Η LG προσθέτει το GameFly σε έξυπνες τηλεοράσεις

Θυμηθείτε τις καλές μέρες που οι τηλεοράσεις χρησιμοποιήθηκαν για να παρακολουθήσουν προγράμματα υπήρχαν διαθέσιμα μόνο μέσω αυτιών κουνελιών από τρία τηλεοπτικά δίκτυα, έναν ή δύο τοπικούς ανεξάρτητους σταθμούς και το PBS; Λοιπόν, αυτές οι μέρες είναι σίγουρα φύγει.

Ακριβώς όπως οι στερεοφωνικοί δέκτες εξελίχθηκαν σε δέκτες οικιακού κινηματογράφου που όχι μόνο παρέχουν την εμπειρία surround ήχου αλλά και χρησιμεύουν ως ο βασικός κόμβος σύνδεσης και ελέγχου για οικιακή ψυχαγωγία, η τηλεόραση έχει επίσης εξελιχθεί ως ο κύριος κόμβος για την πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο από διάφορες πηγές , καθιστώντας την πύλη για το οπτικό μέρος της εμπειρίας οικιακού κινηματογράφου.

Οι τηλεοράσεις δεν λαμβάνουν μόνο αυτά τα τηλεοπτικά δίκτυα και τους τοπικούς σταθμούς, αλλά οι περισσότεροι παρέχουν επίσης πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο από το διαδίκτυο και πολλοί σας επιτρέπουν επίσης να μοιράζεστε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στο οικιακό σας δίκτυο και ακόμη και από το smartphone ή το tablet σας .

Η τηλεόραση ως μια άμεση πύλη για το παιχνίδι βίντεο

Τώρα, η LG αποφάσισε να επεκτείνει τις δυνατότητες των έξυπνων τηλεοράσεων της , ενσωματώνοντας τη Samsung (διεθνή τηλεοπτικά μοντέλα) και την Amazon Fire TV , προσθέτοντας ένα άλλο στοιχείο στις προσφορές περιεχομένου της, το διαδικτυακό παιχνίδι συνεχούς ροής βίντεο.

Σε συνεργασία με την Gamefly, οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG θα παρέχουν πρόσβαση σε μια σειρά παιχνιδιών που οι καταναλωτές κανονικά θα βρουν σε ένα Xbox, Sony Playstation ή PC και τα παρέχει απευθείας μέσω της τηλεόρασής σας.

Απαιτήσεις τηλεόρασης

Όλες οι τηλεοράσεις 2016 της LG που εκτελούν WebOS 3.0 είναι συμβατές, ενώ οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων μοντέλου 2015 που εκτελούν WebOS 2.0 θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν την εφαρμογή GameFly ως μέρος μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού έως τον Μάιο του 2016.

Απαιτήσεις πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Για να μεταφέρετε τα παιχνίδια από το GameFly στην τηλεόρασή σας, χρειάζεστε ευρυζωνική ταχύτητα τουλάχιστον 5,0mbps , αλλά για ποιότητα HD ( 720p - την οποία η τηλεόραση θα αυξήσει σε 1080p ή από την τηλεόραση), πρέπει να έχετε 10mbps ευρυζωνική ταχύτητα.

Είτε οι επιλογές σύνδεσης Ethernet ή Wifi θα λειτουργήσουν, αλλά το Ethernet μπορεί να προσφέρει μια πιο σταθερή εμπειρία που είναι πολύ σημαντική για το λείο παιχνίδι.

Ελεγκτές

Για να παίξετε τα παιχνίδια, πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα χειριστήριο παιχνιδιών (το τηλεχειριστήριο δεν θα το κόψει). Η LG προτείνει το Logitech F310 (ενσύρματο), το F710 (ασύρματο). ή τον ελεγκτή Xbox.

Τα Παιχνίδια δεν είναι δωρεάν

Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν δωρεάν διαφημιστικά δείγματα, η υπηρεσία ή συγκεκριμένα παιχνίδια, θα χρειαστεί να καθοριστεί τέλος από το GameFly.

Μερικά από τα παιχνίδια που προσφέρονται περιλαμβάνουν: Tomb Raider: Παιχνίδι της χρονιάς Edition, Batman: Arkham Origins, FEAR 3, Darksiders και Red Faction Armageddon. Η βιβλιοθήκη του GameFly περιλαμβάνει επίσης Lego Batman 3, Pacman Championship Edition και WRC4 για οικογένειες - Βέβαια υπάρχουν και περισσότεροι τίτλοι στην τρέχουσα βιβλιοθήκη του GameFly και αναμφισβήτητα θα ακολουθήσουν περισσότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Το αν οι υπηρεσίες, όπως το GameFly, τελικά θα οδηγήσουν στη μείωση της ανάγκης για μια ξεχωριστή κονσόλα παιχνιδιών και την αγορά φυσικών αντιγράφων των βιντεοπαιχνιδιών (ακριβώς όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν οδηγήσει σε ορισμένους καταναλωτές να «κόψουν» το καλώδιο καλωδίων) , προς το παρόν, η LG φαίνεται να παρέχει μια επιλογή που καθιστά το online video gaming πιο προσιτό.

Επίσης, παρόλο που το GameFly μπορεί να προσφέρει περισσότερη προσβασιμότητα στα βιντεοπαιχνίδια, η ερώτηση είναι ότι θα πεθάνουν οι παίκτες που ζεσταίνουν στην ιδέα και ότι μέρος των αντιγράφων φυσικών παιχνιδιών τους, κονσόλες ή πλήρως εξοπλισμένοι αποκλειστικοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών είναι μια άλλη ιστορία. Ίσως το GameFly να προσελκύσει έναν πιο casual καταναλωτή, ειδικά όταν θεωρείτε ότι τα παιχνίδια με ροή προσφέρονται σε 720p αντί για native 1080p ή 4K (η διαδικασία αναβάθμισης της τηλεόρασης προσθέτει κάποια καθυστέρηση;) και η διαθέσιμη ευρυζωνική ταχύτητα είναι επίσης ένας παράγοντας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Επίσημη Ανακοίνωση LG / GameFly και στην Ιστοσελίδα του GameFly.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Sony προσφέρει μια παρόμοια υπηρεσία συνεχούς ροής παιχνιδιών βίντεο που παρέχει πρόσβαση σε παιχνίδια πλατφόρμας PS3 για μερικές από τις (και Samsung) Smart TV και Blu-ray Disc players της, οι οποίες ονομάζονται Playstation Now