορείτε να συμμετέχετε και στις ψηφοφορίες και στις συζητήσεις. Περισσότερο "

05 από 10

Vimeo

Φωτογραφία © exdez / Getty Images

Έτσι, όλοι γνωρίζουν ότι το YouTube είναι ο βασιλιάς του διαδικτυακού βίντεο , αλλά το Vimeo κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των θεατών - ειδικά για τις όμορφες ταινίες πλήρους μήκους, τα κινούμενα σορτς, τα καταπληκτικά ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Το Vimeo είναι όπου ο κινηματογράφος έρχεται πραγματικά στη ζωή. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι που θα σας απομακρύνει, αρχίστε να χρησιμοποιείτε το Vimeo. Περισσότερο "

06 από 10

Quora

Φωτογραφία © mattjeacock / Getty Images

Το Yahoo Answers είναι ο γενικός δικτυακός τόπος για να συγκεντρώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις , αλλά δεν είναι πάντα τρομερά χρήσιμο, ενημερωτικό ή ακόμα και σωστό. Η Quora, από την άλλη πλευρά, έχει μια πολύ υψηλότερη ποιότητα της κοινότητας των μελών με γνώση και τεχνογνωσία σε κάθε θέμα κάτω από τον ήλιο. Αναζητήστε ερωτήσεις, δημιουργήστε το δικό σας ή δώστε τις απαντήσεις σας σε άλλους. Περισσότερο "

07 από 10

Σάπιες ντομάτες

Φωτογραφία © doodlemachine / Getty Images

Rotten Tomatoes είναι το μέρος για να πάτε για όλα τα βίντεο και την τηλεόραση . Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να μετρήσετε αν κάτι αξίζει να παρακολουθείτε, χάρη στις κριτικές που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ρυμουλκούμενα, να δείτε τι είναι καυτό τώρα, να καλύψετε τις ταινίες / τηλεοπτικές ειδήσεις και πολλά άλλα. Είναι βασικά ένα όνειρο πατάτας καναπέ πραγματικότητα. Περισσότερο "

08 από 10

IFTTT

Φωτογραφία © DrAfter123 / Getty Images

Το IFTTT (εάν αυτό είναι εκείνο που) είναι ένα εργαλείο ιστού που σας επιτρέπει να συνδέσετε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε όταν δημιουργείτε χειροκίνητα μια ενέργεια σε μία εφαρμογή / υπηρεσία, δημιουργεί αυτόματα μια ενέργεια σε μια αντίστοιχη εφαρμογή / υπηρεσία που εσείς στήνω. Βασικά σας βοηθάει να περιορίσετε τα χειροκίνητα καθήκοντα αυτοματοποιώντας τα. Πολύ χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε πολλά ηλεκτρονικά εργαλεία. Περισσότερο "

09 από 10

Μεσαίο

Φωτογραφία © DrAfter123 / Getty Images

Το Medium είναι ένας δικτυακός τόπος blogging / publishing όπου πολλοί ταλαντούχοι συγγραφείς πηγαίνουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να εκπαιδεύσουν άλλους που θέλουν να διαβάσουν τα πράγματα τους. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα από τα κομμάτια γνώμης και τα ατυχήματα προσωπικής ανάπτυξης, στις συμβουλές μάρκετινγκ και τις συμβουλές για την υγεία. Αν σας αρέσει να διαβάζετε πολύ σπουδαία πράγματα, μεταβείτε στο Medium και ξεκινήστε να περιηγείστε στα ενδιαφέροντά σας. Περισσότερο "

10 από 10

IMDb

Φωτογραφία © LPETTET / Getty Images

Εδώ είναι ένα άλλο για την ταινία και TV αγάπη πατάτες καναπέ. Ή τουλάχιστον για όσους δεν μπορούν ποτέ να θυμούνται τα ονόματα των ηθοποιών. Παρόμοια με τις Rotten Tomatoes, το IMDb είναι μια δημοφιλής πηγή για ψυχαγωγικά νέα και πληροφορίες. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της κατοχής αυτής της τοποθεσίας σελιδοδεικτών είναι η πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο των celeb. Αυτό είναι όπου μπορείτε να πάτε για να μάθετε περισσότερα για μια συγκεκριμένη διασημότητα.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau Περισσότερα »