Πώς να ανακυκλώσετε το παλιό ηλεκτρονικό σπίτι θέατρο

Συμβουλές ανακύκλωσης για την παλιά τηλεόραση και άλλο εξοπλισμό ήχου και βίντεο

Μια ανησυχία των οικονομολόγων και των κατασκευαστών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης είναι το τι πρέπει να κάνουμε με τον αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, όπως παλιές αναλογικές τηλεοράσεις (ως αποτέλεσμα της μετάβασης από αναλογική σε ψηφιακή τηλεόραση), DVD players, υπολογιστές και άλλα εργαλεία που βρίσκονται σε εξέλιξη απορριφθεί.

Ως αποτέλεσμα, οι κοινότητες, οι έμποροι λιανικής και οι κατασκευαστές εφαρμόζουν έναν αυξανόμενο αριθμό προγραμμάτων ηλεκτρονικής ανακύκλωσης. Ακόμα και τα εκρηκτικά gadgets είναι ευπρόσδεκτα στα κέντρα ανακύκλωσης αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άλλοι τρόποι εκτός από την ανακύκλωση για να χρησιμοποιήσετε παλιά ή απορριπτόμενα προϊόντα ήχου και βίντεο που μπορεί να συσσωρεύονται στο γκαράζ σας.

Ελέγξτε μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ανακυκλώσετε τον παλιό εξοπλισμό οικιακού κινηματογράφου.

Κάντε το παλιό σας σύστημα οικιακού κινηματογράφου δευτερεύον σύστημα

Ο άνθρωπος ακούει τη στερεοφωνική εγκατάσταση Vintage. Η εικόνα παρέχεται από τη λήψη εικόνων - MoMo Productions - 652746786

Εδώ είναι μια πολύ πρακτική χρήση για το παλιό σας εξοπλισμό ήχου / βίντεο παλιών κινηματογράφων. Μόλις τελειώσετε τη νέα ρύθμιση του home theatre , πάρτε τα παλιά σας εξαρτήματα και ρυθμίστε ένα δεύτερο σύστημα σε ένα άλλο δωμάτιο. Το παλιό σας εργαλείο μπορεί να είναι το ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα, το γραφείο του σπιτιού ή την οικογενειακή αίθουσα αναψυχής. Επίσης, εάν έχετε κλειστό αίθριο, μπορεί να βρείτε και τα εργαλεία σας εκεί. Εάν πάντα θέλατε να ξανακάνετε το γκαράζ ή το υπόγειο σας ως αίθουσα εγχώριας ψυχαγωγίας, η ανακύκλωση των παλιών συσκευών ήχου και βίντεο σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποια διασκέδαση στην οικογένεια.

Να δώσετε ή να πουλήσετε παλιό εξοπλισμό ήχου και βίντεο σε φίλους

Δωρεάν τηλεόραση στο Curb. Εικόνα που παρέχονται από Getty Images - Juj Winn - Στιγμιαία ανοιχτή συλλογή - 481202633

Έχετε φίλους που έρχονται συνεχώς για να απολαύσετε το σύστημα οικιακού σας θεάτρου; Αν ναι, όταν κάνετε αναβάθμιση, ένας στενός φίλος μπορεί να δώσει τα παλιά σας εργαλεία ένα υπέροχο σπίτι και μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο. Αν δεν θέλετε την ταλαιπωρία της τοποθέτησης των παλιών εργαλείων σας προς πώληση σε ξένους, γιατί να μην εξετάσετε την πώληση ή να δώσετε μέρος του παλιού σας εξοπλισμού ήχου και βίντεο σε έναν στενό φίλο σας;

Δώστε τον παλιό σας εξοπλισμό ήχου και βίντεο

Ανακύκλωση τηλεοράσεων. Η εικόνα παρέχεται από την Getty Images - Mark Trigalous - Επιλογή του φωτογράφου

Η δωρεά είναι ένας πρακτικός, αλλά και ένας κοινωνικά ικανοποιητικός τρόπος για να δώσετε στον παλιό σας εξοπλισμό ήχου / βίντεο ένα νέο σπίτι. Ελέγξτε με ένα τοπικό σχολείο, εκκλησία ή κοινοτική οργάνωση για να δείτε αν θα ήθελαν κάποια ταχύτητα που θα μπορούσε να προσφέρει ψυχαγωγία. Ακόμη θεωρήστε τις παλιές σας ταινίες VHS, αν το μόνο που κάνουν είναι η συλλογή σκόνης. Μπορείτε να δώσετε τα εργαλεία σας σε έναν οργανισμό όπως ο Στρατός της Σωτηρίας ή η Υπεραξία για μεταπώληση στα καταστήματα λιτότητας. Ανάλογα με την αξία των δωρεών εργαλείων σας, ενδέχεται επίσης να δικαιούστε μια ομοσπονδιακή έκπτωση φόρου εισοδήματος και αυτές τις μέρες, οποιοσδήποτε τρόπος για να μειώσετε τους φόρους σας είναι καλό.

Πωλούν τον παλιό σας εξοπλισμό Home Theater σε γκαράζ ή πώληση σπιτιών

Στοιχεία για μετρητά !. Η εικόνα παρέχεται από την Getty Images - emyerson - E + colllection - 157618024

Όλοι αγαπούν μια καλή συμφωνία, και παρόλο που οι πωλήσεις γκαράζ έχουν πολλά σκουπίδια, μπορούν επίσης να κρύψουν μερικούς πολύτιμους λίθους. Ένα στοιχείο που είναι δημοφιλές στις πωλήσεις γκαράζ είναι μεγάφωνα. Εάν δεν έχουν υποστεί ζημιά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να τα πουλήσετε πολύ εύκολα αν τα τιμολογήσετε σωστά. Πριν αποφασίσετε για μια τιμή πώλησης για τα ηχεία σας ή άλλα εργαλεία ηλεκτρονικών ειδών, ίσως θέλετε να κάνετε μια μικρή εργασία ντετέκτιβ στον ιστό και να δείτε αν αυτός ο εξοπλισμός πωλεί και τι αξίζει.

Πουλήστε τον παλιό σας εξοπλισμό Home Theater στο eBay

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος πώλησης προϊόντων, και πολλοί άνθρωποι κάνουν πραγματικά μια προσοδοφόρα διαβίωση εκτός πώλησης ειδών σε eBay. Μερικές φορές, αυτό που νομίζετε ότι δεν αξίζει πολύ μπορεί να καταλήξει να πάρει μερικές πολύ υψηλές προσφορές. Αν είστε περιπετειώδης και έχετε λίγο χρόνο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο πώλησης των παλιών εργαλείων σας και να δείτε τι αποτελέσματα έχετε. Ελέγξτε το eBay για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καταναλωτική Ηλεκτρονική Ένωση-Greener Gadgets.org

Εάν θέλετε να είστε πιο οικολογικά συνειδητοί αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, το Greener Gadgets.org είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε check out. Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA), τα ίδια παιδιά που έκαναν την ετήσια έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών (CES).

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει εκτεταμένους πόρους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να βρείτε ένα τοπικό κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών ειδών και έναν αριθμητικό υπολογιστή ενέργειας, ο οποίος μπορεί να σας δώσει μια καλή εικόνα για το πόση ενέργεια καταναλώνει το οικιακό εξοπλισμό και συσκευές οικιακού κινηματογράφου. Υπάρχουν επίσης συμβουλές για την αγορά πράσινων, αναδυόμενων τεχνολογικών τάσεων και πολλά άλλα.

Το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης της Sony

Αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε τις παραπάνω επιλογές ανακύκλωσης, πολλοί κατασκευαστές και λιανοπωλητές παρέχουν στους καταναλωτές ευκαιρίες ανακύκλωσης για τα παλιά προϊόντα ήχου και βίντεο. Αρχικά δημιουργήθηκε για να ασχοληθεί με τη διάθεση μεγάλου αριθμού αναλογικών τηλεοράσεων ως αποτέλεσμα της μετάβασης του DTV το 2009, η Sony συμπεριλαμβάνει πλέον και άλλα προϊόντα ηλεκτρονικής στο πρόγραμμα ανακύκλωσής της. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον Επίσημο δικτυακό τόπο ανακύκλωσης Sony.

LG, Panasonic, Samsung και Toshiba Recycling Programs

Οι LG, Panasonic, Samsung και Toshiba είναι άλλοι κατασκευαστές που εντάχθηκαν στην πράσινη επανάσταση με τα δικά τους προγράμματα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης . Ελέγξτε το πρόγραμμα ανακύκλωσης Panasonic. Η Toshiba συμμετέχει επίσης στις εκδηλώσεις ανακύκλωσης της τοποθεσίας της Best Buy που πραγματοποιούνται στο χώρο της εγκατάστασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του προγράμματος ανακύκλωσης Toshiba. Επιπλέον, φροντίστε να ελέγξετε επίσης τα προγράμματα ανακύκλωσης LG και Samsung.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης Best Buy

Ο giant λιανικός πωλητής ηλεκτρονικών ειδών Best Buy διαθέτει ενεργό πρόγραμμα ανακύκλωσης που περιλαμβάνει επίσης συσκευές κουζίνας. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα ανακύκλωσης.

Το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης των Ταχυδρομείων των ΗΠΑ

Αυτό το πρόγραμμα ανακύκλωσης δίνει έμφαση σε μικρά αντικείμενα, όπως κασέτες μελάνης, μπαταρίες, συσκευές αναπαραγωγής mp3 και άλλα μικρά ηλεκτρονικά είδη. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα Ανακύκλωσης των Ταχυδρομείων.

Τα προγράμματα αποκομιδής του Office και Staples Recycling Programs

Το πρόγραμμα Office Depot Recycling παρέχει στους καταναλωτές ένα ειδικό κουτί για να συσκευάσουν τα προϊόντα ανακύκλωσης για αποδοχή σε οποιαδήποτε τοποθεσία του Office Depot. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης Staples δίνει έμφαση στα κινητά τηλέφωνα , τις μπαταρίες και τις κασέτες μελάνης. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος Staples.