Πού να βρείτε Αστεία GIFs Online

Ξεκινήστε με αυτές τις τοποθεσίες για τις πιο ευχάριστες κινούμενες εικόνες GIF

Τα αστεία GIF μπορούν να φέρουν τα σχόλιά σας στο Facebook, Twitter tweets, blog posts Tumblr και ακόμη και τις υπογραφές σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη ζωή, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε και πώς να βρείτε τα καλύτερα.

Τα απόλυτα πιο αστεία GIF μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν, έτσι είναι εδώ μερικές συμβουλές για το πού μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε.

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό με τον Giphy

Ο Giphy είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ιστού για κινούμενα GIF. Εκτός από το γεγονός ότι έχει σχεδόν κάθε GIF κάτω από τον ήλιο, καθιστά ευκολότερη την ανακάλυψη νέων GIFs από ποτέ.

Κοιτάξτε τι τρέχει στην πρώτη σελίδα, περιηγηθείτε στις κατηγορίες στην κορυφή, αναζητήστε μια συγκεκριμένη λέξη / φράση ή και κάντε κλικ σε ένα συγκεκριμένο GIF για να δείτε τα σχετικά GIF κάτω από αυτό. Αν εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Giphy, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε όλα τα αγαπημένα σας GIF κάνοντας κλικ στο κουμπί καρδιάς και στη συνέχεια να τα έχετε πρόσβαση αργότερα από την ενότητα Αγαπημένα .

Αναζήτηση εικόνων Google για GIF

Γνωρίζατε ότι η Αναζήτηση εικόνων Google σάς επιτρέπει να φιλτράρετε εικόνες που είναι μόνο GIF; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών ή φράσεων στο Google.com, κάντε κλικ στην επιλογή Εικόνες στην κορυφή και στη συνέχεια στην ενότητα Εργαλεία , επιλέξτε Tyoe και Animated από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στη συνέχεια, η Google θα σας εμφανίσει όλες τις εικόνες που σχετίζονται με την αναζήτησή σας, οι οποίες είναι animated GIF. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να το αναπτύξετε και να το δείτε κινούμενο ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Αναζήτηση ετικέτας "GIF" του Tumblr

Το Tumblr είναι το απόλυτο κοινωνικό δίκτυο για κοινή χρήση εικόνων και GIF . Αν κατευθυνθείτε στο Tumblr.com/Search , θα δείτε μια δέσμη εξατομικευμένων συστάσεων για τα blogs που θα ακολουθήσετε και μπορείτε να διαλέξετε τα GIF αναζητώντας τις κινούμενες εικόνες στις μικρογραφίες των δημοσιεύσεων.

Επομένως, η περιήγηση στο Tumblr.com/tagged/gif θα εμφανίσει αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο από άτομα που δημοσιεύουν GIF. Δεν είναι όλα τεχνικά αστεία και σχεδόν σίγουρα είστε βέβαιοι ότι θα συναντήσετε κάποιο εξαιρετικά περιεχόμενο NSFW σε αυτήν την ετικέτα, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Για να το σπάσετε λίγο περισσότερο, μπορείτε να συνδυάσετε ετικέτες για να αναζητήσετε αστεία GIF. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε αναρτήσεις Tumblr που περιλαμβάνουν τις ετικέτες "αστεία" και "GIF" στο Tumblr.com/tagged/funny+gif .

Δώστε προσοχή στους ιδιοκτήτες blog που δημοσιεύουν πολλά GIF στη ροή, επειδή μπορεί να αξίζει να ακολουθήσετε μεμονωμένα. Απλώς αναζητώντας αυτή τη συγκεκριμένη ροή ετικετών θα εμφανίζονται συχνά πολλές μεγάλες αναρτήσεις από ιστολόγια με θέμα GIF.

Αν έχετε λογαριασμό Tumblr, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το ιστολόγιο για να εμφανιστούν όλες οι αναρτήσεις του στον πίνακα εργαλείων Tumblr.

Αναζήτηση Reddit's / r / GIFs /

Υπάρχει ένα subreddit στο Reddit που είναι απολύτως αφιερωμένο στην κοινή χρήση μεγάλων και συχνά πολύ αστείων GIF. Μπορείτε να το βρείτε στο Reddit.com/r/GIFs/ .

Το μεγάλο πράγμα για την Reddit είναι ότι όλο το καλύτερο περιεχόμενο ωθείται στην κορυφή της λίστας από χρήστες που αναβαθμίζουν τα πράγματα που τους αρέσουν και χαμηλώσουν τα πράγματα που δεν αξίζει να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.

Όπως και οι περισσότερες μετοχές που βασίζονται στην εικόνα στην Reddit, πολλά από τα GIFs θα φιλοξενηθούν στο Imgur.com, ένας δωρεάν χώρος κοινής χρήσης εικόνων .

Αναζήτηση στο Buzzfeed για GIF

Το BuzzFeed, ένας κορυφαίος ιστότοπος που ειδικεύεται σε ιικό περιεχόμενο , έχει μερικά μεγάλα GIF σε αυτόν τον ιστότοπο. Για να τα βρείτε, απλώς κάντε μια απλή αναζήτηση για "gifs" στη γραμμή αναζήτησης του ιστότοπου και θα πρέπει να αναδυθεί μια σειρά από αποτελέσματα που εμφανίζουν τις πιο πρόσφατα δημοσιευμένες δημοσιεύσεις σε εικονικές λίστες του BuzzFeed.

Πολλά από τα γραμματοκιβώτια GIF του BuzzFeed έχουν τουλάχιστον 15 ή περισσότερα σε μία θέση, οπότε είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε μερικά super αστεία GIF. Η Οριστική Συλλογή των GIF Cat είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Αναζήτηση KnowYourMeme

Μπορείτε να κάνετε σχεδόν το ίδιο πράγμα για το KnowYourMeme.com όπως κάνατε με το BuzzFeed παραπάνω, αναζητώντας "gifs" στη γραμμή αναζήτησης του ιστότοπου, το οποίο θα πρέπει να παρουσιάσει κάποια ιδανικά αποτελέσματα. Το KnowYourMeme.com επικεντρώνεται στην παρακολούθηση, την επιβεβαίωση και την αφήγηση της πλήρους ιστορίας των μιμίνων του Διαδικτύου που γίνονται ιογενείς, έτσι ώστε πολλοί από τους καλύτερους είναι πράγματι GIF-και είναι σχεδόν πάντα αστείο.

Αναζήτηση στο Photobucket

Για την απόλυτη ευκολία σας, το Photobucket έχει μια σελίδα αφιερωμένη στη συλλογή περίπου 6.000 κινούμενων αστείων GIF και απλά με τη γρήγορη ανάγνωση της πρώτης σελίδας, είναι προφανές ότι υπάρχουν μερικές μεγάλες εκεί.

Βρείτε τοποθεσίες που ειδικεύονται σε GIF

Αυτό μπορεί να χρειαστεί να σκάψετε λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια περαιτέρω εκσκαφή για να βρείτε τα πραγματικά αστεία GIF, αλλά υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι αποκλειστικά αφιερωμένοι στην εμφάνιση μεγάλων GIF και τίποτα άλλο. Για παράδειγμα, μερικοί δημοφιλείς ιστότοποι GIF maker , οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν από μόνη της τα δικά τους GIF, διαθέτουν επίσης τα GIF των χρηστών τους και επιτρέπουν σε άλλους να τα αξιολογήσουν, ώστε να εμφανίζονται τα καλύτερα.