Μεταφορά βίντεο από αναλογική βιντεοκάμερα σε συσκευή εγγραφής DVD

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των ταινιών σε κάτι πιο μόνιμο.

Η μεταφορά βίντεο που έχει εγγραφεί σε αναλογική βιντεοκάμερα ή βίντεο σε συσκευή εγγραφής DVD είναι πολύ απλή! Για αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιώ μια βιντεοκάμερα Canon 8mm ως συσκευή αναπαραγωγής μου (ωστόσο, αυτό θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε αναλογική βιντεοκάμερα Hi-8, VHS-C, S-VHS και κανονικό VHS) και ένα DVD- Top DVD Recorder ως DVD Recorder. Διαβάστε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς βίντεο από αναλογική βιντεοκάμερα ή βίντεο σε συσκευή εγγραφής DVD.

Εδώ:

  1. Εγγραφή κάποιου βίντεο! Θα χρειαστείτε κάποιο βίντεο για να μεταφέρετε σε DVD, οπότε βγείτε εκεί και τραβήξτε ένα μεγάλο βίντεο!
  2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD και την τηλεόραση στην οποία είναι συνδεδεμένη η συσκευή εγγραφής DVD. Στην περίπτωσή μου, έχω το Samsung DVD Recorder μου συνδεδεμένο στην τηλεόρασή μου μέσω ενός καλωδίου RCA Audio / Video από τις οπίσθιες εξόδους του DVD Recorder στις πίσω εισόδους RCA στην τηλεόρασή μου. Χρησιμοποιώ ξεχωριστό DVD Player για αναπαραγωγή DVD, αλλά εάν χρησιμοποιείτε και το DVD Recorder σας ως φορέα, χρησιμοποιήστε τις καλύτερες καλωδιακές συνδέσεις που μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόραση. Δείτε το άρθρο Τύποι καλωδίων A / V για περισσότερες πληροφορίες.
  3. Συνδέστε την αναλογική βιντεοκάμερα ή το βίντεο σε μια πρίζα (μην χρησιμοποιείτε τη μπαταρία της βιντεοκάμερας!).
  4. Ενεργοποιήστε την αναλογική βιντεοκάμερα ή το βίντεο και τοποθετήστε τη σε λειτουργία αναπαραγωγής. Τοποθετήστε την ταινία που θέλετε να εγγράψετε σε DVD.
  5. Συνδέστε ένα καλώδιο σύνθετου σήματος RCA (VCR, VHS-C ή 8 mm) ή ένα καλώδιο S-Video (Hi-8 ή S-VHS) από την έξοδο της αναλογικής βιντεοκάμερας ή του βίντεο στη είσοδο του DVD Recorder. Συνδέστε σύνθετα στερεοφωνικά καλώδια (κόκκινα και άσπρα βύσματα RCA) από τη βιντεοκάμερα στις εισόδους του DVD Recorder. Συνδέω τη βιντεοκάμερά μου 8 χιλιοστών στη συσκευή εγγραφής DVD με μπροστινές σύνθετες εισόδους.
  1. Αλλάξτε την είσοδο στο DVD Recorder σας ώστε να ταιριάζει με τις εισόδους που χρησιμοποιείτε. Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ τα μπροστινά αναλογικά καλώδια χρησιμοποιώ το "L2", αν χρησιμοποιούσα τις πίσω εισόδους θα ήταν "L1". Η επιλογή εισόδου μπορεί τυπικά να αλλάξει χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο DVD Recorder.
  2. Θα χρειαστεί επίσης να αλλάξετε την επιλογή εισόδου στην τηλεόραση για να ταιριάζει με τις εισόδους που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση του DVD Recorder. Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποιώ πίσω εισόδους που αντιστοιχούν στο "Video 2". Αυτό μου επιτρέπει να δω τι εγώ καταγράφω.
  3. Μπορείτε τώρα να εκτελέσετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι το σήμα βίντεο έρχεται κατευθείαν στο DVD Recorder και στην τηλεόραση. Απλώς ξεκινήστε να αναπαράγετε το βίντεο πίσω από την αναλογική βιντεοκάμερα ή το βίντεο και δείτε εάν το βίντεο και ο ήχος αναπαράγονται στην τηλεόραση. Εάν έχετε ό, τι έχει συνδέσει σωστά και έχει επιλεγεί η σωστή είσοδος, θα πρέπει να βλέπετε και να ακούτε το βίντεό σας. Εάν όχι, ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων, την ισχύ και την επιλογή εισόδου.
  4. Τώρα είστε έτοιμοι να γράψετε! Κατ 'αρχάς, καθορίστε τον τύπο δίσκου που θα χρειαστείτε, είτε DVD + R / RW είτε DVD-R / RW. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγγράψιμα DVD, διαβάστε το άρθρο Τύποι εγγράψιμων μορφών DVD. Δεύτερον, αλλάξτε την ταχύτητα εγγραφής στην επιθυμητή ρύθμιση. Για μένα, είναι "SP", το οποίο επιτρέπει έως και δύο ώρες χρόνο εγγραφής.
  1. Τοποθετήστε το εγγράψιμο DVD στη συσκευή εγγραφής DVD.
  2. Ανακινήστε την κασέτα προς τα πίσω στην αρχή και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την αναπαραγωγή της κασέτας πιέζοντας ταυτόχρονα την εγγραφή είτε στην ίδια τη συσκευή εγγραφής DVD είτε χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Αν θέλετε να εγγράψετε περισσότερες από μία κασέτες σε ένα DVD, απλά πατήστε τη συσκευή εγγραφής ενώ αλλάζετε τις κασέτες και, στη συνέχεια, επαναλάβετε πατώντας παύση στη συσκευή εγγραφής ή το τηλεχειριστήριο μια δεύτερη φορά αφού αρχίσετε να αναπαράγετε την επόμενη κασέτα.
  3. Αφού καταγράψετε την ταινία σας (ή τις ταινίες) πατήστε το stop στο recorder ή στο τηλεχειριστήριο. DVD Recorders απαιτούν να "ολοκληρώσετε" το DVD για να το κάνετε ένα DVD-Video, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλες συσκευές. Η μέθοδος οριστικοποίησης ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή εγγραφής DVD, επομένως συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης για πληροφορίες σχετικά με αυτό το βήμα.
  4. Αφού οριστικοποιηθεί το DVD, είναι έτοιμο για αναπαραγωγή.

Θυμηθείτε ότι αυτό το σεμινάριο θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε τύπο Αναλογικής Βιντεοκάμερας (Hi-8, 8mm, VHS-C, S-VHS) ή VHS VCR.

Συμβουλές:

  1. Πάντα να χρησιμοποιείτε εναλλασσόμενο ρεύμα όταν αναπαράγετε κασέτα μέσω μιας βιντεοκάμερας, ποτέ χωρίς μπαταρία.
  2. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη μορφή DVD που λειτουργεί με τη συσκευή εγγραφής DVD.
  3. Όταν χρησιμοποιείτε αναλογικά καλώδια για εγγραφή από αναλογική βιντεοκάμερα σε συσκευή εγγραφής DVD, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλώδια υψηλότερης ποιότητας που δέχεται ο DVD Recorder και ότι η βιντεοκάμερα εξάγει. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε το S-Video για τις μεταδόσεις Hi-8 και S-VHS.
  4. Όταν επιλέγετε ταχύτητα εγγραφής στη συσκευή εγγραφής DVD, χρησιμοποιήστε λειτουργία 1 ώρας ή 2 ώρες. Οι λειτουργίες 4- και 6 ωρών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο κατά την εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών που δεν σκοπεύετε να διατηρήσετε ή από μακρά αθλητικά γεγονότα.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τη σωστή επιλογή εισόδου για τις εισόδους που χρησιμοποιείτε στο DVD Recorder. Συνήθως, το L1 για τις πίσω εισόδους και το L2 για τις μπροστινές εισόδους.

Ο, τι χρειάζεσαι: