Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε Podcasts στην Apple TV

Βρείτε, ακούστε και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας podcasts με αυτόν τον πλήρη οδηγό

Η Apple TV σας επιτρέπει να ακούτε και να παρακολουθείτε podcasts. Η Apple άρχισε να προσφέρει podcasts μέσω του iTunes το 2005. Είναι πλέον ο μεγαλύτερος διανομέας podcast στον κόσμο.

Τι είναι το podcast;

Τα podcast είναι λίγο σαν ραδιοφωνικές εκπομπές. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι μιλούν για κάτι που είναι πολύ ενθουσιώδεις και απευθύνονται σε μικρότερα, εξειδικευμένα ακροατήρια. Οι εκπομπές διανέμονται στο διαδίκτυο.

Τα πρώτα podcasts εμφανίστηκαν γύρω στο 2004 και τα θέματα που καλύπτουν οι παραγωγοί podcast καλύπτουν σχεδόν κάθε θέμα που μπορείτε να φανταστείτε (και αρκετά περισσότερα που ίσως να μην συναντήσατε ποτέ πριν).

Θα βρείτε παραστάσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα, από την Apple στη Ζωολογία. Οι άνθρωποι που κάνουν αυτές τις εκπομπές περιλαμβάνουν μεγάλες εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης, εταιρείες, εκπαιδευτικούς, εμπειρογνώμονες και ξενιστές στο showroom. Κάποιοι κάνουν ακόμη και podcast βίντεο - εξαιρετικό για να παρακολουθήσετε στην Apple TV σας!

Και αγόρι, είναι podcasts είναι δημοφιλείς. Σύμφωνα με την Edison Research, το 21% των Αμερικανών ηλικίας 12 ετών και άνω λένε ότι άκουσαν ένα podcast τον τελευταίο μήνα. Οι συνδρομές Podcast ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο το 2013 σε 250.000 μοναδικά podcasts σε περισσότερες από 100 γλώσσες, δήλωσε η Apple. Υπολογίζεται ότι 57 εκατομμύρια Αμερικανοί ακούν κάθε μήνα τους podcasts.

Όταν βρείτε ένα podcast που μπορείτε να απολαύσετε μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό. Αυτό θα σας επιτρέψει να το παίξετε οποτεδήποτε και όποτε θέλετε και να συλλέξετε μελλοντικά επεισόδια για να ακούσετε όποτε θέλετε. Τα περισσότερα podcast είναι δωρεάν, αλλά ορισμένοι παραγωγοί χρεώνουν ένα τέλος ή προσφέρουν επιπλέον περιεχόμενο σε άτομα που προσυπογράφουν, πωλούν εμπορεύματα, χορηγίες και βρίσκουν άλλους τρόπους για να κάνουν τα podcasts βιώσιμα.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της συνδρομής για δωρεάν μοντέλο περιεχομένου είναι το ατελείωτα ενδιαφέρον βρετανικό podcast ιστορίας. Αυτό το podcast προσφέρει πρόσθετα επεισόδια, μεταγραφές και άλλο περιεχόμενο στους υποστηρικτές.

Podcasts στην Apple TV

Το Apple TV σας επιτρέπει να ακούτε και να παρακολουθείτε podcasts στην οθόνη της τηλεόρασής σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Podcasts, η οποία εισήχθη με το tvOS 9.1.1 στην Apple TV 4 το 2016.

Η παλιά Apple TV είχε επίσης τη δική της εφαρμογή podcast, οπότε αν έχετε χρησιμοποιήσει τα podcast πριν και χρησιμοποιήσετε το iCloud για συγχρονισμό, τότε όλες οι συνδρομές θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής, εφόσον είστε συνδεδεμένοι στον ίδιο λογαριασμό iCloud.

Γνωρίστε την εφαρμογή Podcast

Η εφαρμογή Podcast της Apple χωρίζεται σε έξι κύρια τμήματα. Ακολουθεί αυτό που κάνει κάθε ενότητα:

Εύρεση νέων podcasts

Τα πιο σημαντικά μέρη για να βρείτε νέες εκπομπές μέσα στην εφαρμογή Podcasts είναι η ενότητα Προτεινόμενα και κορυφαία διαγράμματα .

Αυτά σας προσφέρουν μια μεγάλη εικόνα των podcasts που είναι διαθέσιμα όταν τα ανοίγετε σε κανονική προβολή, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε τα περιεχόμενα των κατηγοριών.

Υπάρχουν δεκαέξι κατηγορίες, όπως:

Το εργαλείο αναζήτησης είναι ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για να βρείτε τα podcast που μπορεί να θέλετε να ακούσετε. Αυτό σας επιτρέπει να ψάξετε για συγκεκριμένα podcasts που μπορεί να έχετε ακούσει από το όνομα και επίσης να αναζητήσετε ανά θέμα, οπότε αν θέλετε να βρείτε podcasts σχετικά με το "Travel", "Lisbon", "Dogs" ή οτιδήποτε άλλο, Else "), απλά εισάγετε αυτό που ψάχνετε στη γραμμή αναζήτησης για να δείτε τι είναι διαθέσιμο.

Πώς μπορώ να εγγραφώ σε ένα podcast;

Όταν βρείτε ένα podcast που σας αρέσει, ο κύριος τρόπος για να εγγραφείτε σε ένα podcast είναι να πατήσετε το κουμπί 'subscribe' στη σελίδα περιγραφής podcast. Αυτό βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον τίτλο του podcast. Όταν εγγραφείτε σε ένα podcast, νέα επεισόδια θα είναι αυτόματα διαθέσιμα για ροή μέσα στις καρτέλες Unplayed και My Podcasts , όπως περιγράφεται παραπάνω.

Η ζωή πέρα ​​από το iTunes

Δεν είναι όλα τα podcast αναγράφονται ή διατίθενται μέσω του iTunes. Μερικοί podcasters μπορεί να επιλέξουν να δημοσιεύσουν το έργο τους μέσω άλλων καταλόγων, ενώ άλλοι μπορεί μόνο να διανείμουν τις εκπομπές τους σε περιορισμένο κοινό.

Υπάρχουν μερικοί κατάλογοι podcast τρίτων που μπορείτε να εξερευνήσετε για να βρείτε νέες εκπομπές, συμπεριλαμβανομένου του Stitcher. Αυτό παρέχει μια εκτεταμένη επιλογή podcast που είναι προσβάσιμη τόσο σε iOS όσο και σε συσκευές Android, καθώς και μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Υποδέχεται ένα περιεχόμενο που δεν θα βρείτε αλλού, συμπεριλαμβανομένων των δικών του μοναδικών παραστάσεων. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Home Sharing ή το AirPlay για να τα ακούσετε / παρακολουθήσετε μέσω της Apple TV ( δείτε παρακάτω ).

Υποδοχές βίντεο

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση, αντί να την ακούτε, θα είστε ευτυχείς να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μερικά εξαιρετικά βίντεο podcasts που παράγονται για να μεταδίδουν πρότυπα ποιότητας. Ακολουθούν τρία υπέροχα βίντεο podcast που μπορείτε να απολαύσετε:

Γενικές ρυθμίσεις Podcast

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα podcasts στην Apple TV, πρέπει να μάθετε πώς να χειρίζεστε τις Ρυθμίσεις για την εφαρμογή. Αυτά θα βρείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Podcasts . Υπάρχουν πέντε παράμετροι που μπορείτε να ρυθμίσετε:

Θα δείτε επίσης ποια έκδοση της εφαρμογής Podcast έχετε εγκαταστήσει.

Ειδικές Ρυθμίσεις Podcast

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα podcasts στα οποία έχετε εγγραφεί.

Αυτό επιτυγχάνεται στην προβολή My Podcasts όταν επιλέγετε ένα εικονίδιο podcast και πιέζετε την οθόνη αφής για να μεταβείτε στο διαδραστικό μενού όπως περιγράφεται παραπάνω. Πατήστε Ρυθμίσεις και θα λάβετε τις ακόλουθες παραμέτρους που μπορείτε να επιλέξετε να προσαρμόσετε για αυτό το podcast. Αυτή η δυνατότητα εξατομίκευσης του τρόπου με τον οποίο κάθε podcast συμπεριφέρεται σε ατομική βάση, σας δίνει τον έλεγχο.

Εδώ μπορείτε να επιτύχετε με αυτούς τους ελέγχους:

Πώς μπορώ να παίξω podcasts που δεν βρίσκω στην Apple TV;

Η Apple μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος διανομέας podcast στον κόσμο, αλλά δεν θα βρείτε κάθε podcast στο iTunes. Αν θέλετε να αναπαράγετε ένα podcast που δεν μπορείτε να βρείτε στην Apple TV, έχετε δύο επιλογές: AirPlay και Home Sharing.

Για να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να εκτελείτε podcast ροής στην Apple TV σας, πρέπει να είστε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με την Apple TV και, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Για να χρησιμοποιήσετε την Αρχική κατανομή από ένα Mac ή έναν υπολογιστή με το iTunes εγκατεστημένο και το περιεχόμενο που θέλετε να ακούσετε / παρακολουθήσετε κατεβάσει στη βιβλιοθήκη iTunes, ακολουθήστε τα εξής βήματα: