Οι 8 καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής CD και CD changers να αγοράσουν το 2018

Μπορείτε ακόμα να ακούσετε τα αγαπημένα σας CD

Το CD κυκλοφόρησε το 1982 και για λίγο έπρεπε να περάσετε μια μικρή περιουσία σε συσκευές αναπαραγωγής CD για να ακούσετε αυτό το τότε καινοτόμο ψηφιακό ήχο. Στη συνέχεια, στη δεκαετία του '90 και του 2000, οι συσκευές αναπαραγωγής CD έγιναν φιλικές προς το πορτοφόλι του μέσου ατόμου. Τώρα, με την άνοδο της ψηφιακής ροής και της μουσικής που μπορείτε να κατεβάσετε, οι συσκευές αναπαραγωγής CD γύρισαν λίγο πίσω και τώρα καταλαμβάνουν μια θέση υψηλής ποιότητας, ρεπορτάζ ήχου, φιλικά προς το περιβάλλον. Έτσι, με την ευκολία Bluetooth και Wi-Fi, γιατί θα πάρετε ένα CD player; Λοιπόν, η απάντηση είναι ο ψηφιακός μετατροπέας ήχου (DAC). Τα περισσότερα ηχεία Bluetooth θυσιάζουν ποιότητα ήχου για απλή λειτουργικότητα, η οποία καταλήγει να είναι ωραία, επειδή μάλλον ακούτε MP3s ούτως ή άλλως. Αλλά αν θέλετε να ακούσετε έναν όμορφο, χωρίς απώλειες ήχο CD, θα χρειαστείτε ένα σύστημα υψηλής ποιότητας. Αυτές οι συσκευές αναπαραγωγής CD είναι όλες τέλεια βιώσιμες αγορές το 2017, κάποιες πιο ασφαλείς από άλλες. Έτσι, αν ψάχνετε να περάσετε σχεδόν ένα grand, ή κάτω από $ 100, το CD player είναι ακόμα ζωντανό και καλά, τουλάχιστον για μερικούς ακροατές μουσικής.

Στα 9,2 x 8,3 x 4,5 ίντσες, το μικροσκόπιο Denon DM40SBK και ο μετατροπέας 24 bit / 192 kHz D / A σας προσφέρουν αυτόν τον ιστορικά πλούσιο ήχο Denon. Και αυτό είναι καλό επειδή υποστηρίζει δίσκους CD ή CD-R που διαθέτουν τυπικό ήχο WAV, καθώς και τα καλύτερα αρχεία FLAC χωρίς απώλειες.

Αλλά δεν είναι το ίδιο το DAC που είναι εντυπωσιακό. Η Denon έχει σχεδιάσει αυτό το μηχάνημα με πραγματικά καινοτόμα μονοπάτια σήματος μικρής απόστασης, ώστε να υπάρχει λιγότερος χώρος για θόρυβο και παρεμβολές σε όλες τις συνδέσεις. Επομένως, είναι μικρό για λόγους αισθητικής και για λόγους ποιότητας ήχου. Υπάρχει μια σύνδεση USB που σας επιτρέπει να συνδέσετε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για ψηφιακή αναπαραγωγή και υπάρχουν δύο σειρές οπτικών οπών για να περάσετε τον ήχο. Τέλος, αυτό το συγκεκριμένο πακέτο σας δίνει δύο ομιλητές υψηλής απόδοσης Denon, ακριβώς για να γλυκάνετε τη συμφωνία.

Η Marantz είναι μια αξιόπιστη μάρκα στον οικιακό ήχο για χρόνια και το HDCD1 είναι μια μεγάλη σύγχρονη επένδυση. Αυτό σας δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα να είστε πραγματικά, πολύ μικρό (μόνο 11,97 x 12,28 x 4,29 ίντσες, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στην περιοχή του συστήματος ψυχαγωγίας (ή οικιακού ήχου). Αρχικά, θα ξεκινήσουμε με τους ενισχυτές - Αυτός ο φορέας χρησιμοποιεί τον διάσημο ενισχυτή Marantz HDAM-SA2 για όμορφο ύψος κεφαλής και πλήρη ήχο. Ο κινητήρας μετάδοσης κίνησης για το CD player είναι επίσης κορυφαίος.

Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το DAC σε αυτό το πράγμα, το οποίο είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός λόγος για να αγοράσετε ένα CD player. Χρησιμοποιεί έναν πολύ εντυπωσιακό μετατροπέα Cirrus Logic, ο οποίος σας δίνει ήχο 192kHz / 24-bit, που είναι παράλογα υψηλής ανάλυσης, ιδιαίτερα όταν το συγκρίνετε με την τυπική ανάλυση 24-bit, 44,1k ενός CD. Το όλο θέμα είναι αρμαθιές μαζί με επιλεγμένα εξαρτήματα για να διατηρήσετε την διαδρομή του σήματος απόλυτα καθαρή και παρθένα. Υπάρχουν δύο ψηφιακές επιλογές εξόδου - ομοαξονικές και οπτικές - μαζί με τις απαιτούμενες εξόδους RCA για αναλογική χρήση, και το όλο θέμα φαίνεται αρκετά κηλίδα με ξύλινη επένδυση στις πλευρές και χρώμιο πόδι βάθρα.

Το Teac είναι ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει την αξιοπιστία της παλιάς σχολής και μια τιμή χωρίς προμήθειες για οικιακό στερεοφωνικό εξοπλισμό. Το PD 301 είναι μία από τις μικρότερες τρέχουσες μονάδες οποιουδήποτε τύπου, γι 'αυτό είναι ιδανικό για συμπαγείς χώρους. Αλλά, έχει πάρα πολλές λειτουργίες. Η υποδοχή CD εισόδου είναι ένας μηχανισμός χωρίς δίσκους, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε ένα CD και να το αφήσετε αυτόματη αναπαραγωγή ακριβώς όπως στο αυτοκίνητό σας - είναι ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται στάνταρ αλλά είναι μια πολύ ωραία εμπειρία αφής σε μια μονάδα στο σπίτι.

Πάνω από την τυπική αναπαραγωγή CD, μπορείτε να συνδέσετε μια μονάδα USB για την αναπαραγωγή αρχείων WAV καθώς και AAC, MP3 και WMA για μεγαλύτερη ευελιξία. Το chipset μετατροπέα D / A είναι ένας εξειδικευμένος μετατροπέας Burr-Brown PCM5142, ο οποίος σας δίνει έναν ομαλό, πλούσιο ήχο που θα γεμίσει οτιδήποτε χώρο θα το βάζετε. Προσφέρει τις απαιτούμενες ψηφιακές οπτικές και ομοαξονικές εξόδους, καθώς και μια λειτουργία ραδιοφωνικής μετάδοσης FM . Είναι όλα μαζί σε ένα εξαιρετικά λεπτό 215 χιλιοστά, συμπαγές σώμα αλουμινίου που σας δίνει μια βιομηχανική εμφάνιση. Ποιος λέει ότι οι συσκευές αναπαραγωγής CD δεν είναι μοντέρνες;

Στο αντίθετο άκρο του φάσματος μεγεθών, αυτός ο μετατροπέας Teac σας προσφέρει πέντε δίσκους αξίας λειτουργιών αναπαραγωγής CD που είναι φιλικές προς το πορτοφόλι. Ο μετασχηματιστής τύπου καρουσέλ υποστηρίζει συνηθισμένους δίσκους CD, δίσκους CD-R / RW και δίσκους MP3 για μέγιστη αναισθητοποίηση. Υπάρχει μια οθόνη φθορισμού υψηλής αντίθεσης που λάμπει κατά την εμφάνιση των πληροφοριών του κομματιού καθώς και την αρκετά διαισθητική λειτουργία ημερολογίου μουσικής. Υπάρχουν ειδικά κουμπιά άμεσου δίσκου που σας επιτρέπουν να πηδήξετε κατευθείαν στο CD που θέλετε, αντί να κάνετε ποδηλασία διαδοχικά.

Ο κρυστάλλινος μετατροπέας Wolfson D / A σας δίνει πλήρη ήχο και ενεργοποιεί τις ψηφιακές οπτικές και ομοαξονικές εξόδους για την ιδανική ποιότητα ήχου μέσω των ηχείων σας. Υπάρχει μια λειτουργία προγράμματος 32 κομματιών που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας και η συνήθης λειτουργία ανακατέματος και επαναλαμβανόμενης αναπαραγωγής υπάρχει και εκεί. Με απλά λόγια: Είναι ένα εργοστάσιο ισχύος 17,1 x 4,5 x 15,4 ιντσών.

Το CD-N301S είναι μια μοναδική μονάδα αναπαραγωγής CD, διότι συνδυάζει την απόδοση ενός αυτόνομου CD player με την ευκολία να έχει ασύρματη συνδεσιμότητα για ψηφιακά αρχεία και streaming μουσική. Υποστηρίζει περισσότερο από ήχο ποιότητας CD σε 24 bit / 192kHz για ανώτατο ήχο και θα αναπαράγει αρχεία WAV και FLAC χωρίς απώλειες. Είναι ενεργοποιημένο το AirPlay και μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή μέσω του προσαρμογέα WiFi YWA-10. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από την δοκιμασμένη και πραγματική εμπειρία της Yamaha σε ζεστή, όμορφη ποιότητα ήχου HiFi. Όμως, η συνδεσιμότητα smartphone σημαίνει ότι είναι συμβατή με το Spotify, την Pandora και πολλά άλλα.

Οι περισσότεροι παίκτες CD υψηλής τεχνολογίας το 2017 καταλήγουν να είναι τρελοί ανεξάρτητοι δέκτες που χρεώνουν όλα τα χρήματά τους σε D / A μετατροπείς. Αλλά, είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι προϊόντα όπως το Bose Wave SoundTouch προσφέρουν μια εναλλακτική λύση. Αυτό το πράγμα είναι μια εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία συσκευή πολυμέσων που τοποθετεί ένα CD player μπροστά και στο κέντρο και περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο σύνολο ενσωματωμένων ηχείων. Η δοκιμασμένη και πραγματική τεχνολογία WaveGuide της Bose παίρνει το συγκριτικά μικρό σετ ηχείων και τις τρυπάει για να δημιουργήσει πραγματικά ήχο πλήρωσης δωματίου. Αυτό θα σας δώσει επίσης σούπερ punchy χαμηλά και τέλεια σαφή υψηλά για την ιδανική αναπαραγωγή ήχου.

Η συσκευή αναπαραγωγής CD λειτουργεί ακριβώς όπως θα περιμένατε και συνδέεται με αυτή την τεχνολογία WaveGuide, ώστε να μπορείτε να ακούτε τα CD σας σε πραγματική υψηλή ανάλυση. Αλλά το SoundTouch έρχεται επίσης με μια σουίτα ασύρματων χαρακτηριστικών. Συνδέεται μέσω Wi-Fi και σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλαπλά ηχεία σε πολλά δωμάτια για πλήρη ήχο οικίας. Είναι συμβατό με όλες τις τυπικές εφαρμογές συνεχούς ροής, όπως το Spotify, το Pandora, το Internet Radio και πολλά άλλα. Και όλα ελέγχονται είτε με το εξαιρετικά μικρό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο είτε με μια πλήρως σχεδιασμένη εφαρμογή. Είναι η τέλεια λύση για κάποιον που αναζητά ένα σύστημα CD υψηλής ποιότητας, εστιασμένο στον καταναλωτή.

Η σειρά Marantz Pro δίνει στους DJs του κόσμου όμορφες, απρόσκοπτες δυνατότητες αναπαραγωγής CD, ενώ παραμένουν εκτός οργής από τη δουλειά του DJ σας. Το PMD-326C είναι η τέλεια προσθήκη εκτός από την τσέπη σας. Το κεντρικό στοιχείο για αυτή τη ζωντανή λειτουργία είναι η ίδια η υποδοχή φόρτωσης του CD. Πρόκειται για μια υποδοχή ώθησης και όχι για δίσκο που απορροφά το CD σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, ώστε να μπορείτε να κάνετε έναν δίσκο εμπειρογνωμόνων σε λειτουργία χωρίς να υπάρχει χρόνος νεκρού μεταξύ των καταλόγων. Είναι ένα χαρακτηριστικό που γίνεται πιο σημαντικό όταν προσπαθείτε να υποβάλετε αιτήματα και δεν έχετε πρόσβαση στο ζητούμενο τραγούδι σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Η μονάδα έρχεται επίσης με ειδικά πλήκτρα κομμάτι για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, επιτρέποντάς σας να έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα κομμάτι με ένα πάτημα ενός κουμπιού, αντί να σβήνετε το πλήκτρο "επόμενο κομμάτι" μέχρι να προσγειωθείτε στο σωστό τόνο. Υπάρχει μια σειρά από στερεοφωνικά XLR outs που θα λειτουργούν για ένα μεγάφωνο DJ και είναι ισορροπημένα ώστε να μπορείτε να τρέχετε μακρά καλώδια, μεγάλες αποστάσεις χωρίς καθυστέρηση ή εγκατάλειψη. Υπάρχει επίσης ένα μη ισορροπημένο RCA για πιο παραδοσιακές συνδέσεις. Υπάρχει μια είσοδος USB για τη φόρτωση μιας μονάδας αντίχειρα με τις λίστες αναπαραγωγής και αυτή η λειτουργικότητα υποστηρίζει όλα τα αρχεία ήχου χωρίς απώλειες που χρειάζεστε. Όλα έρχονται σε μια εξαιρετικά λεπτή, με δυνατότητα τοποθέτησης σε ράφια, ώστε να μπορείτε να τα σύρετε στη μεγαλύτερη πλατφόρμα και να είστε στο δρόμο σας προς τη συναυλία.

Ο καινοτόμος τεχνολογικός κλασικός ρετρό μαύρος και χρυσός CD player δεν έχει τα γελοία φανταχτερά DAC των περισσότερων παικτών CD στον κατάλογο αυτό, και θα εξοικονομήσετε μια όμορφη δεκάρα γι 'αυτό. Αλλά αυτό που δεν διαθέτει στην ΕΑΒ κάνει για την όμορφη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτό το ρετρό σύστημα 50-watt έρχεται σε τριαντάφυλλο χρυσό και μαύρο με όμορφα, λεία δράση, βουρτσισμένο αλουμίνιο κουμπιά που αποδίδουν φόρο τιμής στα συστήματα HiFi του προηγούμενου έτους. Επεκτείνει αυτή την αισθητική με δύο φυσικούς μετρητές VU, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε μελωδίες και να παρακολουθήσετε τις βελόνες να αναπηδήσουν μαζί με τη μουσική σας.

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη χαρακτηριστικών - διαθέτει ενσωματωμένο CD player για περιστρεφόμενους δίσκους, αλλά υπάρχει και ένας ψηφιακός ραδιοφωνικός δέκτης PL PL FM με 20 προεπιλογές για ακόμα πιο κλασική ακρόαση. Έχει επίσης ενσωματωμένη λειτουργικότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από τις κινητές συσκευές σας. Έρχεται με τηλεχειριστήριο και η λειτουργία CD είναι προγραμματιζόμενη για τη ρύθμιση συγκεκριμένων παραγγελιών και την ανακατάταξη των δίσκων σας. Είναι ένα είδος συνδυασμού μεταξύ ενός στερεοφωνικού στερεοφωνικού συστήματος και ενός πανέμορφου CD αναπαραγωγής, με αυτό το πράγμα, το μισό από αυτό που αγοράζετε είναι η αισθητική.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .