Κινητά υπογούφερ Klipsch R-110SW, R-112SW και R-115SW

Ο γνωστός κατασκευαστής ηχείων Klipsch εισήγαγε τα τρία μεγάλα υπογούφερ στην γραμμή αναφοράς του το 2014, τα οποία εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι το 2017, τα R-110SW, R-112SW και R-115SW. Αυτά τα υποσυνείδητα απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υπογούφερ για να συμπληρώσουν συστήματα οικιακού κινηματογράφου υψηλών προδιαγραφών ή / και μεγάλων δωματίων.

Πρώτον, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που έχουν και τα τρία υπογούφερ.

Σχεδιασμός / κατασκευή καμπίνας

Και τα τρία υπογούφερ ενσωματώνουν την κατασκευή ντουλαπιών MDF (Medium Density Fiberboard) και τους κλωβούς κώνου "Cerametallic" του Klipsch. Οι οδηγοί είναι μπροστά και υποστηρίζονται επιπρόσθετα από μια θύρα εμπρός με σχισμές ( σχεδιασμός μπάσων )

Φυσική Συνδεσιμότητα / Ρύθμιση

Και τα τρία υποσυστήματα είναι εξοπλισμένα με εισόδους LFE και Stereo Line για συμβατότητα με οποιοδήποτε δέκτη οικιακού κινηματογράφου που διαθέτει έξοδο προενίσχυσης subwoofer ή δύο καναλιών. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα από τα υποσυστήματα στη νέα γραμμή δεν παρέχει εισόδους στάθμης ηχείου (hi-level) και δεν υπάρχουν έξοδοι για τη σύνδεση επιπλέον υποσυνόλων σε μια διάταξη "αλυσίδας μαργαρίτας".

Ασύρματη σύνδεση / ρύθμιση (προαιρετικό)

Εκτός από τις ενσωματωμένες λειτουργίες και τις επιλογές ρύθμισης που παρέχονται με τα Subwoofer αναφοράς R-110SW, R-112SW και R-115SW, η Klipsch προσφέρει επίσης το προαιρετικό κιτ WA-2 Wireless Subwoofer Kit.

Αυτό το κιτ έρχεται με έναν συμπαγή πομπό που συνδέεται άμεσα με την έξοδο subwoofer ή της γραμμής (προενίσχυσης) ενός δέκτη οικιακού κινηματογράφου ή προενισχυτή / επεξεργαστή AV χρησιμοποιώντας ένα μικρό καλώδιο σύνδεσης RCA και δέκτη που συνδέεται σε ένα ιδιόκτητο "WA Port" το R-110SW, το R-112SW ή το R-115SW. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το υπογούφερ οπουδήποτε στο δωμάτιο, όπου μπορείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση, χωρίς ένα άσχημο καλώδιο σύνδεσης.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WA-2 Wireless Subwoofer Kit με διάφορα επιλεγμένα υπογούφερ από την Energy, Mirage και Jamo που ενσωματώνουν το ίδιο "WA Port".

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κιτ ασύρματου υπογούφερ, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα ασύρματου υπογούφερ WA-2.

Ελεγχος

Τα R-110SW, R-112SW και R-115SW παρέχουν δυνατότητα αυτόματης αναμονής, φάση (0 ή 180 μοίρες), φίλτρο χαμηλής διέλευσης 50 έως 160 Hz και έλεγχος κέρδους (όγκος) ο έλεγχος κέρδους ανεβαίνει έως 11!).

Τώρα που ξέρετε τι έχουν κοινά και τα τρία υποσυνείδητα, εδώ είναι μια καταγραφή των διαφορών τους.

Klipsch R-110SW

Klipsch R-112SW

Klipsch R-115SW

Η κατώτατη γραμμή

Από το ξεκίνημά της το 1946, η Klipsch πρωτοστατεί στα μεγάφωνα που ενσωματώνουν την τεχνολογία του κέρατος. Στην πραγματικότητα, τα πρωτότυπα ηχεία των κερατοειδών της τελευταίας δεκαετίας του 1940 εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα! Ωστόσο, επιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας κέρατος στην κύρια γραμμή των ηχείων τους, έχουν επίσης μεγάλη φήμη τα τελευταία χρόνια για να ωθήσουν τα όρια απόδοσης των παραδοσιακών υπογούφερ (χωρίς κέρατο).

Συνεχίζοντας την παράδοση αυτή, τα RS-110, 112 και 115SW παρείχαν ισχυρή απόδοση χαμηλής συχνότητας, η οποία είναι ένας μεγάλος συνδυασμός για μια ποικιλία μεγεθών δωματίων και ρυθμίσεων. Υπάρχουν πολλά σήματα υπογούφερ, μοντέλα και μεγέθη διαθέσιμα, αλλά αν δεν έχετε ακούσει ένα Klipsch υπο - σίγουρα αναζητήστε έναν τοπικό έμπορο και κάνετε κάποια ακρόαση. Είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι οι παραπάνω προτεινόμενες τιμές είναι απλώς μια κατευθυντήρια γραμμή από την Klipsch, μπορεί να βρείτε αυτές τις τιμές υποζώνων κάπως χαμηλότερες σε εξουσιοδοτημένους λιανικούς και σε απευθείας σύνδεση αντιπροσώπους - αλλά η λέξη χειρισμού είναι "εξουσιοδοτημένη" - Μην αγοράζετε από μη -εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, καθώς οποιαδήποτε εγγύηση ενδέχεται να μην είναι έγκυρη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη λειτουργία αυτού του τρίο υπογούφερ, κατεβάστε το δωρεάν εγχειρίδιο χρήσης R-110SW, R-112SW, R-115SW .

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επισημάνω είναι ότι, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε υπογούφερ, μπορείτε να κάνετε τον χρόνο να το εξισορροπήσετε με το υπόλοιπο σύστημα ηχείων. Ένα υπογούφερ πρέπει να συντρίψει τον κύριο διάλογο ή άλλους ήχους που προέρχονται από τα άλλα ηχεία σας. Επίσης, να είστε ευγενικοί με τους γείτονές σας, ειδικά αν ζείτε σε ένα condo ή ένα διαμέρισμα - Στην πραγματικότητα, αν το κάνετε, μπορείτε να εξετάσετε ένα από τα πιο μετριοπαθή υπογούφερ του Klipsch (τα οποία είναι ακόμα αρκετά ισχυρά).