Σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου Paradigm Cinema 100 CT - Ανασκόπηση

Στυλ, συμπαγή, εξαιρετικό ήχο και προσιτό από το Paradigm

Δεν είναι εύκολο να βρείτε τα σωστά ηχεία, αλλά αν ψάχνετε για ένα νέο σύνολο συμπαγών μεγαφώνων οικιακού κινηματογράφου που είναι κομψό, ήχο εξαιρετικό και είναι προσιτές, σκεφτείτε το Paradigm Cinema 100 CT.

Το σύστημα αποτελείται από πέντε συμπαγή ηχεία ραφιών για το κέντρο, το αριστερό και το δεξί μέτωπο και το περίγραμμα και ένα υπογούφερ ισχύος 8 ιντσών 100 watt.

Για την αναθεώρηση αυτή, χρησιμοποιήθηκε το σύστημα Cinema 100 CT με δέκτη Home Cinema Onkyo TX-SR705 , συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Oppo Digital BDP-93 και τηλεοράσεις LED / LCD 47 ιντσών Toshiba 47TL515U 47 ιντσών.

Ηχητική απόδοση

Ο τρόπος με τον οποίο ακούγεται ένα σύστημα ηχείων είναι το πιο σημαντικό θέμα, και με αυτό το σκεπτικό, το Σύστημα Ηχείων Paradigm Cinema 100 CT Home Theatre δεν απογοήτευσαν. Τα ηχεία που ανατέθηκαν στα κύρια κανάλια και τα κανάλια surround πραγματοποίησαν τη δουλειά τους πολύ καλά.

Ο καθαρός, μη στρεβλωμένος, ήχος παραδόθηκε σε μια ευρεία περιοχή συχνοτήτων και διασκορπίστηκε ευρέως μέσα στο δωμάτιο. Όταν ο ήχος επρόκειτο να είναι βυθιζόμενος, ήταν. Όταν ακριβής κατεύθυνση και ακρίβεια θέσης ήταν σημαντική ήταν. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου οι ήχοι μετατοπίζονται από το ένα ηχείο στο επόμενο, η "εμβάπτιση" που μερικές φορές είναι αισθητή ήταν ελάχιστη.

Ο διαλογικός διαύλος και τα φωνητικά του κεντρικού καναλιού, που τονίζουν τις συχνότητες των μεσαίων διαστημάτων, ήταν ξεκάθαροι, ξεχωριστοί και είχαν καλό βάθος. Τα καλά παραδείγματα φωνητικής αναπαραγωγής μεσαίας εμβέλειας ήταν η ξεχωριστή απόδοση του Norah Jones για το "Do not Know Why", το "Sing Along" του Dave Matthews / Blue Man και το διακριτικό φωνητικό του Sade στο "Soldier of Love".

Εφέ Surround σε αρκετές αξιοσημείωτες σκηνές κινηματογραφικών ταινιών, όπως η σκηνή των ναυαγίων στο "Super 8", η πρώτη σκηνή μάχης από το "Master and Commander", η σκηνή επίθεσης βέλους στο "Hero", η σκηνή παιχνιδιών echo από το "House of the Flying Daggers ", οι σκηνές Tyrannosaurus στο" Jurassic Park ", καθώς και το περιεχόμενο από μουσικές πηγές, όπως η έκδοση SACD της" Dark Side of the Moon "του Pink Floyd και οι surround αρμονίες στην έκδοση DVD-Audio του Queen's Η "Βοημία Ραψωδία" αναπαραγάγει όλα καλά, με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Το τροφοδοτημένο υπογούφερ είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τα υπόλοιπα ηχεία. Με το μπροστινό οδηγό 8 ιντσών και δύο οπίσθιες θύρες, το υπογούφερ παρέχει πολύ καλή ανταπόκριση χαμηλότερης συχνότητας. Η απόκριση των μπάσων ήταν αρκετά σφιχτή και συμπλήρωσε σωστά τις μουσικές και τις κινηματογραφικές διαδρομές, παρέχοντας ένα καλό μπάσο, χωρίς περιττό φούσκωμα.

Σε δύο δοκιμές, το Cinema 100 CT Sub έδωσε καλές επιδόσεις, με ελάχιστη απόκλιση στο "άκρως χαμηλό άκρο" με το "Magic Man" του Heart και το "Soldier of Love" του Sade, που αμφισβητούν τη χαμηλή συχνότητα περικοπές για οποιοδήποτε υπογούφερ.

Κινηματογράφος 100 CT - Πλεονεκτήματα

Cinema 100 CT- Μειονεκτήματα

Προδιαγραφές CT Paradigm Cinema 100 CT - Κέντρο και δορυφορικά ηχεία

Παράμετροι Cinematograms 100 CT - Υπογούφερ

Η κατώτατη γραμμή

Το Paradigm Cinema 100 CT είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καλά σχεδιασμένου και κατασκευασμένου συστήματος ηχείων, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό ήχο για λογικές τιμές.

Ένα πράγμα που παρουσίαζε αρχικές αμφιβολίες ήταν ότι οι κεντρικοί και δορυφορικοί ομιλητές ήταν όλοι φυσικά όμοιοι. Σε πολλά συστήματα ηχείων, το παρεχόμενο ηχείο κεντρικού καναλιού έχει διαφορετικό φυσικό σχεδιασμό και μακιγιάζ οδηγού από τα υπόλοιπα δορυφορικά ηχεία, συνήθως ενσωματώνοντας ένα επιπλέον mid-range / woofer για να παρέχει ένα ευρύτερο πεδίο ήχου και σώμα για το κεντρικό κανάλι.

Ωστόσο, η προσέγγιση διπλού οριζόντιας σχεδίασης του οδηγού μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα με την παρεμβολή κυμάτων μεταξύ των δύο οριζόντιων μεσαίων / μεγαφώνων, όσο περισσότερο κινούμαστε εκτός του άξονα. Με άλλα λόγια, η στρατηγική σχεδιασμού του Paradigm για να χρησιμοποιήσει το ίδιο ηχείο για το κεντρικό κανάλι ως δορυφόρους για το σύστημα 100 CT δεν ήταν τόσο κακή ιδέα, ειδικά επειδή όλα τα ηχεία συμφωνούν ταυτόσημα, τόσο ηχητικά όσο και φυσικά.

Το Cinema 100 CT κάνει σπουδαία δουλειά τόσο με ταινίες όσο και με μουσική και, αντίθετα με πολλά συμπαγή συστήματα που διατίθενται σε μεγάλα καταστήματα, κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά στο τμήμα μπάσων.

Το Cinema 100 CT περιλαμβάνει τόσο τις βάσεις για τα τραπέζια όσο και το υλικό τοποθέτησης σε τοίχο, καθιστώντας το εξαιρετικό. Εάν ψωνίζετε για ένα συμπαγές σύστημα ηχείων για μια μέτρια τροφοδοσία εγκατάστασης σε ένα μικρό ή μεσαίο δωμάτιο, σίγουρα πρέπει να δώσετε στο 100 CT μια ακρόαση.

Παρόλο που το Paradigm Cinema CT100 εισήχθη το 2011, εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Paradigm από το 2018. Ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες και τρέχουσες τιμές. Το Paradigm προσφέρει επίσης εκδόσεις 3-καναλιών και 2 καναλιών.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή και επιστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της επανεξέτασης.