Ένας εξωτερικός οδηγός σκληρού δίσκου Xbox One

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της τρέχουσας γενιάς παιχνιδιών XONE / PS4 είναι ότι εγκαθιστάτε κάθε παιχνίδι στον σκληρό δίσκο. Δυστυχώς, δεδομένου ότι τα παιχνίδια όλα έρχονται σε δίσκους Blu Ray, συν να έχουν τεράστιες ενημερώσεις και DLC, ένα μόνο παιχνίδι μπορεί να πάρει 40-60 + GB του μικροσκοπικού εσωτερικού σκληρού δίσκου των 500GB (εκ των οποίων λιγότερα από 400GB είναι πραγματικά χρήσιμα για εσάς). Αυτό σημαίνει ότι τελειώνετε το διάστημα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς για εμάς, έχουμε επιλογές. Σημαίνει ότι ξοδεύεις λίγα περισσότερα χρήματα, αλλά θα είσαι ευγνώμων γι 'αυτό μακροπρόθεσμα.

Στο PS4, μπορείτε εύκολα να εναλλάξετε τον εσωτερικό σκληρό δίσκο. Στο Xbox One, δεν μπορείτε να εναλλάξετε τον σκληρό δίσκο για ένα νέο, αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι ακόμα καλύτερο - χρησιμοποιήστε έναν επιπλέον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική μονάδα 500GB, συν έως και δύο επιπλέον εξωτερικούς σκληρούς δίσκους USB με πολλούς terabytes αποθήκευσης για να κρατήσετε όλα τα παιχνίδια σας. Το PS4, μόνο για την εγγραφή, δεν σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε παιχνίδια σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Απαιτήσεις

Έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους στο Xbox One. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκληρό δίσκο που είναι 1. USB 3.0, 2. Τουλάχιστον 256 GB, 3. Τουλάχιστον 5400rpm. Από εκεί, οποιαδήποτε μάρκα και οποιοδήποτε μέγεθος εξαρτάται από εσάς. Οι ταχύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και η υψηλότερη χωρητικότητα κοστίζουν περισσότερο, φυσικά. Οι μονάδες SSD μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά κοστίζουν περισσότερο. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 3.0 για σκληρό δίσκο 5400rpm 1TB για περίπου $ 60.

Συστάσεις

Ωστόσο, οποιαδήποτε μονάδα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις θα λειτουργήσει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με το Xbox One

Η χρήση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι εκπληκτικά απλή. Είναι τροφοδοτημένα με USB, οπότε δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε σε πρίζα A / C ή οτιδήποτε άλλο. Απλά συνδέστε το καλώδιο USB στη θύρα USB στο πίσω μέρος του Xbox One σας και είστε καλοί να πάτε. Θα χρειαστεί να διαμορφώσετε τη μονάδα πριν να την χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια, αλλά το XONE θα το κάνει αυτό για σας. Οι δίσκοι είναι συνήθως πολύ μικρόι, οπότε απλώς τις πιέζετε κάπου εκτός δρόμου (αλλά προσπαθήστε να τους δώσετε αρκετό αερισμό καθώς μπορούν να ζεσταθούν).

Βελτιωμένη απόδοση

Εδώ είναι κάτι ενδιαφέρον για τη χρήση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου στο Xbox One - μπορεί πραγματικά να φορτώσει παιχνίδια πιο γρήγορα από την εσωτερική μονάδα, επειδή μπορεί να μεταφέρει δεδομένα πιο γρήγορα. Με απλά λόγια, το USB 3.0 είναι ταχύτερο από τη σύνδεση SATA II με την εσωτερική μονάδα δίσκου που είναι συνδεδεμένη, χρησιμοποιώντας έτσι την ίδια ταχύτητα 5400rpm που χρησιμοποιεί η εσωτερική μονάδα δίσκου, θα φορτώσετε πραγματικά παιχνίδια λίγο πιο γρήγορα από μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Επιλέξτε μια εξωτερική μονάδα δίσκου 7200rpm ή μια μονάδα SSD και τα παιχνίδια μπορούν να φορτωθούν ακόμη πιο γρήγορα. Μιλάμε για πολλά δευτερόλεπτα γρηγορότερα φορτία.

Χρειάζεστε πραγματικά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο;

Παρόλο που υπάρχουν συγκεκριμένα οφέλη για τη χρήση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου με το XONE, μην παρεξηγείτε και πιστεύετε ότι είναι ανάγκη ή απαίτηση ή οτιδήποτε άλλο. Σκεφτείτε ποια παιχνίδια θα παίξετε και πόσοι, και αποφασίστε από εκεί εάν χρειάζεστε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Προσωπικά, ποτέ δεν θα είχα φτάσει στα πρώτα δύο χρόνια της ζωής του Xbox One χωρίς εξωτερική μονάδα δίσκου (Halo MCC, Forza Horizon 2 και Sunset Overdrive είναι 130GB μόνο από μόνα τους!), Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι παίζοντας δεκάδες παιχνίδια σε λίγους μήνες. Ακόμα, θα γεμίσετε τον εσωτερικό σκληρό δίσκο μόνο με τίτλους Games With Gold μετά από λίγο, οπότε κοιτάζοντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν είναι κακή ιδέα.

Συμπέρασμα

Μπορείτε να πάρετε σίγουρα με την εσωτερική μονάδα 500GB διαγράφοντας παλιά παιχνίδια και επανεγκαθιστώντας τα όταν θέλετε να τα παίξετε, αλλά αν πρέπει να κάνετε ξανά λήψη μεγάλων παιχνιδιών μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος ανάλογα με την ταχύτητα του Internet σας. Όπως είπα, σκεφτείτε πώς πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Xbox One και στη συνέχεια να αποφασίσετε αν χρειάζεστε μια εξωτερική μονάδα ή όχι.