10 Φαντάσματα ψυχαγωγίας που είναι τεράστια στο Tumblr

Ελέγξτε αυτά τα ακμάζοντα φαντώματα που οδηγούνται από την κοινότητα Tumblr

Ενώ το Twitter μπορεί να είναι το μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε άμεσα όλους τους αγαπημένους σας τραγουδιστές, συγκροτήματα, ηθοποιούς, συγγραφείς, διασημότητες και ήρωες υψηλού προφίλ, το Tumblr συχνά χρησιμεύει ως το απόλυτο σημείο για να επικοινωνήσετε με άλλους οπαδούς ενός συγκεκριμένου θέματος και αλληλεπιδρούν με την κοινότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους έφηβους και τους νέους ενήλικες με έντονα ενδιαφέροντα στην ποπ κουλτούρα.

Ονομάζουμε αυτό το Tumblr fandom - ένα μοναδικό κομμάτι της κουλτούρας του Tumblr, το οποίο βλέπει να συγκεντρώνονται κυρίως νέοι άνθρωποι, σχηματίζοντας μικρά υποσύνολα κοινών με ανεμιστήρα για να απολαύσουν το δημιουργικό fan arts, gifs, photosets, fan fiction και συζητήσεις. δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία ή μπάντα / καλλιτέχνη ή κάτι άλλο. Τα μέλη αυτών των φάντασμα μπορούν συχνά να βρεθούν αρκετά εύκολα μόνο με την αναζήτηση μέσω Tumblr ετικέτες για μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση.

Μπορείτε να δείτε την ακόλουθη λίστα με το πιο περίφημο Tumblr fandom . Υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω, αλλά αυτά είναι αυτά που είναι πολύ καλά δημοφιλή αυτή τη στιγμή.

01 από 10

Ο γιατρός ποιος φαντάζεται

Φωτογραφία © Getty Images

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το απόλυτο Tumblr fandom; Πρέπει να είναι όλα τα πράγματα Doctor Who. Ξέρετε, αυτή η επιστημονική σειρά του BBC που τεκμηριώνει τις περιπέτειες ενός Λόρδου Χρόνου που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο σε αυτό που ονομάζεται TARDIS του. Αναζητήστε μέσω του Doctor Who tag και των σχετικών ετικετών του για μια χιονοστιβάδα fan-made gifs, προσωπικές απόψεις για την παράσταση ή το fandom, ανέκδοτα, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο. Περισσότερο "

02 από 10

Sherlock Fandom

Φωτογραφία © Getty Images

Ο Sherlock είναι μια άλλη βρετανική τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch ως Sherlock Holmes - τον άνθρωπο που είναι απόλυτα ερωτευμένος με αυτό το Tumblr fandom. Το fandom είναι απόλυτα εμμονή με Cumberbatch, και περνώντας από την ετικέτα Sherlock θα εξαπολύσει ένα κύμα εικόνων ή gifs γεμάτες από αυτόν. Πρόκειται για μια εξωφρενικά ενεργή φαντασία και όλοι αυτοί οι fangirls Sherlock Tumblr σίγουρα δεν φοβούνται να παραδεχτούν πόσο αγαπούν τους χαρακτήρες. Περισσότερο "

03 από 10

Χάρι Πότερ Φάντομ

Φωτογραφία © Getty Images

Τα βιβλία και οι ταινίες του Χάρι Πότερ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό, αλλά το φάντασμα του Harry Potter Tumblr εξακολουθεί να ακμάζει περισσότερο από ποτέ. Είναι μόνο μία από αυτές τις μεγάλες και μαγικές ιστορίες που είναι απολύτως αξέχαστες. Πολλοί από τους χαρακτήρες έχουν μια ιδιαίτερη (και συχνά χιουμοριστική) θέση στις καρδιές μας, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα κάποιου χαρακτήρα στις ετικέτες για να βρείτε εμπνευσμένες φωτογραφίες του trio Harry / Ron / Hermione, ξεκαρδιστικές gifs του καθηγητή Snape ή εξίσου αστείες του Λόρδου Voldemort. Περισσότερο "

04 από 10

Το Περίπατο Νεκροί

Φωτογραφία © Jay P. Morgan / Getty Images

Όπως και ο Doctor Who και ο Sherlock, το The Walking Dead είναι ένα άλλο fandom που βασίζεται σε μια δημοφιλή τηλεοπτική δραματική σειρά, αυτή τη φορά για τα ζόμπι. Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το show είναι επίσης συνήθως σε συναυλίες τρόμου / δράματος όπως το True Blood, το Dexter, το Breaking Bad, το Παιχνίδι των Θρόνων, οι Υιοί της Αναρχίας και άλλοι. Αυτά έχουν επίσης αρκετά αξιόπιστα fandoms στο Tumblr, πολλά από τα οποία τείνουν να αλληλεπικαλύπτονται λόγω των παρόμοιων θεμάτων τους και του κοινού ενδιαφέροντος στην κοινότητα Tumblr. Περισσότερο "

05 από 10

Homestuck Fandom

Φωτογραφία © Getty Images

Το Homestuck είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές μέρος της συλλογής webcomics της MS Paint Adventures. Αν δεν είστε πολύ ενεργός στην κοινότητα Tumblr (ή ακόμα και στην Reddit, η οποία έχει ένα δημοφιλές fredom subreddit της δικής της) και ακολουθήστε πολλά blogs με ενημερωμένο περιεχόμενο από teens και 20-somethings, πιθανότατα δεν έχετε καν ποτέ ακούσει Homestuck. Η ετικέτα Homestuck Tumblr κυριαρχείται κυρίως από φωτογραφίες cosplay και ανεπτυγμένη τέχνη. Περισσότερο "

06 από 10

Περιπέτεια Χρόνια Fandom

Φωτογραφία © Cartoon Network

Το Adventure Time είναι μια κινούμενη τηλεοπτική σειρά στο Cartoon Network με πρωταγωνιστή ένα έφηβο που ονομάζεται Finn και ο σκύλος του Jake έχει πολλές τρελές περιπέτειες - συνοδεύεται από πολλούς άλλους πολύχρωμους, ιδιότροπους χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο και στη δημοτικότητα της επίδειξης. Είναι πραγματικά ένα από αυτά τα περίεργα κινούμενα σχέδια που εξακολουθούν να απευθύνονται στη γενιά των νέων ενηλίκων και όχι αποκλειστικά σε μικρά παιδιά. Περισσότερο "

07 από 10

Υπερφυσικό Φάντασμα

Φωτογραφία © Getty Images για PCA

Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές Tumblr, είμαι έτσι; Πολλά παράξενα, ανόητα και εσωστρεφόμενα παιδιά παραμονεύουν τα εικονικά τοιχώματα του Tumblr, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσες πολλές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εμφανίσεις με Time Lords, ντετέκτιβ, ζόμπι, βαμπίρ, μάγους και άλλους μαγικούς χαρακτήρες. Το Supernatural είναι μια ακόμα σειρά δραματικών ταινιών που καταγράφει την αναζήτηση δύο αδελφών για να κυνηγήσουν όλα τα μυθικά πλάσματα, τους δαίμονες και τα φαντάσματα. Και όπως ο Benedict Cumberbatch, οι Tumblr fangirls είναι πολύ πρόθυμοι να κάνουν γνωστό ότι αγαπούν πολύ τον Jared Padalecki επίσης. Περισσότερο "

08 από 10

Marvel Comics Fandom

Φωτογραφία © Getty Images

Τα Marvel Comics υπήρχαν πολύ πριν από την αυγή της εποχής του Διαδικτύου, αλλά ακόμα και σήμερα οι οπαδοί της είναι τόσο δραστήριοι όσο ποτέ. Η βιομηχανία ταινιών μπορεί να συνέβαλε σε αυτό, λίγο. Το φάντασμα μπορεί να χωριστεί σε μικρότερα σύνολα κοινών fandom που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα θέματα Marvel, όπως οι εκδηκητές, ο Thor, ο Iron Man, ο Captain America, ο Spiderman, η Deadpool και όλα τα άλλα μεγάλα υπερήρωα ή κακοποιούς. Περισσότερο "

09 από 10

Anime Fandom

Φωτογραφία © Steve & Ghy Sampson / Getty Images

Το δημοφιλές ιαπωνικό εικονογραφημένο στυλ που ονομάζεται anime είναι μια άλλη μορφή τέχνης που υπήρχε από τότε που είχαμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ο Tumblr έχει γίνει ένα κοινό μέρος για να μοιραστείτε φωτογραφίες από αγαπημένα anime shows ή comics και φυσικά να επιδείξετε σχέδια ή κινουμένων σχεδίων στον υπολογιστή των χαρακτήρων anime. Δίκαιη προειδοποίηση προτού αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε τυχόν ετικέτες Tumblr που σχετίζονται με anime ή manga: σχεδόν σίγουρα θα σκοντάψετε κάποιο περιεχόμενο NSFW . Έτσι, αν έχετε ενδιαφέρον για anime που θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω, καλύτερα να είστε βέβαιος να μετακινηθείτε στις ετικέτες Tumblr fandom σε ασφαλές μέρος. Περισσότερο "

10 από 10

Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Jennifer Lawrence Fandom

Φωτογραφία © Getty Images

Τέλος, εδώ είναι ένα ειδικό που αποθηκεύτηκε για τελευταία. Ένα από τα μεγαλύτερα διασημότητες εκτός από τον Benedict Cumberbatch στο Tumblr πρέπει να είναι η Jennifer Lawrence, μια νέα ηθοποιός που κατέλαβε τις καρδιές των νέων χρηστών Tumblr, αφού πρωταγωνίστησε στο The Hunger Games. Ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο η Tumblr την αρέσει τόσο πολύ είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να την αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της απίστευτης αίσθησης του χιούμορ και της αδέξιος γοητείας κατά τη διάρκεια γεγονότων διασημοτήτων ή συνεντεύξεων. Έχει ουσιαστικά το δικό της ανεμιστήρα-οδηγημένο τμήμα της Tumblr όλα στον εαυτό της. Περισσότερο "