Ενσωματωμένο δέκτη DTR-50.7 και επεξεργαστή προενισχυτή DHC-60.7

Ακολουθώντας τους τρεις πρόσφατα ανακοινωμένους δέκτες οικιακού κινηματογράφου , η Integra προσθέτει τώρα στον δέκτη οικιακού κινηματογράφου DTR-50.7 και στον επεξεργαστή AV, το DHC-60.7, τη σειρά προϊόντων 2015/16. Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου της Integra, τα DTR-50.7 και DHC-60.7 είναι βελτιστοποιημένα για προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις οικιακού κινηματογράφου.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικών ήχου

Και οι δύο μονάδες είναι πιστοποιημένες THX Select2 Plus με το DTR-50.7, παρέχοντας διαμόρφωση 7.2 καναλιών, ενώ το DHC-60.7 παρέχει διαμόρφωση 7.2 καναλιών είτε μέσω συνδέσεων εξόδου προεπιλογής RCA είτε XLR.

Τα DTR-50.7 και DHS-60.7 παρέχουν αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου για τις περισσότερες μορφές ήχου surround Dolby και DTS, συμπεριλαμβανομένων των Dolby Atmos , Dolby TrueHD , DTS: X και Neural: X (μέσω ενημέρωσης υλικολογισμικού) και DTS-HD Master Audio .

Κύρια χαρακτηριστικά του βίντεο

Για βίντεο, και οι δύο μονάδες παρέχουν μετατροπή από αναλογικό σε HDMI (χωρίς αναβάθμιση), μεταφορά μέσω 3D και 4K με υποστήριξη HDR και προστασία από αντιγραφή HDCP 2.2 (απαραίτητη για συμβατότητα με πηγές ροής 4K Netflix και μορφή Ultra HD Blu-ray Disc ) .

Συνδεσιμότητα

Για τη συνδεσιμότητα, τα δύο κανάλια DHC-60.7 και DTR-50.7 περιλαμβάνουν 8 εισόδους HDMI και δύο έξοδοι HDMI, μαζί με εισόδους συνιστωσών και σύνθετου βίντεο, ψηφιακές οπτικές / ομοαξονικές εισόδους, διάφορα σετ αναλογικών εισόδων δύο καναλιών, εξόδους, αφιερωμένη αφιερωμένη είσοδο phono και θύρα USB για πρόσβαση σε μουσικό περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες flash USB.

Το DHC-60.7 προσθέτει επίσης περισσότερη ευελιξία σύνδεσης για ρυθμίσεις υψηλού επιπέδου με τη συμπερίληψη ενός συνόλου αναλογικών εισόδων XLR δύο καναλιών και εξόδων προενίσχυσης XLR 7 καναλιών.

Το DTR-50.7 και το DHC-60.7 παρέχουν επίσης εκτεταμένες δυνατότητες δικτύωσης και διαδικτυακής ροής (όπως ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου) μέσω ενσύρματης σύνδεσης Ethernet ( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Wifi δεν είναι ενσωματωμένο).

Από την άλλη πλευρά, η δυνατότητα Apple AirPlay είναι ενσωματωμένη, αλλά το Bluetooth δεν περιλαμβάνεται σε καμία από τις δύο μονάδες.

Χαρακτηριστικά ελέγχου

Υπάρχουν πολλά προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά ελέγχου ενσωματωμένα τόσο στο DTR-50.7 όσο και στο DHC-60.7, με το πιο καινοτόμο είναι το HDBaseT. Ο HDBaseT είναι ένας τρόπος σύνδεσης των στοιχείων ήχου, βίντεο και δικτύου χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο CAT5e / 6, παρακάμπτοντας το HDMI. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μεγάλες αποστάσεις, καθιστώντας πρακτική την ρύθμιση ήχου και βίντεο πολλαπλών ζωνών.

Πρόσθετα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά ελέγχου περιλαμβάνουν τις θύρες ελέγχου Bi-Directional RS232, τον έλεγχο Bi-Direction μέσω Ethernet, την είσοδο / έξοδο αισθητήρα IR, το RIHD (τηλεχειριστήριο μέσω HDMI) και τρεις ενεργοποιητές 12 volt.

Οι συνεργάτες ενσωμάτωσης Custom Control περιλαμβάνουν: AMX, Control4, Compass Control, Crestron, ELAN και RTI

Για πιο βασικό έλεγχο, το DTR-50.7 και το DHC-60.7 μπορούν να λειτουργούν και με ένα τυπικό τηλεχειριστήριο ή μέσω της Integra Remote App για συμβατές συσκευές iOS και Android.

Περισσότερες πληροφορίες

Το DTR-50.7 βαθμολογείται σε 135 WPC (2 κανάλια που κινούνται με φορτία ομιλητών 8 ohm, από 20Hz-20kHz, με 0,08 THD) και διατιμώνται στα $ 1.700.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνουν οι προαναφερόμενες τιμές ισχύος σε σχέση με τις πραγματικές συνθήκες, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Κατανόηση των προδιαγραφών εξόδου ισχύος ενισχυτή .

Ο επεξεργαστής DHC-60.7 A / V διατίθεται σε $ 2.000. Ωστόσο, σε αντίθεση με το DTR-50.7, το DHC-60.7 δεν διαθέτει ενσωματωμένους ενισχυτές ή ακροδέκτες ηχείων. Με άλλα λόγια, το DHC-60.7 απαιτεί έναν επιπλέον εξωτερικό πολυκαναλικό ενισχυτή ή μεμονωμένους ενισχυτές ισχύος για κάθε κανάλι, προκειμένου να τροφοδοτήσει τα ηχεία. Παρόλο που η επιλογή των ενισχυτών εξαρτάται από τον χρήστη, η Integra παρέχει μερικές πιθανές επιλογές.

Για λεπτομερέστερη εμφάνιση και στις δύο μονάδες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων φωτογραφιών και πρόσθετων βασικών λειτουργιών, όπως οι δυνατότητες Hi-Rez και Multi-Zone, που δεν παρέχονται σε αυτήν την ανάρτηση, ελέγξτε τις σελίδες προϊόντων DTR-50.7 και DHC-60.7.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα Integra Home Theater είναι διαθέσιμα μόνο μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και εγκαταστάσεων οικιακού κινηματογράφου - ανατρέξτε στο Locator Dealer Locator.

Πρωτότυπη δημοσίευση: 08/13/2015 - Robert Silva